Arabanın koltuğu (eşim)

Bende hep eşime tavır yaptığımda arkaya otururum. Oda aynen eşiniz gibi bu olaya çok sinir olur. Arabayı saga sola vura vura gideriz. Ama tabi sizin durumunuz farkli bu öne geç arkaya geç muhabbetti hergün oluyorsa sıkıntı. Yani size anlayiş göstermesi gerekiyor ogün çok yorgun olabilirsiniz yerinizden kalkacak haliniz olmayabilir. Güzel tatlı bir dille konuşup halledin bence çok büyütülecek bi mesele degil eşinize neyden rahatsız oluyorsanız açıkca söyleyin

Bunda ne var ki
Eşim beni alacağı zaman yanında bir arkadaşı varsa bende o inince öne geçmem yada geçerim bu nasıl sorun oldu
Ha eğer ön koltuk zaten boş ise orası dururken arkaya geçersen tepki olur

eve gitmenize çok mesafe yoksa ben olsam bende geçmezdim bide yorgun argın bi arkaya bi öne sonuçta arka koltukta aynı yere gidiyor

Bunda ne var ki
Eşim beni alacağı zaman yanında bir arkadaşı varsa bende o inince öne geçmem yada geçerim bu nasıl sorun oldu
Ha eğer ön koltuk zaten boş ise orası dururken arkaya geçersen tepki olur
Ben binmeden zaten binmis . Ben arkaya gectim.onu biraktik hadi one otur diyo .bende guzel bi dille yorgunum kalkamicam dedim.ole basladi.

Ben de hic anlamiyorum bu on koltuk sevdasini.
Benden yasca buyuk bi teyze, amca, abi, baba, anne vb oldu mu ben derim illa siz oturun one. Onde ben rahat edemem.

Yahu bir yere gitmek istiyolar plan yapiyolar hadi gelin oraya gidelim ..yahu arabada cocuk koltugu yok ustelik ikinciye hamile .acil araba almalari lazim niye alsinlarki ..artik dogum yaptiginda ben evde kalirim esim gorumcem takilirlar.

Yahu bir yere gitmek istiyolar plan yapiyolar hadi gelin oraya gidelim ..yahu arabada cocuk koltugu yok ustelik ikinciye hamile .acil araba almalari lazim niye alsinlarki ..artik dogum yaptiginda ben evde kalirim esim gorumcem takilirlar.

canim senin derdin on arka degil belli oldu. ilk yorumum icin ozur dilerim o zaman.

valla cok haklisin kesinlikle katiliyorum Bi cozum bulmalari sart. Benzer sorun bende de var. Arabayi ortak kullaniyoruz esimin ailesiyle. Sıkıs tepis. İlerde cocuk olunca nasil olcak bakalim.

Eşinizin öne geç demesinden ziyade eniştenizin ön koltugu size bırakmamasını dert edinmişsiniz sanki.

Eğer öyle değilse de eşine arkada oturmanın problem olmadıgını söyleyebilirsin bunda dertlik ne var

Benim tavrim gercekden bir arkaya oturup yarim saat gidip daha sonra one oturmami istenmesi ve bu olay yillardir boyle.. belki esim haklidir onun dedigi gibi onu rezil etmisimdirdir de enistesine ..belki eniste beyde anlayip kendine bir araba alir bu vesileyle insallah. .

Haksızsın. Adam arabaya senden önce binmiş öne oturması normal o inince eşinin seni öne davet etmesi de normal. Umumi taksi mi her binen arkaya otursun kalsın. Sen gereksiz alınganlık yapmışsın. Sanırım eniştenin sizin arabaya binmesinden rahatsız oluyorsun bu yüzden tavır yaptığını düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…