gurbaa prenses , essmeralda, gönülyarası, uğur böcüğü, burbuk ARABA ALIP SİZİ ARKA KOLTUĞA BİNDİRİCEM OLURMU şekerler :))??
:roflol::roflol::roflol:bende isterim.....:icecream:
istenmedigim yerde 10 saniye kalmam..
.buyrun yol sizin yolcu sizin..........delikafadulden
Patron ve aile ayni sey zaten demi?
Biri Esini doguran ana digeri isyerinde sana emirler veren herifin biri...aynimi yani?
Allah bilir cogu kisi Patronundan korkutugu yada saygi duydugu kadar
Kaynanasina duymuyordur...
Sonrada vay benim Kaynanam bana söyle yapiyor böyle yapiyor....
Kusura bakmasinlar ama cogu gelin zorla kasiniyor...
ben hamileyim ve genişim, arkaya tek başıma ben oturacağım, diğerleri ön tarafa sığışsın..
Almammi güzelim Almammi????
Sende böyle güzelce gaynanana sok sokustur...burdada marifetlerini ve zaferlerini bizimle paylas neler neler alirim kizima....kaydirigubbakcemile2
tamam canım ağlama kıyamam ben sana senin yorumlarınla 3 oldukaydirigubbakcemile3ama ama ben ....mafoldumben..
kendimden örnek vericek olursam evlendikten 6 yıl sonra ilk arabamız olduğunda kayınvalidemle ilk binişimizde anne sen öne geç dedim arkada rahat edemessin belki dedim ..neden rahat edemeyim kızım otururum dedi . bende hani belki çocuklarla sığmassınız diye söylemiştim dedim ..o da bana niye ben senden şişmanmıyım ki sığmayım dedi kaydirigubbakcemile3 anlıcağınız benm iyi niyetle söyledğim şeyi bile yanlış anlayıp bana inceden laf sokmayı başarabildi :umursamaz:
neyse ki o gün bugündür hep arkaya sığmak için yarışır benimle :roflol:
kasmayın hayatı bu kadar kendinize rahat olun a.s.
gel seni öne aldım ayoll onları arkaya koyduk unuttunmu seni yanıma oturcamm kaydirigubbakcemile3
Yav bu karıya hamiş olduktan beri bi haller olmuş. Edeplenmiş
ya vallahi alemsiniz kızlar ..
biz Türk kadınları olarak herzaman saygıyı,hürmeti abartmakla yetiştirildik ..
büyüklerinin yanında bacak bacak üzerine atılmaz,bacaklar sallanılmaz, otururken ayaklar toplanılmaz ,uzanmakmı zaten haşaaa,
hatta konuşurken bile herşeyini tartıcaksın vs. vs. vs. uzaar gider bu örnekler ..
şöyle bir mantığımızı çalıştırıp düşünsek bunların hangi birini yaparak saygısızlık etmiş oluyoruz ..
biz bunlara sürekli dikkat ederek eşlerimizin aileleriyle aramıza aslında büyük mesafeleri kendimiz koyuyoruz..
peki ya eşlerimiz gerek kendi ailelerinin , gerekse bizim ailelerimizin yanında biz kadar gerginlermi ? hayır bence bukadar değiller ..
zaten o yüzden damat ve kayınvalide ,kayınpeder sorunları yok denicek kadar az günümüzde ..
anlatmak istedğim biz madem bukadar ince düşünceli ,saygılı insanlarız peki neden hala sorun yaşıyoruz eşlerimizin aileleriyle (istisnalar hariç) ..
bu arabada ön koltuk konusuda genelde görülebilen aslında incir çekirdeğini bile doldurmayan bir sorun..
kendimden örnek vericek olursam evlendikten 6 yıl sonra ilk arabamız olduğunda kayınvalidemle ilk binişimizde anne sen öne geç dedim arkada rahat edemessin belki dedim ..neden rahat edemeyim kızım otururum dedi . bende hani belki çocuklarla sığmassınız diye söylemiştim dedim ..o da bana niye ben senden şişmanmıyım ki sığmayım dedi kaydirigubbakcemile3 anlıcağınız benm iyi niyetle söyledğim şeyi bile yanlış anlayıp bana inceden laf sokmayı başarabildi :umursamaz:
neyse ki o gün bugündür hep arkaya sığmak için yarışır benimle :roflol:
kasmayın hayatı bu kadar kendinize rahat olun a.s.
marifet hamile kalmaktayda ben de evlenmeden hamile kalsam azcuk edeplenebülü müyün ki acaba
Peki, Yengecim burcum, sence abes şeylermi bunlar. Senin bütün bu saydıklarının çoğu geçmişte kaldı artık. Günümüzde ne anneyi takan var, ne babayı, nede çevreyi.(yeni nesilden bahsediyorum ne yazıkki çoğu böyle) Bizler senin bu bahsettiğin kültürle yetiştik ve çok da iyi oldu. Bende çocuklarımı aynı benim yetiştiğim şekilde yetiştirmeye çalışıyorum çünkü bütün bu davranış biçimlerinde abes birşey göremiyorum, hatta güzel buluyorum. Bu bizim kültürümüzdür. Büyüğün yanında bacak bacak üstüne atılmasıyla saygının ne alakası vardır diyenler çıkabilir ama bu o büyüğe hürmettir, ruhun okşanmasıdır.
Peki, Yengecim burcum, sence abes şeylermi bunlar. Senin bütün bu saydıklarının çoğu geçmişte kaldı artık. Günümüzde ne anneyi takan var, ne babayı, nede çevreyi.(yeni nesilden bahsediyorum ne yazıkki çoğu böyle) Bizler senin bu bahsettiğin kültürle yetiştik ve çok da iyi oldu. Bende çocuklarımı aynı benim yetiştiğim şekilde yetiştirmeye çalışıyorum çünkü bütün bu davranış biçimlerinde abes birşey göremiyorum, hatta güzel buluyorum. Bu bizim kültürümüzdür. Büyüğün yanında bacak bacak üstüne atılmasıyla saygının ne alakası vardır diyenler çıkabilir ama bu o büyüğe hürmettir, ruhun okşanmasıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?