Benim de 2012 model bir aracım var ufak tefek sorunlar çıkartıyor araç her zaman masraf demektir. Yeni alacağınız araba da masraflı olacaktır. Parçaları ucuzsa az yakıyorsa elinizde tutun. Önemli olan masraf çıkarsa da çok tutmamasıMerhabalr. Geçen yıl aldığımız bir arabamız var.2012 model. Yalniz bu aralar çok falza masrafı oldu. Ben anlamam arabadan eşim de öyle.
Arabanın çekişinde mi sorun varmış ne 3 bine o yapılıyor şimdi. 10 bin bakımı oldu 900 tl ye.
Yandaki küçük açılıp kapanan aynalarda sorun oldu 750 tl dendi daha yaptırmadık.
Geçen yıl ufak çaplı bi kaza oldu hasar yok öyle 800 tl e yaptırdı esim.
Iki memur ayligimiz var sürekli böyle bsylere para harcanıyor.
Eşime değiştirelim dedim arabayı yok araba iyi satmam dedi her arabada böyle oluyor dedi.
Herkesin böyle mi oluyor?
Kasko, sigorta, bakımları vs her ay hiç binmesem arabamın 500 tl civarı gideri var. Sizin cam yine ucuzmuş bana 2 bin TL dediler yaptırmadım. Mekanik bir alet arada bazı parçalar da değişmesi gerekiyor. Sizin arabanız 2012 model ve bana normal geldi bu anlattıklarınız. Hiç beklemediğimiz sorumlar da çıkıyor Bn ilk kullanmaya başladığımda baskı balatayı yakmıştım. Baya masraf çıkmıştı. Arkadaşımın otomatiği bozulmuştu 10bin TL civarı yaptırdı ki çok iyiydi aracı.Merhabalr. Geçen yıl aldığımız bir arabamız var.2012 model. Yalniz bu aralar çok falza masrafı oldu. Ben anlamam arabadan eşim de öyle.
Arabanın çekişinde mi sorun varmış ne 3 bine o yapılıyor şimdi. 10 bin bakımı oldu 900 tl ye.
Yandaki küçük açılıp kapanan aynalarda sorun oldu 750 tl dendi daha yaptırmadık.
Geçen yıl ufak çaplı bi kaza oldu hasar yok öyle 800 tl e yaptırdı esim.
Iki memur ayligimiz var sürekli böyle bsylere para harcanıyor.
Eşime değiştirelim dedim arabayı yok araba iyi satmam dedi her arabada böyle oluyor dedi.
Herkesin böyle mi oluyor?
Ama bu araba Bn sanayi malı almaya korkuyorum orjinal olmadan rahat edemiyorum canımız söz konusu. Frenlerde bşyleri değiştirdik en azından orjinal de içim rahat ediyor. Hele çevreyi tanımıyor ve iyi bir usta bulamıyorsak çok zor sanayi işiİyi bir usta bulmanız gerekli.
Eğer hepsini orijinal olarak yaptırıyorsanız çok para yer.
Ama sanayide sağlam bir usta, en uyguna çözer işi.
Bana pahalı geldi işlemlere göre verilen ücret, o sebeple söyledim bunu.
Şöyle söyleyeyim, mesela mercedeslerin motorunu reno üretir, aynı motora sahipler.Ama bu araba Bn sanayi malı almaya korkuyorum orjinal olmadan rahat edemiyorum canımız söz konusu. Frenlerde bşyleri değiştirdik en azından orjinal de içim rahat ediyor. Hele çevreyi tanımıyor ve iyi bir usta bulamıyorsak çok zor sanayi işi
Evet öyle ama her yer de orjinal getirir mi emin olamam diyorum. Ayrıca bnm aynalara sanayi 2bin dedi. Çünkü elektrikli düğmeyle açılıp kapanıyor. Bana da çok fazla geldi yaptırmadım. Elimle binerken açıyorum. Zaten tek ayna bozuldu. Bu ayna vs küçük küçük parçalar çok pahalı oluyorŞöyle söyleyeyim, mesela mercedeslerin motorunu reno üretir, aynı motora sahipler.
Ama siz mengerler e gidip motor bakımına sokarsanız ucu açık bir rakam çıkar, sanayideki usta renodan sipariş verir 5 de 1 e çözer işi.
Halbuki gelen aynı maldır ama biri etiketle gelir.
Çevrenize sorun, araştırın.
Sanayi demek çakma mal değildir.
Ayrıca araba sıfır değil, yeni de değil.
Kendi marka bakımına ihtiyacı yok bence.
Bazı parçalar orijinal olmak zorundadır ama yan ayna için 750 gerçekten çok çok fazla bir rakam.
Kopsa yenisi takılsa anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?