- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Ben zaten oyle yapiyorum adam bana hadi on bosaldi one gec diyo bende useniyorum gecmiyorum bi ton laf isitiyorum.Arabamiz yok ama olsa,
On koltuk takintisi asla yapmazdim.
Bir erkek varsa yanimizda ben arkada oturabilirim veya bayan arkadasim olsa yanimizda arabada onunla birlikte arkada oturabilirim.
Sen de akisina birak relax
Beni cocuk gibi hadi one gec demesi sacma degilmi ama bu bir sefer olmuyo her seferinde
Ne kadar fesatim yaaaBeni bi öne bi arkaya geçirmesi sıkıntı
Gercekden fesatsinyaa .Ne kadar fesatim yaaa
Herkese iyi akşamlar hanımlar..sizlere bu akşam eşimin yaptığını paylaşmak istiyorum.Ona göre benim ayıp ettiğim bana görede o çok haksız ..Neyse bütün gün çalıştım işim gereği sürekli 8 saat ayaktaydım.işden çıktım markete girdim ordan beni alıcaktı eve gidicektik..tabi herzamanki gibi görümcemin kocasıda arabadaymış öne geçmiş neyse ben arkaya geçtim alışveriş torbalarıyla .. (şunu söylemek istiyorum.Evlendiğimiz günden beri görümceyi kocasını getirip götürüyoruz ..herşeye para var ama araba almıyolar)neyse evlerinin önüne geldik indi enişte bey ..eşim kapıyı açtı öne geçmemi istedi bende oturdum kaldım iyi böyle dedim aslında bi taraftan gerçekden bacaklarım agrıyordu bi taraftan eşime tepki vermek istedim..söylenmeye basladi yok efendim uyum saglicakmisimda rezil etmisimde konusma benimleler havada firliyo bende konusmuyorum suan haksizmiyim..
Bizde de var oyle bir tane eniste beyIkiside hem yorgundum hem her Allah in gunu bu adami gormekden sıkıldımm niye ben onu evine birakmak icin yarin saat yolunu uzatiyorum ..durumlari var gibi gorunuyo ama almiyolar
.ee bu arabya sigortasiydi benziniydi..neden odesinlerki..
Konuşur konuşur susarHahaha canimya sagol guldurdun beni ..sorun esim cok abartti ..
Önce binen öne oturur. Enişte sizden önce bindiği için öne oturmuş haliyle,arka koltuğa geçmesi tuhaf olur ama siz binerken durduğunda arkaya geçebilir,geçmemiş.Beni bi öne bi arkaya geçirmesi sıkıntı
Herkese iyi akşamlar hanımlar..sizlere bu akşam eşimin yaptığını paylaşmak istiyorum.Ona göre benim ayıp ettiğim bana görede o çok haksız ..Neyse bütün gün çalıştım işim gereği sürekli 8 saat ayaktaydım.işden çıktım markete girdim ordan beni alıcaktı eve gidicektik..tabi herzamanki gibi görümcemin kocasıda arabadaymış öne geçmiş neyse ben arkaya geçtim alışveriş torbalarıyla .. (şunu söylemek istiyorum.Evlendiğimiz günden beri görümceyi kocasını getirip götürüyoruz ..herşeye para var ama araba almıyolar)neyse evlerinin önüne geldik indi enişte bey ..eşim kapıyı açtı öne geçmemi istedi bende oturdum kaldım iyi böyle dedim aslında bi taraftan gerçekden bacaklarım agrıyordu bi taraftan eşime tepki vermek istedim..söylenmeye basladi yok efendim uyum saglicakmisimda rezil etmisimde konusma benimleler havada firliyo bende konusmuyorum suan haksizmiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?