Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

nasıl ya?indin mi

Evet indim
Çünki zorla indirdi beni..
Eşimin yanında önde oturuyordum ve yeni evliyiz 2 haftalık felan..
Eltimden onu alıcaz bize geçicez(bizle kalıyodu) bu binadan aşşa indi bende öyle oturuyorum baktım yanıma doğru geliyo izliyorum öylece kapımı açtı kucağımdaki çantam yere düştü ve mah. arası herkes bana bakıyo in aşşa dedi..
Ve o gerizekalı kocam hiç bişe demedi..
Bende tıpış tıpış indim cahillik işte..
Şimdiki aklım olsa inerdim ve ne o arabaya binerdim ne de o eve giderdim..

çok şaşırdım walla keşke inmeseydin ya da sen inince baktın kocan susuyor bi taksiye binip gitseydin böyle terbiyesizlik olur mu ya bi de yeni evliymişsiniz çok ayıp çokkk

çok şaşırdım walla keşke inmeseydin ya da sen inince baktın kocan susuyor bi taksiye binip gitseydin böyle terbiyesizlik olur mu ya bi de yeni evliymişsiniz çok ayıp çokkk

İnsanın o an nutku tutuluyo !
Bende öyle oldu afalladım nolduğunu anlamadım ki..
Bak aklıma geldi yine bi daha sinir oldum..

İnsanın o an nutku tutuluyo !
Bende öyle oldu afalladım nolduğunu anlamadım ki..
Bak aklıma geldi yine bi daha sinir oldum..
insanın nutku tutuluyor bazen bilirim öyle anları :)bi kez bana da oldu halen pişmalığını yaşarım
:)peki şmdi kim oturuyor ön koltuğa:)

insanın nutku tutuluyor bazen bilirim öyle anları :)bi kez bana da oldu halen pişmalığını yaşarım
:)peki şmdi kim oturuyor ön koltuğa:)

O zaten bana kasti yapıyodu biliyordum..
1.5 yıldır görüşmüyoruz kendisiyle..

kadin kirk yilda bi gelip oglunun yanina oturuyomus ne var yani sen kocanin yanina her zaman oturuyorsun,
ayrica nedir bu on koltuk arka koltuk meraki sonucta onde arkada ayni yere gidiyor..

iyi yapmışsın ne deyim böyle bi kadınla anlaşmak zordur sanırım:)

Aynen canım..
Kıskançlık ve inat varsa korkcaksın o insandan..
İkimiz aynı anda biniyo olsak her daim ben zaten yol veririm..
Ama arabadan indirmek..
SENİN NE HADDİNE ORDA OTURMAK SEN KİMSİN DER GİBİ..
Rabbim böyle insanların şerrinden herkesi korusun..
amin..

amin canım.o indirme olayı da kıskanmanın tavan yaptığı bi an dı sanırım oğlunu kaptırmış psikolojisine giriyorlar ya

oyle olmaz canim kayinpederle kocan onde oturur sizde kayinvalideciginle arkada oturursunuz

kadin kirk yilda bi gelip oglunun yanina oturuyomus ne var yani sen kocanin yanina her zaman oturuyorsun,
ayrica nedir bu on koltuk arka koltuk meraki sonucta onde arkada ayni yere gidiyor..

kocanın yanı karısının yeridir annesinin değil. anneler babalar arkada keyifli keyifli gitsin öne kurulup da eşi arkaya atınca noluyo.

kocanın yanı karısının yeridir annesinin değil. anneler babalar arkada keyifli keyifli gitsin öne kurulup da eşi arkaya atınca noluyo.

bu surekli olan birsey olsa belki tamam derimde,
kayinvalide 1000 km uzaktaymis hep yanlarinda degil,
ayrica kocanin zaten her zaman yanindasin,
adam arabada arabayi suruyor sen yanina otursan ne olur oturmasan ne olur..

su arabalarin onu jakuzili filanmida onde keyifle gidecek onde ayni arkada ayni

Son düzenleme:
Bizde büyükler öne oturur. Kayınvalidem yok ama kayınpederim, kayınlarım ve görümcelerim benden büyükler. Kayınpeder ve kayınlarım varsa kesin arkadayım ama görümcemler sen otur derler ön koltuk yine bana kalır:) Valla aile kalabalık bagajda gitmiyorum ya oda nimet:) Ayrıca sadece eşimin ailesi için geçerli bi durum değil bu. benim ailem ve akrabalarımdan da büyükler varsa arabada o eşimle önde oturur. Bunada üzülüp dertsiz başıma dert mi alayım...

Son düzenleme:

aynı şeyi babannem anneme yapıyordu ordan biliyorum
annem de kimseyi kırmadan zamanla bu soruna çözüm buldu,

bunu 1 kere kabul etsen ömür boyu kabullnmiş olacaksın onun hakkı gibi olacak halbuki değil
tabi ki öne oturmazsan bişey olmaz ama bu yazılı olmayan bir kuraldır herkes de bilir, ben büyük konuşmayayım ama istemezdim ve tavrımı alırdım diye düşünüyorum

Kesinlikle ben kayınvalide olunca öne oturmam ön koltuk eşlerindir.Nasıl ben gelinken öne oturdum kv arkadaydı.Oğlum evlenincede eşi yanına oturacak.Bu tamamen görgü ve anlayış meselesi.

benim kayınvalideyi kessen öne oturtamazsın,
kucağımda minicik bebekle bana ön koltuğu işaret ediyor,
canı tatlı canı

valla bende hic on koltuk sevdasi yok yani birde bunumu dert edeyim,
ama saygi acisindan bende buyukler varsa onde oturmasini daha dogru buluyorum..

kocam zaten hep benim hayatimda yanimda yani arabada 1 kac saatlik yolda yaninda oturmasam ne olacak ayni arabadayim,
arkasindayim sonucta isterse omur boyu kayinvalidem otursun onde beni bozmaz

senin iyiniyetini ve rahatlığını takdir ettim valla ben öyle olamam diye düşünüyorum bide uzakta oldugu için arada otursa ne olur diyorsun doğru

ben çok yakında yaşayacağım eğer kısmet olur da evlenirsek, o yüzden bu tür mesafeleri baştan koymam lazım yoksa her gün arkada oturmaya mahkum olurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…