- 5 Temmuz 2016
- 782
- 775
- 53
- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Herkese iyi akşamlar hanımlar..sizlere bu akşam eşimin yaptığını paylaşmak istiyorum.Ona göre benim ayıp ettiğim bana görede o çok haksız ..Neyse bütün gün çalıştım işim gereği sürekli 8 saat ayaktaydım.işden çıktım markete girdim ordan beni alıcaktı eve gidicektik..tabi herzamanki gibi görümcemin kocasıda arabadaymış öne geçmiş neyse ben arkaya geçtim alışveriş torbalarıyla .. (şunu söylemek istiyorum.Evlendiğimiz günden beri görümceyi kocasını getirip götürüyoruz ..herşeye para var ama araba almıyolar)neyse evlerinin önüne geldik indi enişte bey ..eşim kapıyı açtı öne geçmemi istedi bende oturdum kaldım iyi böyle dedim aslında bi taraftan gerçekden bacaklarım agrıyordu bi taraftan eşime tepki vermek istedim..söylenmeye basladi yok efendim uyum saglicakmisimda rezil etmisimde konusma benimleler havada firliyo bende konusmuyorum suan haksizmiyim..
Onu nasil yapicaz bilmiyorum. .eniste beyin anlamasi lazim .Gereksiz tartisma.. Uzatilacak birsey degil..koklasin barisin.
Eniste beyi herseferinde tasima ve bu yuzden yolunuzun uzamasi konusulacak bir durum tabiki..o ayri.
Oda bana canta muamelesi yapiyor ödeştik.Eşin seni yanına oturtmak istemiş sen de adama şoför muamelesi yapmışsın. Adam haklı.
bence sizin derdiniz arbanin on koltugu falan degil. Eniste gil sizi somurdugunden heralde oyle br tepki vermissiniz ....[/QUOTcok tesekkur ederim yorumuna. .aynen galiba patlama oldu ..
Benim koltukla bi promlemim yok ta one gel hadi bosaldi muhabbeti ve bu hep boyle..benimde canim kalkmak istemedi .senin ön koltuk sevdan yanlış da eşin de aşırı tepki vermiş.
Ben binmeden zaten binmis . Ben arkaya gectim.onu biraktik hadi one otur diyo .bende guzel bi dille yorgunum kalkamicam dedim.ole basladi.Bunda ne var ki
Eşim beni alacağı zaman yanında bir arkadaşı varsa bende o inince öne geçmem yada geçerim bu nasıl sorun oldu
Ha eğer ön koltuk zaten boş ise orası dururken arkaya geçersen tepki olur
Yahu bir yere gitmek istiyolar plan yapiyolar hadi gelin oraya gidelim ..yahu arabada cocuk koltugu yok ustelik ikinciye hamile .acil araba almalari lazim niye alsinlarki ..artik dogum yaptiginda ben evde kalirim esim gorumcem takilirlar.
Ben de bozulurdum valla ne oyle hergun hergun.. ama bellı etmezdım o anlayıp bı faha yapmamasını beklerdım. Erkeklerın dusuncesızlıklerı bıtmez kardesSuan küsüz alt tarafi koltukyuzunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?