ayy yok yok konunun hortlaması iyi olmuş, malum yeni gelinlerin de böyle sorunları var bakalım onlar napıyor dimi ama :)))
bende bu konudan vicdanen muzdaribim
uzun seyahatte herkes kendi eşinin yanına otursun mantığıyla hoooppp kapıyorum ön tarafı
çünkü kayınpeder eşime çok karışıyor araba kullanırken, çocuğun aklını karıştıracak, bir dk susmuyor
yavaş git şöyle git böyle git
ayyy artık arkada bana afakanlar basıyor
kayınvalidem de hoş sohbet bir insan değil zaten, niye onca yolu onunla gideyim ki, sıkılıyorum sonra arkada
hem önde gidince eşime yardımcı da oluyorum, su içerken radyoyu değiştirirken vs.
valla sıkıntılı konu, ama benimkiler sessiz insanlar problem yapmıyorlar
ama ben vicdanımda çok konuşuyorum, kendimi haklı çıkarmak içinde yukardaki nedenleri sayıp duruyorum
üstelik, kendilerinin kızı bile babasına yer vermemişken önde, ben neden vereyimki
herkes eşinin yanına bence
off offf çok fenayım
vaay 3,5 sene önceki konu, kim hoplattı bunu
ayy yok yok konunun hortlaması iyi olmuş, malum yeni gelinlerin de böyle sorunları var bakalım onlar napıyor dimi ama :)))
bende bu konudan vicdanen muzdaribim
uzun seyahatte herkes kendi eşinin yanına otursun mantığıyla hoooppp kapıyorum ön tarafı
çünkü kayınpeder eşime çok karışıyor araba kullanırken, çocuğun aklını karıştıracak, bir dk susmuyor
yavaş git şöyle git böyle git
ayyy artık arkada bana afakanlar basıyor
kayınvalidem de hoş sohbet bir insan değil zaten, niye onca yolu onunla gideyim ki, sıkılıyorum sonra arkada
hem önde gidince eşime yardımcı da oluyorum, su içerken radyoyu değiştirirken vs.
valla sıkıntılı konu, ama benimkiler sessiz insanlar problem yapmıyorlar
ama ben vicdanımda çok konuşuyorum, kendimi haklı çıkarmak içinde yukardaki nedenleri sayıp duruyorum
üstelik, kendilerinin kızı bile babasına yer vermemişken önde, ben neden vereyimki
herkes eşinin yanına bence
off offf çok fenayım
abowww senin kaynanan yok mu kocamın yanı benim diyosun:)
nasıl ya?indin mibir kaç cvp okurken bişi faRk ettim..
KaynaNam önde OtuRsun! diyenlerin bi çoğu kaynanasının önde oturmasına müsade ettiği gelinler..
Ve duRum böyleyken biiz Anlayamazlar tabiki..
siz hiç ön koltukda otuRuyoken aşşağıya indirildiniz mi?
Bunuda mı? yaşadIm evEt evEt bunuDa yAşadım..
hem kaynanayı takmıosun hem gelinleri:)ön benim diyosun yani ben k.pederim gelince öne geçmiorum geçsem mi acaba:)hatuna baksana hep benim diyorkaynanayı kim takar,gelmesin o ne işi var
hem kaynanayı takmıosun hem gelinleri:)ön benim diyosun yani ben k.pederim gelince öne geçmiorum geçsem mi acaba:)hatuna baksana hep benim diyor
Yanimda Kaynanam felan varken ben asla öne esimin yanina oturmam...
Kendimi cok kötü hissederim, saygisizlik yapmis gibi...
Bu sadece kaynanam icin gecerli degil...benden yasca bayagi büyük olan herkesde öyle...
asla oturamam...oturursam batar o koltuk bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?