Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

ben bekarkene
yani nişanlı değilkene bu tarz konustugumda "hele bi kaynanan olsun seni de görcez" diye ahkam keserlerdi ordinaryus prof. uzm.opr.dr.ler

ve ben nişanlandım...
Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki Rabbim gönlüme göre verdi ve pamuk şekeri gibi bir kayınvalidem var

ben eminim ki kayınvalidem ön koltuga oturmak istediginde "hadi yavrum naaşşş... eski camlar bardak oldu" seklinde "o eskidendi" diye bi cumle kursam bana asla yakınlık gösteremezdi
ha oglunun hatrı için katlanırdı o başka...
iyi niyet her daim karşılık bulur arkadaşlar
siz insanlara nasıl yaklaşırsanız onlar da size aynı şekilde yaklaşır
karşınızdaki insanın size karşı tavru anormal ise lütfen evvela kendinizde arayın hatayı
ölçün biçin nerde hata yaptiginizi gözlemlemeye çalısın

kaynanaya laf sokmayı zafer addeden hatunlar var
üzgünüm ama evliliklerinde mutsuz olmaya mahkumlar ve ettiklerinin 10 katını ilerde gelinleri yaşatacak kendilerine
zira etme bulma dünyasıdır bu dünya :)
ha kaynana herşeye rağmen hamuru kötü oldugundan kan kusturuyodur o durum bambaşka...
ama bu gibi incir cekirdeğini doldurmayacak konularda sidik yariştirmak karakter sahibi insanlara yakışmaz...

Biz de ön koltuk MAKAM koltuğu olarak algılanıyor .:roflol:
Kayınvelideciğim bu olayı art niyetli olarak değerlendiriyorsa ön koltuğu ona ''yar'' etmem.kaydirigubbakcemile3
Yok ,ön koltuk geniş ,pofidik ayaklarım rahat etsin,yaşlıyım zihniyetinde ise buyursun otursun .zemuszemus
Benim annem,babam çok ince insalardır.Oğlumuzun yanı,gelinimizindir ,derler.opuyorumnanaktan
Bizde durum daha ne onu bilmiyorum,Anlamam için öyle bir ortam olmadı henüz.kaydirigubbakcemile3

o zaman bütün şoförü olan patronların öne oturması, şoförün saygı olsun siye patrona allah aşkına öne otur patron diye yalvarması gerekirdikaydirigubbakcemile3
ben hiç önde oturan patron görmedim

işte bu yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis (ay bu alkışlayan similide pek şebek ama başka seçenek yok napalım)
makam koltuğu arka koltuktur ayrıcakaydirigubbakcemile3

geçenlerde bunun aynısını eltim k.valideme yapmış.kadın öyle üzülmüşki.bu saygıyla alakalıdır.bende arabada büyük varken asla öne oturupta büyüğümü arka tarafıma almam:1no2:

prensesss döktürmüşssün bacımmmm..biliyorumki layıkıyla bir gelin olucaksın ve böylesine güzel düşünen ince düşünen bir hatunada böylesine pamuk şekeri kayınvalide yakışır iştee..RABBİM MUTLULUĞUNA MUTLULUK KATSIN CANIM ARKADAŞIM..:Saruboceq:

ayy hayatımda böyle bi terbiyesizlik görmedim.
ne demek öne kayınvalidenin oturması..lmaz:
senin yerinde olsam kocamı da alır arka koltuğa geçerdim; bzi yanyana oturacağız, nasıl sürüyorsan sür derdim.delikafadulden
bir dahakine de arabaya bile almazdım.
arka tampona ip bağlar belinden çekerdim, anlasın yaptığı ayıbı diye..

heralde kızım ağır toplar arkada gider
sen hiç makam aracı görmedin mi:mymeka:

ole kaynana kayınbabaya gurban olarım benzemuszemus

iste bak gördünmü böyle saygi saygi diye tutturmayanlar nasilda seviliyo hatta gurban olurum deniyo... kaynanalarin hepisi böle olsa kimse üzülmez..... saygi diye diye ezmeye calisilmamali gencler.... hersey yerine göre, saygimda da asla kusur etmem ben ama böyle ufak tefek seylerle deyil

geçenlerde bunun aynısını eltim k.valideme yapmış.kadın öyle üzülmüşki.bu saygıyla alakalıdır.bende arabada büyük varken asla öne oturupta büyüğümü arka tarafıma almam:1no2:

Ben de hep en son binerim arabaya..Çok ısrar ettim ilk başlarda;ama ne kayınvalidem ne de kayınbabam önde oturmak istemiyor. Demek ki kişiden kişiye değişiyor..opuyorumnanaktan

he vallla iyi dedinnn patron benim arkaya otururum gibi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ön koltuğa oturmakla saygının ne alakası var kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hala nasıl zihniyetler var yaa..

hay allah tabi saygıyla ne ilgisi var..

adı üzerinde kaynana dış kapının diş mandali bile degil........

annede degil büyükte degil........

hem onun araba filan ne işi var otursun evde ne gerek var arabay filan binmeye yahu.....

ay catlayacam bebeme bısey olcak sımdı :roflol::roflol::roflol:

Aferin benim kizima:1hug:....sana gofret alicam....kaydirigubbakcemile3

aklıma bununla ilgili komik bi olayım geldi kaynanam ve eşimin teyzesi bize gelmişlerdi bizi dışarı çıkardı eşim kaynanam ve bacısı ön koltuk savaşı veriyorlar ,kaynanam bacısına sen öne otur diyo bacısıda yok yok abla sen otur bu böyle abartısız beş dakika yok sen otur ben oturmam muhabbeti benim gözlerim ..:1shok:bu şekilde gülsemmi ağlasammı bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…