Arabayı vurdum

Teşekkür ederim, evet tecrübe oldu, daha dikkatli olurum İnşAllah

Geçmiş olsun size de. Size çarpan araba hızlı olmalı o kadar zarar verdiğine göre.

Yok geri geri park yerinden çıkıyordu. Arkasına bakmayı akıl edemediği için devasa siyah arabayı gündüz gözüyle görmemiş abla. İşin korkunç tarafı 1 dakika önce tam çarptığı yerdeydi eşim. Allah korudu ona bir zarar gelmedi.

Ben bir kere arka arkaya giderken uni parkinda duran tasa vurdum :)) hatta vurmadim bildigin tasin üstüne ciktim hahahaha :))

Size de geçmiş olsun, bundan sonra daha dikkatli kullanırız İnşAllah :)

Bir kere arabaya, bir kere parktaki banka vurdum. Direğe sürttüm. Sabıkam çok ama pişman değilim ☺ bilerek yapmadım ki

Daha acemisin çok normal. Ben acemiyken vitesi geri almayı unutup çöpe çarptım, geri gelirken taştan korumaya çarptım, park yerinden çıkarken sütuna çarptım, alışveriş merkezinde arabanın kenarına sürttüm, kaldırıma çıktım tamponu çarptım, bu benim suçum değildi ama fren balatası kurum bağlamış fren tutmadı 40la süper lüks jeepe çarptım Yani demek istediğim sıkma canını. 12 yıllık şöförüm, yaklaşık 8-9 yıldır olmuyor, ilk zamanlar olur öyle.

Canınız sağolsun sizinde :)

Bir kaç hafta önce ben de hafif kaza yaptım. Korka korka kullanıyorum ama kullanıyorum. :) Bırakırsam bir daha kullanamam sanırım. Herkes öyle diyor. Sende kullanmaya devam etmelisin.

Benim gibi parktan çıkarken arabayı vuran var mı :) merak ettim ?

17 yaşında filandım, ehliyet yok ama deli hevesliyim; çaktırmadan anahtarları aldım, gece vakti iki tur atıp döneceğim güya, babamın arabayı garajdan geri geri çıkarırken, komşumuzun yolun kenarına park ettiği aracının ön farından arka kapısına kadar sürttüm. Hayır insan bi fark eder durur filan, baya baya baştan sona arabanın boyasını almıştım ya. :))

Henüz çok yenisin....olur böyle şeyler..daha fenalarida olacak...

Ölümlü, yaralamalı kaza olmasında

Sen duran arabaya carpmissin ben boş yolda bariyerlere gömdüm iyi durumdasın anlayacağın

Hiç korkma daha güzel araba kullanmaya devam edeceksin

ilk kazami ehliyetin ertesi gunu geri cikarken yaptim, cok hafifti ama bana ders oldu. geri manevrada aynalar ve donup bakmak cok onemli. arkadaki bi cocuk da olabilir, kedi kopek de, her zaman aynadan belli olmaz. surekli kontrol sart. sanirim siz geri cikarken yandaki araca carptiniz, bu durumda da aynalara odaklanip one bakmayi ihmal etmissiniz, bu da ikinci kazamin sebebidir.
360 derece kontroldeyim artik :)

Canım eşim öğretti bana araba sürmeyi sağ olsun çok da anlayışlı bi adamdır benim en büyük kazam duran arabaya ortadan girmekti tabi sonra asla araba kullanmak istemiyorum dedim insanlara hayvanlara da carpabilirdim bunun vebaliyle yaşayamam vs vs konuştuk kendisi beni cesaretlendirdi ve şuan gayet iyiyim . Birakdaydim bi daha badlamazdim. Şimdilerde şöyle düşünüyorum hangi alanda olursa olsun uzman kişi kimdir? Uzman bir konuda yapılabilecek tüm hataları yapmış olan kişidir o şekilde uzman olmuştur. Yani elbette bir işe başlayıp hiç hata yapmayanlar da var ne biliyim mesela duyduğu bi notayı doğru şekilde piyanodan cikartanlar ama bunlar uzman değil dahi ya da üstün denilebilir . Ne kadar profesyonel olursanız olun yanlış yola girebilirsiniz bı yerlere surtebilirsiniz çizebilirsiniz kaza yapabilirsiniz Allah büyük kazalardan korusun hem canınıza hem de başka birinin canına gelebilecek kazalardan . Bu basit bi durum öz guveninizi zedeleyecek bi unsur yok

Özgüvenin azalmasın canım ne var bunda ? Olabilir gayet normal insansın sonuçta.Ben arabayı ilk kullandığım zaman el frenini çekmeyi unutuyordum bu araba niye gitmiyor diyordum.Bu daha salakça bence:))).Arabam alındığında daha 48 saatlik arabanın dikiz aynasını parçaladım.Ama ertesi gün yine çıktım trafiğe şuan istanbul trafiğinde canavar gibiyim.Herkesin başına gelebilir canın saolsun boşver sana birşey olmasın.

Evet arkaya bakıyordum, yan aynaları ihmal ettim. Gerçi arkadaşım da vardı, çıkabileceğimi söyledi, uyarmadı beni. Yalnız olsaydım ona güvenmeyip daha dikkatli olurdum belki. Ama kaza işte olacağı varmış.

Ben de daracık yoldan geçmeye çalışırken bir SUV arabanın kapısını boydan boya çizmiştim. Sonra sahibine ulaştım, adam bana bütün aracı yeniletmeye kalktı, bir baktım ki yol değil kaldırım tarafı olan kapıdaki göçüğe bile tutanak tutturmuş. Sonra bir de enerjimi kavga etmekle harcadım :))

Bir kerede de yol benim olduğu halde durmayıp yan kapıma çarpan bir adam (!), bütün suç bendeymiş gibi üstüme falan yürümüştü, polis çağırmıştım. Sonra %100 hatalı raporu karşı tarafa gelince iyi bir şok olmuştur.

Neyse beni ufak tefek kazalardan çok arabaların sahipleri zorluyor. Yine de araba kullanmaya devam, bir kere korku içinize yerleşirse bir daha hiç kullanamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…