Arabadan inmen gerekirdi..

Mune abla bunlarin hicbirini yapmam ben evlenirsem ahahah ben o yuzden evlilige yanaşmiyorum boncuklu delikanlilar direk engel sebebi

Valla allah yardim etsin... tamam siz bir dahakine inersiniz de bu adamin hayal kirikligi hemen gecmiyor demekki kolayliklar dilerim

Mune abla bunlarin hicbirini yapmam ben evlenirsem ahahah ben o yuzden evlilige yanaşmiyorum boncuklu delikanlilar direk engel sebebi

Sağlığı yerinde, işlerini kendi yapabilen bir kayınvalidenin evini temizlemek zorunda değilsiniz zaten, hasta olur, kötü durumdadır, rica da etmiştir kızım yardım eder misin yapar mısın diye o zaman başka, ama seni ne diye aldık, evimi temizlemeye gel derse o-oooooo işte orada bir duruversinler.

Önümüz Ramazan, Haziran'ın 5'inden sonra kayınvalidem bayram temizliği için çağırıyor, gitmem deyince kocam surat yapıyor konuları açılır, bayrama 2-3 kala da bayram ziyareti stresi temalı konular açılır, bayramda kayınvalideye gittik eşimle de kavga ettik içerikli konular açılır, boncuklu erkekler böyle oluyor işte :))

Biliyorum bizim ailede zorla yengemler anneanmn evini temizlerler ..cunku dayilarim gitmezlerse burnundan getirir...anneannme niye evini temizletmiyorsun kadin tutup dedim zengin birde .. o da nasil olsa gelinler var diyor gicik oluyorum ...

Biliyorum bizim ailede zorla yengemler anneanmn evini temizlerler ..cunku dayilarim gitmezlerse burnundan getirir...anneannme niye evini temizletmiyorsun kadin tutup dedim zengin birde .. o da nasil olsa gelinler var diyor gicik oluyorum ...
Yazık o gelinlere, insan bir başkasının evini asla temizlemez diye birşey yok, yapınca elimize yapışmıyor yapılır ama alışkanlık haline getirilmez, mecbur tutulmaz, hastadır, çok yaşlıdır, bakıma ihtiyacı vardır amenna, herkes elbirliğiyle bir işin ucundan tutar yapar, insanlığımızı yitirmedik henüz ama gelinsin yapacaksın denilmez, gelin olmanın kuralları arasında kayınvalide evini temizlemek yoktur, içimden gelirse yaparım, yapmıyorum diye de sorgulayamazlar, evleneceğiniz kişilere baştan tavrınızı net koyun, hatta kayınvalideye de sınırları baştan çizin, yapmak istemediğiniz şeyleri uygun bir dille yüzüne söyleyin, herkes bilsin öğrensin.

Geçen burada bir şeyler okurken aklıma geldi
Ramazan geliyor
Aile iftarları, bayram temizlikleri, önce senin ailen/Benim ailem kavgaları, seninkilerde 2 saat 22 dk 14 saniye oturduk bizde de öyle yapacağız tehditleri :))
Bayram sonrası da seçim zaten, bir de farklı görüşten insanlar bir araya gelirse hepten olaylar olaylar :))
Yani demem o ki,
Tehlikenin farkında mısınız?

Kesinlikle farkındayım planı yaptım bile, yemek sonraları birkaç saatlik uyku uyuyup sabahlayacak şekilde ayarlayacağım kendimi, kan şekeri ve sinirime iyi gelsin diye alacağım bir kavanoz nutella, sinir bastıkça kaşıklayacağım, önümüzdeki döneme hazırım :)))

Şaka bir yana da valla bayram kapıda, kayınvalide içerikli konular artacak, ben şimdiden gelinlerin yerine strese girdim bile.

Ayrıl. böyle gereksiz tipler ile vakit öldürmeye gerek var mı?

Annesi ile iletişiminiz gayet düzgunmus. Kaşın hoşlanmaya kendi tepkisini kendi koyardı. Bir de utanmaz anasının senin yanında tersleyip sonra sana tavır yapıyor. Bu olay annesine değer vermek değil. Bu olay kendine aşırı değer vermesi. Annesi bahane.

Bence sık sorulan sorular gibi bir bölüm açmak lazım :))
1) sürtünerek ilişki yaşadık, hamile miyim?
2) bayramda önce benim aileme gidilecek sorunsalı(!) (hala nefret ediyorum sorunsal kelimesinden)
3) tatil yerine her bayram eşimin memleketi
4) kocam maaşıma el koyuyor
5,6,7
Nasıl bu kadar kişinin ortak dertleri oluyor onu da anlamıyorum :)

Bence erkek arkadaşınız abartıyor biz bayanlar her an her şeyi düşünmek zorundaymışız gibi davranılıyor ama bilin ki nasıl davranırsanız davranın bir yanlışta tüm iyi olanları siliyorlar o yüzden bırakın takılmayın evet ilk arabaya binmeden inseydiniz olurmuş ama inmediniz oldu yaşandı bitti abartmaya gerek yok

almaya gititğinizde inmek zorunda değilsin ama
tanışıyorsanız inerken öpmek için inmeniz gerekirdi
arabada muhabbetini etmişsin neticede ilk aşama çok
önemli değil ama sonrası bana göre de önemli bir mevzu olabilirdi.
okadar muhabbet edilmiş neticede hadi görüşürz x teyze kendine iyi bak
demekde çekincek birşey göremedim ben ama seni güzel bir şekilde uyarıp
annesi de birşey dediğinde çekinmiş anne bana söyledi ayıp oldu falan dedi diye.

İnseydiniz çok daha iyi olurdu.Evet bakış açısı herkesin farklı olur ama bu çok genel bir durum.

Ya inip vedalassanda yaranamazdin merak etme. Bu devirde insanlar yaptıklarına değil yapmadiklarina bakıyor daha çok. Erkek arkadasinda inmemene takılacağı yerde ne güzel annemle sohbet etti çok güzelce diye ona takılıp mutlu olsaymis. İlla eksik mi görmesi lazım. Sonuçta heyecanına vermesi lazımdı. Seni tanıyorsa bilerek saygisizlik yapmayacağını bilmelidir de. Sevgilim heyecanla inmedin sanırım ama insen daha iyi olurdu denebilir. Erkek arkadaşın çok saçma davranmış acikcasi

Kadın İndiğinde inip vedalaşman gerekirdi bence de , eşinin annesi olduğu için değil , normali bu olduğu için

Şu basit şeye bu kadar takıyorsa, ilerde sorun olur erkek arkadaşın sana. Belli var bir sıkıntı. Ayrıl desem gülersin, ilerde sana bu davranışlarını devam ettirir anacı çıkarsa kendini belli etmedi evlenene kadar dersin. Sinyallerin geldiği noktayı iyi takip et.

Aynı şekilde sizin ailenize yapılsa? Ne kadar erken tanıyor olursanız olun gerçekten de saygıdan inip iki yanak tokuşturup merhaba demeliydiniz. Sevgilinizi bilmem ama bende uzatırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…