- 16 Şubat 2016
- 1.298
- 1.218
- 133
- Konu Sahibi Butterfly465
-
Ne, o kadar zarar olur mu, Porscheye falan mı vurdu babanız, karşı taraf abartmış.Geçmiş olsun. 2 hafta önce aynısı bize oldu. Çarpan kişi babam ve 50 senelik şoför. Tutanak tuttuk vs çok can sıkıcı işler. Karşı taraf 30 bin tl zararı olduğunu söylüyor. Yani duran arabaya dokunmak 30 bin.
Mini cooper. Farının köşesi kırılmış sadece. Ben de arabadaydım. 19 yaşında 2 ergen. El kol kaldırarak üzerimize yürümeye kalktılar. Ancak benim içimdeki canavarı bilmedikleri için oldu bunlar. Büyük olay çıkardım. Anneleri geldi, ona da aynı tepkileri verdim. Telefon açtı kadın sonrasında sürekli raporu değiştirmek için. Her taraftan engelledim. Çok kötü davrandım. Yani aynen, eşim dedi arabanın motor parası o. Bu olay bana başka bir ders verdi. Mütevazi ve sakin davrandığın her olayda seni ezerler. Benim agresif hallerim karşı tarafı korkuttu ve özür üzerine özür dilediler. İnsanlar kimseden korkmasın aile dahil. Sesinizi çıkarın, hiçbir olayda susmayın..Ne, o kadar zarar olur mu, Porscheye falan mı vurdu babanız, karşı taraf abartmış.
Bu gayet normal bisey cana gelmesin yeterki ben 2009 dan beri araba kullanirim aktif olarak 2011 de bekarken cok buyuk bi kaza yaptim babam ve annemde vardi arabada onume aniden kopek cikti bende direksiyonu kirdim o an ki refleksle ve bariyerlere carptim araba yolda döndü hizla babam sagimda annemde arkamda oturuyodu bariyer sag onden babamin iceriye girdi ayagi kirildiMerhaba hanımlar,
çok büyük dert değil ama moralim bozuk biraz. Ben cumartesi park ettiğim yerden çıkarken arabayı başka bir arabaya sürttüm. Karşı tarafın 100 tl zararı çıktı. Bizim arabadaki masraf biraz daha fazladır, o bugün belli olacak.
Benim şimdi dert ettiğim, ben nasıl duran arabaya vurdum. Çok mu salakça bir kaza?
1 senedir ehliyetim var, ağustosdan beri de aktif araba kullanıyorum. Bu kaza benim özgüvenimi sarstı biraz. Sanki sürekli kaza yapacağım hissi oluştu.
Sizlerin kazaları nasıldı? Benim gibi parktan çıkarken arabayı vuran var mı :) merak ettim ?
Arabaların resimlerini de ekledim, kırmızı araba bizim.
Merhaba hanımlar,
çok büyük dert değil ama moralim bozuk biraz. Ben cumartesi park ettiğim yerden çıkarken arabayı başka bir arabaya sürttüm. Karşı tarafın 100 tl zararı çıktı. Bizim arabadaki masraf biraz daha fazladır, o bugün belli olacak.
Benim şimdi dert ettiğim, ben nasıl duran arabaya vurdum. Çok mu salakça bir kaza?
1 senedir ehliyetim var, ağustosdan beri de aktif araba kullanıyorum. Bu kaza benim özgüvenimi sarstı biraz. Sanki sürekli kaza yapacağım hissi oluştu.
Sizlerin kazaları nasıldı? Benim gibi parktan çıkarken arabayı vuran var mı :) merak ettim ?
Arabaların resimlerini de ekledim, kırmızı araba bizim.
Evet haklısınız, Allah beterinden korusun.Geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
Büyük bir hasar yok gibi,trafik sigortaniz karşılar bunu muhtemelen kaskoyu bozmadan.
Kaza hepimizin başına gelebilir.
