şu yukarıda işaretlediğim kısma fikir değiştirmek değil,kandırmak yalan söylemek denir..
madem bir yola girilecek bu gibi kararlar zaten tek başına alınmaz..aşk ve para açısından
değerlendirmek yerine seni kandırmış olduğunu görmen lazım önce..en sonda belirttiğin kısım
senin ilerde üzüntü ve zahmet çekmende de önemliyse bu soruyu sormana bile gerek yok bana göre..
....
Evlenmeden önce bence kızların en dikkat etmesi gereken mevzu şunlar ve bunlara net cevaplar alabildikten sonra evlenmeliler düşüncesindeyim:
- Düzenli bir işi olması
- Her ne olursa olsun, ailesini seven ve düşünen bir evlat olması
- Sözünü tutan, kendi kararlarını alabilen birisi olması....
kızlar ben sırf para düşünen biri değilim olsam etrafımda ki diğer zengnlerden biriyle birlikte olurdum ama bn onu seçtim çünkü huzuru onda buldm bnm herşeyim var ama inanın evimde hiç mutlu değilim her gün kavga gürültü var.bazı arkadaşlarımız sevmiyorsun demiş ben onu seviyorum ama aradaki farklılıkları da göz ardı edemiyorum.araba konusuna çok takılanlar olmuş onu bırak ben sana evlennce alırım diyor bilmiyrm bnm sahip oldğm hiç bir şeyi istemiyor
ya bide şöyle bir şey var bana alcağımız ev şöyle bir şey diyor gösterdiği evin parasıyla benim kullandığım araba bile alınmaz ama birşey diyemiyorum alınmasın diye.nasıl anlatıyım bazı şeylere bakış açımızın farklı oldğunuda çok geç anlamaya başladım.ben babamın yanına gidip çalışıyorm ama kendi yerimi açmayı düşünyorm kısmetse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?