Arabayı vurdum

Kazasız sürücü olmaz. Benim hasar olusturan bir kazam yok ama. Bi keresinde park etmeye çalışırken duran arabaya hafiften dokundum . Ama onda da bende de herhangi bir çizik olmadı.

Allah çaresiz dert vermesin.

Benim kaza en salakca olani galiba kullandigim arac vito ydu buyuk biraz :)) kirmizi isikta mesafeyi ayarlayamadim onde duran ambulansa carptim tam da ambulansinin kapisinin mentesesine benim sag far komple girdi ayni sizinki gibi ama benim far da coktu bin küsür masrafımız oldu ambulansta bisey yok tabi simdi yazinca guluyorim ama o zaman cok uzulmustum ki ben 3 haftadir kullaniodum sonra biraz ara verdim simdi ara ara kullanmaya calisiyorum ama korku hep var

Canim ilk kazami daha ehliyetimi karakoldan almadan yapmistim ve aynen senin gibi park etmistik evin onune tam cikariyorum komsum oo biranne hayirli olsun dedi bende ona cevap veriyim derken küt ondeki daha yeni alinmis sifir arabaya carptim Allahim kollarimin cani kesildi arabayi sokak ortasinda birakip indim neyse komsu kenara cekti sonra bi baktim yerde cam kiriklari aklim cikti cunki esim arabayi daha dun almisti ve kendi bile kiyamiyodu evin onunde birakti kullanmadi.Neyse vurdugum aracin sahibi cikti biranne ne yaptin falan sonra bakti bisey yok aracinda meger ben bizimkinin farini patlatmisim komsudan Allah razi olsun gittik sanayiye far aldik aracina vurdugum komsumda fari takti :) aksam esime soyledim ehliyetsiz ya birine carpsaydin diye kizdi ama 1 hafta sonra ehliyetimi aldim ve esim yine carparim diye anahtari saklamisti buldum ciktik gorumcemle turladik yani korkma vura vura ogrenecegiz cana bisey olmasin mal yerine gelir bi daha yapmazsin merak etme boyle seyler olabilir dikkat edersen zaten asil erkekler cok kaza yapiyor kadinlarin okadar buyuk kaza vukuati yok cunki bizler daha dikkatliyiz bence

Tampon cikmis alt tarafi, ben defalarca yaptim. Kaldirima surtuyordum geri cikarken tampon cikiyordu boyle. 150 tl ye yapildi. Park ettigim yeri dgistirdim :).

Uyanıklık yapmaya çalışmış karşı taraf. Çoğu da vurup kaçıyordur. Siz dürüst davranıp arabanın sahibini bulmuşsunuz ama.

Allah daha beterinden saklasın. Geçmiş olsun
Bir dalginlikla vurmussunuz caniniz sagolsun.

Dusunmeyin ole ne usta şöförler war. Kazalar yapiyor, bu sizin arabayi kötü kullandiginiz anlamina gelmiyor.

Olcagi warmis olmus, daha dikkatli olursunuz birdahakine.

Komşunuz anlayışlıymış ne güzel.

6 senedir aktif, 2 senedir de kendi arabam ile trafikteyim. Sadece bir defa kaza yaptım. O da suçlu muyum değil miyim, kendimce emin değilim ama suçlu görünen bendim.

