- 14 Ekim 2016
- 7.269
- 49.314
- 548
- Konu Sahibi Butterfly465
-
Uyanıklık yapmaya çalışmış karşı taraf. Çoğu da vurup kaçıyordur. Siz dürüst davranıp arabanın sahibini bulmuşsunuz ama.Ben de daracık yoldan geçmeye çalışırken bir SUV arabanın kapısını boydan boya çizmiştim. Sonra sahibine ulaştım, adam bana bütün aracı yeniletmeye kalktı, bir baktım ki yol değil kaldırım tarafı olan kapıdaki göçüğe bile tutanak tutturmuş. Sonra bir de enerjimi kavga etmekle harcadım :))
Bir kerede de yol benim olduğu halde durmayıp yan kapıma çarpan bir adam (!), bütün suç bendeymiş gibi üstüme falan yürümüştü, polis çağırmıştım. Sonra %100 hatalı raporu karşı tarafa gelince iyi bir şok olmuştur.
Neyse beni ufak tefek kazalardan çok arabaların sahipleri zorluyor. Yine de araba kullanmaya devam, bir kere korku içinize yerleşirse bir daha hiç kullanamazsınız.
Komşunuz anlayışlıymış ne güzel.Canim ilk kazami daha ehliyetimi karakoldan almadan yapmistim ve aynen senin gibi park etmistik evin onune tam cikariyorum komsum oo biranne hayirli olsun dedi bende ona cevap veriyim derken küt ondeki daha yeni alinmis sifir arabaya carptim Allahim kollarimin cani kesildi arabayi sokak ortasinda birakip indim neyse komsu kenara cekti sonra bi baktim yerde cam kiriklari aklim cikti cunki esim arabayi daha dun almisti ve kendi bile kiyamiyodu evin onunde birakti kullanmadi.Neyse vurdugum aracin sahibi cikti biranne ne yaptin falan sonra bakti bisey yok aracinda meger ben bizimkinin farini patlatmisim komsudan Allah razi olsun gittik sanayiye far aldik aracina vurdugum komsumda fari takti :) aksam esime soyledim ehliyetsiz ya birine carpsaydin diye kizdi ama 1 hafta sonra ehliyetimi aldim ve esim yine carparim diye anahtari saklamisti buldum ciktik gorumcemle turladik yani korkma vura vura ogrenecegiz cana bisey olmasin mal yerine gelir bi daha yapmazsin merak etme boyle seyler olabilir dikkat edersen zaten asil erkekler cok kaza yapiyor kadinlarin okadar buyuk kaza vukuati yok cunki bizler daha dikkatliyiz bence
Bizim arabanın da arka park sinyali var, yeni değiştirdik bizde arabayı, o yüzden yakın zamanda değiştiremeyiz yine.gecmis olsun, olabiliyor bazen insan yanlis hesapliyor mesafeleri.
yeni arabamda maalesef on tarafta park sinyalim yok, onude kaba biraz arabamin, hafif korkuyorum yani bende. arka tarafta park sinyalim var ama tuhaf bi sekilde guvenmiyorum ona da, ondede olmadigindan mi acaba haha.
daha iyi ve yeni model bir arabaya gecmis olmama ragmen onceki arabamdaki boardcomputeri oyle ozluyorumki!
mumkunse eger parksinyalli araba kullanmaya calisin?
Geçmiş olsun size de. Kaza da yapsak kullanmaya devam edeceğiz, hele de çocuk varsa arabasız olmuyor.Sizi çok iyi anlıyorum ben de aynısını yaşadım iki kazamı da duran arabayla yaptımtedirgin çıkıyorum hala ama başarıyla eve gidip geldikçe geçiyor
park sinyali taktirma sansiniz varmi? esiniz arastirsin?Bizim arabanın da arka park sinyali var, yeni değiştirdik bizde arabayı, o yüzden yakın zamanda değiştiremeyiz yine.
Evet bir eşime söyleyeyim. Takılabiliyorsa güzel olur.park sinyali taktirma sansiniz varmi? esiniz arastirsin?
Çok dert edilecek bir şey değil tabiki. Allahım can sağlığı versin, dertli kullarına da dermanını versinGeçmiş olsun, Allah daha kötüsünden korusun.
Ben de ilk kazada çok üzülmüştüm, sonra ne kadar küçük bir şeye üzüldüğümü anladım :)
Siz anlamazsınız umarım.
Tam da duymaya ıhtıyacım olan şeyi soylemıssın. Son cümlene ithafen diyorum...Mini cooper. Farının köşesi kırılmış sadece. Ben de arabadaydım. 19 yaşında 2 ergen. El kol kaldırarak üzerimize yürümeye kalktılar. Ancak benim içimdeki canavarı bilmedikleri için oldu bunlar. Büyük olay çıkardım. Anneleri geldi, ona da aynı tepkileri verdim. Telefon açtı kadın sonrasında sürekli raporu değiştirmek için. Her taraftan engelledim. Çok kötü davrandım. Yani aynen, eşim dedi arabanın motor parası o. Bu olay bana başka bir ders verdi. Mütevazi ve sakin davrandığın her olayda seni ezerler. Benim agresif hallerim karşı tarafı korkuttu ve özür üzerine özür dilediler. İnsanlar kimseden korkmasın aile dahil. Sesinizi çıkarın, hiçbir olayda susmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?