Arabadan inmen gerekirdi..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Merhaba kızlar;
Erkek arkadaşımla dışardaydık geziyorduk, annesi aradı kız kardeşine gitmesi gerekiyormuş beni bırakır mısın oğlum dedi, tamam dedi.
Eve gittik annesini almak için annesi gelirken arabadan insem de yer versem mi ön tarafa geçmek için nezaketen diye düşündüm ya da inip merhabalaşsam mı diye düşündüm ama daha yeni yeni görüşüyoruz heyecanlandım inmedim.
Arabada epey muhabbet ettik konuştuk falan erkek arkadaşım annesine karşı biraz sinirliydi konuşurken arada tersledi. Ama muhabbetimize dahil olmadı hep annesiyle biz konuştuk.
Teyzesinin evinin önüne geldik annesini geçirmek için inecektim, ben anneme bakıyım dedi indi. Ben de birşey konuşacaklardır özelidir diye inmedim.
( meğer beni insin diye öyle yapmış erkek arkadaşım )
Sonra kapıyı açtım, görüşürüz x teyze kendine iyi bak dedim, annene selam söyle kızım dedi.
Kapımı kapattım.
Sonra biz erkek arkadaşımla ordan çıktık arabada gidiyoruz annemi özlemedin herhalde hiç sarılmadın dedi.
Aklıma geldi ama gerçekleştiremedim dedim.
Bu benim için saygı göstergesi kim olursa olsun dedi annen bu kadar takılmamıştır eminim seni anlıyorum ama birazda benim açımdan baksan çekindim yeni yeni samimi oluyoruz dedim.
Dikkat ederim dedim.
Ağzını bıçak açmadı ben inmeni beklerdim hayal kırıklığına uğradım diyor..
Özür diledim dedim aklımdan geçti ama gerçekleştiremedim birazda benim açımdan bak diyorum.
Ben inmeni beklerdim bu kadar diyor. O gün berbat geçti doğru düzgün konuşmadık ağzını bıçak açmadı..
Tamam haklı inmeliydim ama bu kadar uzatmaya gerek var mı tavrını net belli ediyor ve konuşmuyor hayal kırıklığı yaşamış arabada hiç konuşmasam soğuk davransam tamam ama konuştuk samimi bir şekilde o an inemedim çekindim..

Bazıları yanlış anlamış mesele annesine yer vermem değil ona takılmaz.
Mesele inip inmemem.

Son düzenleme:
KV ye yer vermek için ön koltuktan inmek mantıksız , neden ineyim ? Ne farkediyor önde ya da arkada oturunca. İlk o da bindiyse inmesin benim için , ben arkada giderim. Mantıksız bir iş !

İnseniz de güzel olurmuş ama bence inmemeniz de çok büyük bir sorun değil , erkek arkadaşınızın bu kadar büyütmesi anlamsız . Surat asıp oturmamışsınız neticede konuşmuşsunuz kadınla.

Bana da esim aynisini yapiyor. Anneme yer ver diye .

O zaman erkek arkadaşına "o zaman bana ve aileme karşı katiyen tutukluluk yapıp hata yapma yoksa ben de senin hiç bir mazeretini haklı bulmam" de..

Tabi ki ilk karşılamada da inip öpüşüp selamlasıp öyle geri binsen daha iyi olurdu. İnerken inmede gerek de kalmazdı bana göre. İnsanoğlu şaşırır kalır bazen.
Benim de şimdi aklıma gelmeyen hatalarım keşke yapsaydım dediğim şeyler olmuştur mesela. Ne yapalım yani intihar mı edelim?

Çok büyütmüş olayı.. Bilemedim ama bana pek hoş sinyaller vermedi erkek arkadaşınız..

Annesi bi şey dese bile annecim kız heyecan yapıyo çekiniyo diyebilir. Ki ben iş ciddiye binip evlilik yoluna girilmeden ailelerle tanışılmasına karşıyım.. Nişanlılık döneminde bile bi mesafe olmalı arada..

Evet inip öpüşsen daha nezaketli bir davranış olurdu ama kadın heyecanını falan anlamıştır. Annesini öne oturtman konusuna katılmıyorum ön koltuk arka koltuktan prestijliyse kaputa oturtalım daha da prestijli olsun. Bu bana saçma geliyor. Öne kim denk gelirse o oturur bizde. sevgilini biraz kendi haline bırak bence düzelir o. Erkeğe haklısın dedikçe kendisini dünyanın en haklı adamı falan sanıp şişiyor çünkü.

evet inmen gerekirdi. ayıp olmuş. ama bu kadar uzatacak bişey yok. yine de empati yap. senin annene yapılmış olsa sen de belki düşünemedim cevabını kabul etmez ve saygısızlık olarak görürdün.

Nezaketen inmen gerekirdi. Sevgilin uzatmak istemese de morali bozulmuştur. Ama güzellikle anlatmışsın niyetini.

Benim gördüğüm saygılı bi ilişkiniz var. Burda küçücük şey için direksiyonu yumruklayanları, camı açıp küfür edenleri, hatta tokat atanları okudum. Biraz uzun sitem etmiş sevgilin ama takılma, kısa zamanda düzelir.

Aynen. Annesi sözkonusu olunca çok katı olacak ve aksini kabul etmeyecek birini gördüm ben..

Yani eşimden pay biçiyorum en fazla "neden inmedin aşkım kadını uğurlasaydın" derdi. Benim vereceğim cevaptan sonra da uzatmazdı. Kırılsa bile..

linda20 sen bu adamı iyi gözlemle bence. Acele karar verme evlilik için..

benim sevgilimin annesi de ben varken biner arabaya ben inip selamlaşmam uzaktan öpücük atarım gülümseyip el sallarım. nezaket göstergesi filan değil sonuçta kadın gelince somurtup oturmadınız.

ayrıca da kendinizi açıklamak için harap etmeyin özür filan dilemeyin belli ki anlamıyor. çok lazımsa bir dahakine inersiniz ama adamın tavrı hiç hoş değil.

Bu kadar büyütülecek bir konu değil, zaten mantıklı bir açıklama yapmışsınız. Erkek arkadaşınız biraz anlayışsız, empati yoksunu sanırım.

İnseydin iyi olurmuş ama onun da büyütmemesi gerekiyor.
Neticede yeni tanışıyorsun,heyecan yapmış olabilirsin.
Aileler daha tam anlamıyla tanışmadan bile ufak tefek şeylere takılıp surat yapacaksa işiniz iş yani.
Çiftler birbirine anlayış göstermeli.
Her hareketimizi,söylediğimizi karşı tarafa açıklamak kendimizi ayrıca anlatmak zorunda olmamalıyız bana göre.

İnmeliydiniz. Herşey bir yana büyüğünüz olduğu için inip nezaketen ,kapıdan seslenmek yerine ayakta yapmalıydınız o muhabbeti.
Arkadaşinızi uğurlar gibi olmuş bu biraz.
Erkek arkadaşınız haklı.
Ha bu kadar uzatmayabilirdi o ayrı.

Herkes demiş ben de diyeyim. Her zaman her şeyi düşünmeyebiliyoruz inip vedalassaniz iyi olurmuş bir kere söyleyip aciklamanizi dinlemesi yeterdi çok uzatmış ben hoşlanmadım bu tepkiden. Kocam bunu yapsa ve uzatsa tepkim hiç de hoş olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…