Gayet takip mesafesinde ilerlerken önümdeki aracı sollamak koşulu ile sol şeride geçmek için sinyalimi verdim. Ayna mı kontrol ettim, sol şerit boştu. Kavşak ışıklarına yaklaşıyorduk. Her şey o kadar hızlı oldu ki... birkaç metre arkada hafif viraj vardı ve ben şeridi ortaladığım anda (hatta neredeyse şeride %65 oranında girmiştim) virajdan araba döndü bayağı hızlı geliyordu. Refleks ile sağ aynamı kontrol edip direksiyonu sağa çevirdim ama araç sahibi hanımefendi fren yerine, kornaya basmayı akıl ettiği için sol tekerden güzelce bana çarparak durabildi. Araba bayağı sarsıldı. Tabii karşı araç şeridinde ilerlerken ben şeride girdiğim için hatalı görünüyordum ama tuhaf olan şerit değiştirirken araç yoktu. Ben şeride komple girmiş olsam bile büyük ihtimalle o hızla gelip arkadan yine de muhakkak vuracaktı. Yol da tutanak tutmak için müsait değildi aldık numaralarımızı, kadının da çok üstüne gidemedim eşi de bu konularda anlayışlı değilmiş sanırım. Eşime anlattım durumu suçlu ya da suçsuz beni hatalı göster biz ödeyelim dedim. Ertesi gün buluştuk canlandırma yapıp fotoğrafları çekeceğiz. Karşı aracın ne muayenesi, sigortası falan hiçbir şeyi yok meğer. O sırada eğer üzülüp numaraları almak yerine, polis çağırsaydım %100 haklıydım ama gerçekten korktum adam eşine bir şey yapar diye. Tabii ben de eşime kazayı söylerken bayağı bir çekinceliydim, nasıl söyleyeceğim diye kendimi yedim ama eşimin kalkıp bana şiddet uygulayacağından değil, kaza yapmaktan çok utandım. Üstelik araç daha 3 ay önce alınmıştı. Öyle bir badire atlattık gitti işte. He bugğne kadar kaç kaza badiresi atlattın diye sorarsan çok ama öyle anlarda panik olmadığım hızlı tepki verdiğim için şanslıydım. Önemli olan senin iyi araba kullanıyor olman değil, trafikte her zaman diğer araçları da dikkate alarak araç kullanmak gerekiyor.

gecmis olsun, olabiliyor bazen insan yanlis hesapliyor mesafeleri.

yeni arabamda maalesef on tarafta park sinyalim yok, onude kaba biraz arabamin, hafif korkuyorum yani bende. arka tarafta park sinyalim var ama tuhaf bi sekilde guvenmiyorum ona da, ondede olmadigindan mi acaba haha.
daha iyi ve yeni model bir arabaya gecmis olmama ragmen onceki arabamdaki boardcomputeri oyle ozluyorumki!

mumkunse eger parksinyalli araba kullanmaya calisin?

Sizi çok iyi anlıyorum ben de aynısını yaşadım iki kazamı da duran arabayla yaptım tedirgin çıkıyorum hala ama başarıyla eve gidip geldikçe geçiyor

Bizim arabanın da arka park sinyali var, yeni değiştirdik bizde arabayı, o yüzden yakın zamanda değiştiremeyiz yine.

Sizi çok iyi anlıyorum ben de aynısını yaşadım iki kazamı da duran arabayla yaptım tedirgin çıkıyorum hala ama başarıyla eve gidip geldikçe geçiyor
Geçmiş olsun size de. Kaza da yapsak kullanmaya devam edeceğiz, hele de çocuk varsa arabasız olmuyor.

Gecmis olsun cana gelcegine mala gelsin.benim ilk kazam da geri geri cikarken duvara toslamak oldu.otoparkta :))) arka tamponu oraya birakmistim

Geçmiş olsun, Allah daha kötüsünden korusun.

Ben de ilk kazada çok üzülmüştüm, sonra ne kadar küçük bir şeye üzüldüğümü anladım :)
Siz anlamazsınız umarım.

Geçmiş olsun, Allah daha kötüsünden korusun.

Ben de ilk kazada çok üzülmüştüm, sonra ne kadar küçük bir şeye üzüldüğümü anladım :)
Siz anlamazsınız umarım.
Çok dert edilecek bir şey değil tabiki. Allahım can sağlığı versin, dertli kullarına da dermanını versin

Tam da duymaya ıhtıyacım olan şeyi soylemıssın. Son cümlene ithafen diyorum...

mala gelen hiçbir şeye canınızı sıkmayın, cana gelmesin yeterki.daha çok taze araba kullanıyorsunuz olur böyle basit hatalar.

Benim de var biri eve girerken frene bastım sanıp basmamisim park edeyim derken napartmann duvarına tosladim.biri de kaldırım hizasında atmak arkaya duruyorduk cikamadim acemiydim çok da yaklaşmışim arabaya surttum oluyor maalesef Allah ölümlü kaza vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…