Arabada ön koltuğa oturma yarışı!

ISRARLA DıYORUM SEN HEP HAMıLE KAL HATTA MÜMKÜNSE SÖYLE ANNESı KARNINDAKı MELEĞE ÇIKMASIN DIŞARI Bı MÜDDET DAHAAkaydirigubbakcemile3​

Patron ve aile ayni sey zaten demi?

Biri Esini doguran ana digeri isyerinde sana emirler veren herifin biri...aynimi yani?
Allah bilir cogu kisi Patronundan korkutugu yada saygi duydugu kadar
Kaynanasina duymuyordur...

Sonrada vay benim Kaynanam bana söyle yapiyor böyle yapiyor....
Kusura bakmasinlar ama cogu gelin zorla kasiniyor...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ölümü ye sen otur, bak kazada ölürsem gözüm açık giderim lütfen, hakkımı helal etmem

buda mı dert oldu
kendı ağzınızla kadın bana cok uzak dıyorsunuz kırk yılda bı gelıyo ve sızde bunu sorun yapıyorsunuz
cok yazık ya cok
ılla k valıde kötulenecek ya bahane işte sana
okadr hırslısınızkı masallah araba kullanmayı bıle öğrenmışsınız
benım bı büyüğüm varsa onun öne oturması ıcın ısrar edeerım
yarış etmem
buna ıster saygı dıyıın ıster korkaklık bız büyüklerımzden bunu görduk bunu yaptık hep böle olmaya devam edeceğız
sız böle yaptınız dıe alkış alırsanızda mutlu olursunuz ama bu kadar kin nıye o da bı anne yapmayın allah aşkına ıcınıze nefret deıl sevgı tomucukları ekın :1closedeyes:

yahu latife yapıyorum bu kadar ciddi almak zorundamısın

kayınvalidenin zihniyeti hoş değil bence ne demek gelin arkaya oturur
ama senin yaptığın da hoş değil, istiyorsa otursun kadın ne var ama gelin öne oturunca da saygısızlık olarak görmemeli
ben hep öne otururdum, hiç böyle bir problem yaşamadık kayınvalidemle
şimdi bebek var ben arkaya o öne oturuyor, gene problem olmuyor
bunlara iki tarafın da takılmaması lazım bence

:roflol:

hah, bu topikte 2 süper yorum vardı, biri füsfüs diğeri lirik güzelopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu durumları yaşamamak için arabayı ben kullanacağım :lepi:
yanıma da oturamıcak :1closedeyes:

gurbaa prenses , essmeralda, gönülyarası, uğur böcüğü, burbuk ARABA ALIP SİZİ ARKA KOLTUĞA BİNDİRİCEM OLURMU şekerler :))??

fark etmez belınayy okadr dert varken bunu dert edıp kendımı uzemem araba senın sen nere oturun dersen otururuz

bende öne otururum ,kayınvalıdem arkada oturur..hıc bunu taktıgını sanmıyorum valla.. :))

toplu taşıma araclarındakı yazı aklıma geldı
YAŞLILARA hamılelere ve gazılere yer verınız:lepi:

fark etmez belınayy okadr dert varken bunu dert edıp kendımı uzemem araba senın sen nere oturun dersen otururuz

oyyyerim kuzumu ben onca dert var dimiii keşke herkesin derdi bu olsaa kimse kafaya takmaz herkes asık suratlı değilde 32 dişi dışarda gezer gülerek

arkadaşlar konu sahibi arkadasımızın hakkı var
kalkıp gelin arkaya oturur bizde böyle diye(gelin adam yerine koyulmayan kişi)
tahrik mekanizmanızı harekete geçiren cümleler kurulursa
buna rağmen yinede sabrınızı ve sükunetinizi korumak zor olsa gerek
bi laf vardır başına gelemeyen bilemez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…