1.5 sene kadar olmuştur,bir gün yolda gidiyorum,ara sokak zaten tek şerit gidiş dönüş,yavaş gidiyorum, karşıdan hızlı gelen bir araç vardı,tam benim hizama gelince,site otoparkından kontrolsüz bir araç çıktı,hızlı gelen ona çarpmamak için bana doğru hamle yapti,ben sağa hamle yaptım derken kazayı atlattık ama ne oldu dersiniz sonra,o hızlı giden araç geri geldi hızla otoparktan kontrolsüz yola çıkan adama sinirlenip ve benim aynama çaptı,benim aynam kırılmadı ama kendi aynasi kırıldı. İndi arabadan geldi,dedim ne yapıyorsunuz? Kazayı atlatmıştık,geri geldiniz de ne oldu,aynanız kırıldı. Ama görmediniz mi kontrolsüz çıktı,neredeyse size çarpıyordum dedi,ee dedim çarpmamıştım,geri gidip çarpayım diye mi düşündünüz? Atlatmıştik ne güzel bak aynan kırıldı. Ben bastım gittim,oda aynasını almadan hışımla gitti.
Yani trafikte her an herşey olabilir. Bakın benimle hiç alakası olmayan bir durumda bana çarptılar. Karşıdan gelen o kadar hızlı olmamalıydı sonuçta tem de yada e5 de kullanmıyordu arabayı,otoparktan çıkan zaten kusurlu,sağa sola bakmıyordu,ben yolumda gidiyordum zaten sakin sakin. Geldi buldu.
Bu sebeple üzülmeyin. Hepimiz ufak tefek şeyler atlatıyoruz trafikte. Önemli olan canlıya zarar vermemek,maddi kısmı öyle yada böyle halledilir.
Geçmiş olsun sizede, Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın.Bu gayet normal bisey cana gelmesin yeterki ben 2009 dan beri araba kullanirim aktif olarak 2011 de bekarken cok buyuk bi kaza yaptim babam ve annemde vardi arabada onume aniden kopek cikti bende direksiyonu kirdim o an ki refleksle ve bariyerlere carptim araba yolda döndü hizla babam sagimda annemde arkamda oturuyodu bariyer sag onden babamin iceriye girdi ayagi kirildiannemin omur iligi zedelendi sag bacagi kismen hissis hala ama hicde duyulmicak kadar degil hafif his yok ozellikle ayak parmaklarinda bence sizin ki gibi boyle kucuk kazalarda verilmis sadakamiz varmis diyip cana bisey gelmedi diyip sukretmelisiniz.. kac sene oldu hala aklima gelir cok kotu biseydi Allah dusmanima vermesin boyle bisey hep soluyorum biz bayanlarin refleksleri zayiftir bu konuda cok dikkatli olmamis gerekir hepsinin degildir belki bazi bayan soforlerimizin refleksleri kuvvetli olabilir ani bir durumda en dogru kararlari alabilirler.. ama ben arabayi yavaslatmak yerine 100 km hizla giden bi arabanin direksiyonunu saga kirdim birden Allahtan takla atmadi araba refleksim zayif uzun sure kullanamadim araba ama babam bana eger simdi kullanmazsan bidaha guvenin yerine gelmez herkes kaza yapiyo sukretmeliyiz yinede hayattayiz en azindan dedi cok agladim uzuldum korka korka kullandim hala daha 80 i gecemiyorum ne yazikki ani bi durumda arabayi zabdedebilecegim hizda kullaniyorum 100 yapamiyorum 100 u gecerdim gozum karaydi ama hic ummazdim bos yolda sol seritte onume kopek cikicagini bi tecrube oldu bana kotu ama buyuk bi tecrube..
Amin insallah.. Rabbim kimseye yasatmasinGeçmiş olsun sizede, Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın.
Bizim duran arabaya da çarptılar ve araba perte cikti. Nasıl çarptığında önemli tabii sizinkinde hiçbir şey yok. Hiç kaybetmeyin ozguveninizi.Ne, o kadar zarar olur mu, Porscheye falan mı vurdu babanız, karşı taraf abartmış.
Geçmiş olsun size de. Size çarpan araba hızlı olmalı o kadar zarar verdiğine göre.Bizim duran arabaya da çarptılar ve araba perte cikti. Nasıl çarptığında önemli tabii sizinkinde hiçbir şey yok. Hiç kaybetmeyin ozguveninizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?