Es degil sevgili dahaKadın İndiğinde inip vedalaşman gerekirdi bence de , eşinin annesi olduğu için değil , normali bu olduğu için
Madem çok çekiniyordu annesinden, sevgilisi annesini evden alıp teyzesine bırakmaya giderken arabada ne işi varNasil yanigitmeden evvel ben musait bir yerde ineyim mi deseydi
O da olur , onun annesine de olurEs degil sevgili daha
Ben arkada midem bulanıyor diyordum , cidden öyle :-D tabi kv önden gidip yer kapmazsaBana da esim aynisini yapiyor. Anneme yer ver diye .
+1 aynen öyle. !! Benim kv bayramda seyranda elini öptürmez (3 senelik evliyim) o elini aşşalara götürdükçe ben yerlerde sürünüyorum öpeyim anne nooolur diye resmen. ama yok öptürmez kimseye. Geçen kavga ettik eşim ne dedi biliyo musunuz " sen hangi bi gün annemin elini öptün gelini olarak ' yani bunca zaman bunu bile biriktirmiş içinde yemin ederim uzak durulması gereken en büyük erkek tipi. Bikere saygısızlık yapmamşımdır hiç bi dediğine hayır dememsmdr annesinin. Okadar yaptıgına karşı.Kendiside iyi biliyor . Ama elini öpmemişim diye kötü gelin oldum.Aynen. Annesi sözkonusu olunca çok katı olacak ve aksini kabul etmeyecek birini gördüm ben..
Yani eşimden pay biçiyorum en fazla "neden inmedin aşkım kadını uğurlasaydın" derdi. Benim vereceğim cevaptan sonra da uzatmazdı. Kırılsa bile..
linda20 sen bu adamı iyi gözlemle bence. Acele karar verme evlilik için..
valla ben de bozulurdum ne yalan söyleyeyim, bence de inmeniz gerekirdi, hele ki yeni tanışıyorsunuz, ilk izlenim önemlidirMerhaba kızlar;
Erkek arkadaşımla dışardaydık geziyorduk, annesi aradı kız kardeşine gitmesi gerekiyormuş beni bırakır mısın oğlum dedi, tamam dedi.
Eve gittik annesini almak için annesi gelirken arabadan insem de yer versem mi ön tarafa geçmek için nezaketen diye düşündüm ya da inip merhabalaşsam mı diye düşündüm ama daha yeni yeni görüşüyoruz heyecanlandım inmedim.
Arabada epey muhabbet ettik konuştuk falan erkek arkadaşım annesine karşı biraz sinirliydi konuşurken arada tersledi. Ama muhabbetimize dahil olmadı hep annesiyle biz konuştuk.
Teyzesinin evinin önüne geldik annesini geçirmek için inecektim, ben anneme bakıyım dedi indi. Ben de birşey konuşacaklardır özelidir diye inmedim.
( meğer beni insin diye öyle yapmış erkek arkadaşım )
Sonra kapıyı açtım, görüşürüz x teyze kendine iyi bak dedim, annene selam söyle kızım dedi.
Kapımı kapattım.
Sonra biz erkek arkadaşımla ordan çıktık arabada gidiyoruz annemi özlemedin herhalde hiç sarılmadın dedi.
Aklıma geldi ama gerçekleştiremedim dedim.
Bu benim için saygı göstergesi kim olursa olsun dedi annen bu kadar takılmamıştır eminim seni anlıyorum ama birazda benim açımdan baksan çekindim yeni yeni samimi oluyoruz dedim.
Dikkat ederim dedim.
Ağzını bıçak açmadı ben inmeni beklerdim hayal kırıklığına uğradım diyor..
Özür diledim dedim aklımdan geçti ama gerçekleştiremedim birazda benim açımdan bak diyorum.
Ben inmeni beklerdim bu kadar diyor. O gün berbat geçti doğru düzgün konuşmadık ağzını bıçak açmadı..
Tamam haklı inmeliydim ama bu kadar uzatmaya gerek var mı tavrını net belli ediyor ve konuşmuyor hayal kırıklığı yaşamış arabada hiç konuşmasam soğuk davransam tamam ama konuştuk samimi bir şekilde o an inemedim çekindim..
Bazıları yanlış anlamış mesele annesine yer vermem değil ona takılmaz.
Mesele inip inmemem.
Aynen yaaBen arkada midem bulanıyor diyordum , cidden öyle :-D tabi kv önden gidip yer kapmazsakız bi koşuyor benim ki görcen, koltuk kapmaca oynuyor sanki
Allah var eşim istediğin yere otur diyor da ben genede midem bulanıyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?