Arabaya kamera ??

Araç içi kameradan önce, eşinize "sen kaç yıllık karına neyin imasını yapıyorsun, beni ne ile itham ediyorsun" diye çıkışın, ki kendine gelsin.

Konudan bağımsız olarak da aklınızı bulandırmak istemem ama 'kişi kendinden bilir işi' diye bir laf vardır; bazı insanlardaki aşırı kıskançlığın sebebi de budur..

sizin probleminiz kamera değil direkt eşiniz ve yaşadığınız hapis hayatı
iğrenç bir şey ben de yaşamıştım şükür evlenmedim sadece sizin gibi senelerim gitti

Araç içi kamera Rusya'da ve bazı Avrupa ülkelerinde zorunlu zaten. Olması gereken bu. 0 arabaya taktırmanız gerekiyor

Bazı erkekler için araba çok kıymetli, o yüzden kimisi arabaya kamera taktırıyor ama araba içi için değil arabanın önünü kaydetsin diye kamera takıyorlar.

Sorun kamera değil, eşin. Böyle biriyle birlikte olduğuna göre arabaya kamera takılıp takılmaması senin için sorun olmamalı.

Seni denetlemek için istiyorsa boşanmaya kadar yolu var ama kocam böyle düşünmez diyorsan söylediği çok mantıklı ben de bu aralar arayış içindeyim çünkü arabamı anahtarla çizmişler sinirlerim zıpladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…