ayy hayatımda böyle bi terbiyesizlik görmedim.
ne demek öne kayınvalidenin oturması..lmaz:
senin yerinde olsam kocamı da alır arka koltuğa geçerdim; bzi yanyana oturacağız, nasıl sürüyorsan sür derdim.delikafadulden
bir dahakine de arabaya bile almazdım.
arka tampona ip bağlar belinden çekerdim, anlasın yaptığı ayıbı diye..
o zaman bütün şoförü olan patronların öne oturması, şoförün saygı olsun siye patrona allah aşkına öne otur patron diye yalvarması gerekirdikaydirigubbakcemile3
ben hiç önde oturan patron görmedim
aklıma bununla ilgili komik bi olayım geldi kaynanam ve eşimin teyzesi bize gelmişlerdi bizi dışarı çıkardı eşim kaynanam ve bacısı ön koltuk savaşı veriyorlar ,kaynanam bacısına sen öne otur diyo bacısıda yok yok abla sen otur bu böyle abartısız beş dakika yok sen otur ben oturmam muhabbeti benim gözlerim ..:1shok:bu şekilde gülsemmi ağlasammı bilemedim...
ay catlayacam bebeme bısey olcak sımdı :roflol::roflol::roflol:
Patron ve aile ayni sey zaten demi?
Biri Esini doguran ana digeri isyerinde sana emirler veren herifin biri...aynimi yani?
Allah bilir cogu kisi Patronundan korkutugu yada saygi duydugu kadar
Kaynanasina duymuyordur...
Sonrada vay benim Kaynanam bana söyle yapiyor böyle yapiyor....
Kusura bakmasinlar ama cogu kendileri kasiniyor...
aklıma bununla ilgili komik bi olayım geldi kaynanam ve eşimin teyzesi bize gelmişlerdi bizi dışarı çıkardı eşim kaynanam ve bacısı ön koltuk savaşı veriyorlar ,kaynanam bacısına sen öne otur diyo bacısıda yok yok abla sen otur bu böyle abartısız beş dakika yok sen otur ben oturmam muhabbeti benim gözlerim ..:1shok:bu şekilde gülsemmi ağlasammı bilemedim...
Aferin benim kizima:1hug:....sana gofret alicam....kaydirigubbakcemile3
kayınvalidenin zihniyeti hoş değil bence ne demek gelin arkaya oturur
ama senin yaptığın da hoş değil, istiyorsa otursun kadın ne var ama gelin öne oturunca da saygısızlık olarak görmemeli
ben hep öne otururdu, hiç böyle bir problem yaşamadık kayınvalidemle
şimdi bebek var ben arkaya o öne oturuyor, gene problem olmuyor
bunlara iki tarafın da takılmaması lazım bence
hah, bu topikte 2 süper yorum vardı, biri füsfüs diğeri lirik güzelopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fark etmez belınayy okadr dert varken bunu dert edıp kendımı uzememaraba senın sen nere oturun dersen otururuz
bende öne otururum ,kayınvalıdem arkada oturur..hıc bunu taktıgını sanmıyorum valla.. :))
toplu taşıma araclarındakı yazı aklıma geldı
YAŞLILARA hamılelere ve gazılere yer verınız:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?