Arabayı vurdum

Ben araba kullanmaya basladigimin ikinci günü ve 5 günü iki ayrı kaza yaptım ve ilkinde lastiği parcaladim ama bir daha kullanamam diye hiç düşünmedim.

Bosver. 2006'dan beri her gun 70 km yol yapiyorum. Ilk defa bu sene 10 km hizla giderken baska arabaya carptim. Bizim arabada 9 bin lira hasar oldu.
Olur oyle. Nazar boncugu. Moralini bozma. Allah buyugunden saklasin.

Ciddi bir kaza değil allahtan basit öyle düşün. Sakın korkup bırakma 5 senedir ehliyetşm var gaz ile frenin yerini bilmem. Araba kullanmak önemli bir meziyet bence aynen devam. Allah kaza bela vermesin

Ayy bu konuyu görünce kendim geldi aklıma ben de cumartesi günü arabayı çarptım. Gerçi ben çarpmadım bana çarptılar da neyse diğer araç gitti zaten. Önünde ufak bi yırtılma oluştu. Şimdi tamirde yarın alacağım. seminere giderken oldu kaza yine arabayla gittim arabayla döndüm.
Cana olacağına mala olsun. Arabayı çarptın diye sakın sürmekten vazgeçme kazadır bu kırk yılda bir de olsa gelir bulur insanı. Siz daha iyi bi şekilde sürmeye devam edin. Ben öyle yapıyorum. Duran araç veya hareket eden araç farketmez ki bazen aracın kapladığı hacmi hesaplayamıyoruz ondan oluyor. Onun da formülü basit al 4 5 tane 19 ltlik damacana git boş bir araziye kendine parkur yap aracı kullan oh miis gibi öğrenirsin arabanın hacmini

Geçmiş olsun sizede. Evet İnşAllah bundan sonra daha çok dikkat ederim.

Ne yaptiniz çok merak ettim?

Eşim 9 yillik şofor onceki aksam bizim sokagin basinda arkadasina selam verirken dukkanin tekine giriyoduk tampon baya sürtüldü hatta. Yani hersey olabilir

Adı üstünde kaza elinizde olsa adı kaza olmaz, kimsenin canına bir şey olmamış geçmiş olsun. İlk kazasını kafasında dikişlerle atlatan biri olarak ilk birine zarar verip vermediğimi sordum dünyanın en kötü hissi Allah kimseye yasatmasin şükür zararım kendimeydi kusur iki taraflı da olsa. Arabam tamirden çıktı yine bindim o gün bacaklarım kasılarak, içim titreye titreye binmesem bugün asla araç kullanamazdim.Korkuyla yüzleşin her şey insan için Allah kimseye kaza bela yasatmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…