he valla ısterse on tampona otursun keyfı bılır:icecream:
3 gunluk dunya
ay sevgı kelebegı gıbıyım bugun-tatlicadiarzu-
hakkaten kuşum bu gün pek bi hümanist gördüm seni
:teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hoşgeldin kuşumopuyorumnanaktan
Biz de ön koltuk MAKAM koltuğu olarak algılanıyor .:roflol:
Kayınvelideciğim bu olayı art niyetli olarak değerlendiriyorsa ön koltuğu ona ''yar'' etmem.kaydirigubbakcemile3
Yok ,ön koltuk geniş ,pofidik ayaklarım rahat etsin,yaşlıyım zihniyetinde ise buyursun otursun .zemuszemus
Benim annem,babam çok ince insalardır.Oğlumuzun yanı,gelinimizindir ,derler.opuyorumnanaktan
Bizde durum daha ne onu bilmiyorum,Anlamam için öyle bir ortam olmadı henüz.kaydirigubbakcemile3
ben bekarkene
yani nişanlı değilkene bu tarz konustugumda "hele bi kaynanan olsun seni de görcez" diye ahkam keserlerdi ordinaryus prof. uzm.opr.dr.ler
ve ben nişanlandım...
Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki Rabbim gönlüme göre verdi ve pamuk şekeri gibi bir kayınvalidem var
ben eminim ki kayınvalidem ön koltuga oturmak istediginde "hadi yavrum naaşşş... eski camlar bardak oldu" seklinde "o eskidendi" diye bi cumle kursam bana asla yakınlık gösteremezdi
ha oglunun hatrı için katlanırdı o başka...
iyi niyet her daim karşılık bulur arkadaşlar
siz insanlara nasıl yaklaşırsanız onlar da size aynı şekilde yaklaşır
karşınızdaki insanın size karşı tavru anormal ise lütfen evvela kendinizde arayın hatayı
ölçün biçin nerde hata yaptiginizi gözlemlemeye çalısın
kaynanaya laf sokmayı zafer addeden hatunlar var
üzgünüm ama evliliklerinde mutsuz olmaya mahkumlar ve ettiklerinin 10 katını ilerde gelinleri yaşatacak kendilerine
zira etme bulma dünyasıdır bu dünya :)
ha kaynana herşeye rağmen hamuru kötü oldugundan kan kusturuyodur o durum bambaşka...
ama bu gibi incir cekirdeğini doldurmayacak konularda sidik yariştirmak karakter sahibi insanlara yakışmaz...
o zaman bütün şoförü olan patronların öne oturması, şoförün saygı olsun siye patrona allah aşkına öne otur patron diye yalvarması gerekirdikaydirigubbakcemile3
ben hiç önde oturan patron görmedim
ole kaynana kayınbabaya gurban olarım benzemuszemus
geçenlerde bunun aynısını eltim k.valideme yapmış.kadın öyle üzülmüşki.bu saygıyla alakalıdır.bende arabada büyük varken asla öne oturupta büyüğümü arka tarafıma almam:1no2:
o zaman bütün şoförü olan patronların öne oturması, şoförün saygı olsun siye patrona allah aşkına öne otur patron diye yalvarması gerekirdikaydirigubbakcemile3
ben hiç önde oturan patron görmedim
ön koltuğa oturmakla saygının ne alakası var kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hala nasıl zihniyetler var yaa..
ayy hayatımda böyle bi terbiyesizlik görmedim.
ne demek öne kayınvalidenin oturması..lmaz:
senin yerinde olsam kocamı da alır arka koltuğa geçerdim; bzi yanyana oturacağız, nasıl sürüyorsan sür derdim.delikafadulden
bir dahakine de arabaya bile almazdım.
arka tampona ip bağlar belinden çekerdim, anlasın yaptığı ayıbı diye..
, uzak oturuyor kayınvalidem bana 1000km kadardelikafadulden bizi ziyarete gelmişti, ya ben gidip direkt kocamın yanına oturuyodum anaaaaaa bi de baktım kadının suratından düşen bin parça sonra demez mi bana bizim oralarda gelin öne oturmaz o eskidenmiş dedim, baktım öbür sefer kurulmuş öne çatladım tabi sinirden:umursamaz:sonra araba sürmeyi öğrendim diğer ziyaretinde ben sürdüm arabayı tabi kocam yanıma o da arkaya:lepi:hihoyyyt
he vallla iyi dedinnn patron benim arkaya otururum gibi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?