Canım bunlara aynen katılıyorum. Bir kere kültürümüzde de böyledir. bir büyüğün gelmiş sonuçta evde bile oturuyor olsak ayağa kalkıp hoşgeldiniz deriz. Sen de araba duruyorken inip bir selamlaşabilrdin. Altı üstü kapıyı açıp ineceksin . Ki ben kayınvalidemle bir yere gidilecekse anne sen öne otur istersen diye dile getiririm. Ön koltuk çok mu matah bişey ? Değil. Ama bu nezakettir bence. Sonra hadi gelince inmedin çekindin. Yolda muhabbet etmişsin çekingelerin geçmiş olmalı ki muhabbet ettin. E bi inip vedalaşsaydın. Elini öpseydin yine binseydin yerine. Onlar ne konuşacaksa konuşurlar anne oğul. Biraz kayınvalidesini kıskanan gelin profili gördüm sizde kusura bakmayın.Siz geçen günde konu açmıştınız annem babam haftasonu yok erkek arkadaşımın benimle kalmasını istedim ama o annesinin geleceğini ve onunla kalacağını söyledi hep önceliği bendim neden benimle kalmıyor diye.Şimdi de bu mesele yani çok fazla annesiyle kendinizi kıyasladığınızı düşünüyorum.
Kadın zaten uzun zamandır yokmuş yeni gelmiş zaten bayadır görüşmediniz demektir bu ya kadın binerken ya da inerken inip sarılıp hoşçakalın görüşmek üzere diyebilirdiniz. Özel konuşsa zaten evde konuşurlar ayak üstü neden konuşsunlar ki. Hep annesi sorun oluyor yok annesiyle kalacakmış bana kalmaya gelmedi yok inip sarılmadığım için sorun oldu diye evlenseniz herşeyi takacaksınız gibi
Erkeklerin hayallerinde de hep boyle garip seyler varÇekingen bir yapıya sahipsiniz sanırım, o yüzden o anda ne yapacağınızı şaşırmış olabilirsiniz ki bu çok normal.
Erkek arkadaşınız şu lafı demiş ya : "Ağzını bıçak açmadı ben inmeni beklerdim hayal kırıklığına uğradım diyor.."
O sizi çok hayal kırıklığına uğratacağından, siz bir sefer uğratmışsınız o kadar önemli değil, kaldı ki daha flört döneminde böyle yapan evlenince neler yapmaz ki, annemin evini temizlemedin hayal kırıklığına uğradım, annemin yemeklerini yapmadın hayal kırıklığına uğradım, annem çağırınca gitmedin hayal kırıklığına uğradım, bu erkeklerin hayalleri işlerine geldiği gibi kırılıyor maşallah.
Erkeklerin hayallerinde de hep boyle garip seyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?