- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi forestnight
Niye bu ısrar anlamıyorum? İlişkilerde nezaket denen birşey var. Ondan al şuna ver emir kipiyle değil nişanlima eşime bile söyleyemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakın tekrar söylüyorum kardeşinin takılarından borç al demem benim fikrim değil. bu kardeşinin bize sunduğu teklifti. ayrıca da biz başka yerlerden ev bakıyoruz diye kız tarafı hop oturup hop kalktı. bizim olmayan evimize göz diktiler. bana nişan için para kalmasın diye ıvır zıvır ne varsa istediler. hatta ve hatta kızın annesi bize alınan eşyalar daha iyi olursa kızımın eşyalarını kaldırıp atarım önüne demiş kayınvalideme
Oha!
O takılar kardeşinin değil müstakbel eltinizin!
Nasıl bu kadar normal gibi takılardan borç alırsın diyebildiniz?
Nasıl cesaret yahu bu?
Pes!!!
Sizin eksik anlatımınız gerçeği değitşirmiyor, düzenledim.ya rica ederim olayın iç yüzünü okumadan sakın yorum yapmayın. benim ailemin durumu iyi çok şükür kimsenin 1 kuruşuna muhtaç değilim. ben onu erkek arkadaşım için dedim. madem kardeşin teklif etti borç olarak al. geri öderken bende yardım ederim dedim. hatta kredi çekip sana vereyim dedim. ne biliyosunuz da ne konuşuyosunuz. yukarıdaki 1 msjı bile okumamışsınız.
ben mi evine arabasına göz dikicem :)))))) ya tamam sizinle muhattap bile olmak istemiyorum. burada size derdini anlatan insanlar bilinki üzülmüştür derdini paylaşıp akıl istemiştir. ben aç gözlü olduğum için her şeyden fedakarlık gösteriyorum. benim annem bile küçük bi altın takılsa bile geri ver düğünde geri takarlar diyen bir kadın. bana pesse size de yazıklar olsun! Allah a havale ediyorum sizi ve sizin gibileriSizin eksik anlatımınız gerçeği değitşirmiyor, düzenledim.
Ailenizin durumu iyi olması sizi hiç de tol gözlü yapmamış, maşallah maaşlara ev arabalara kadar gözünüze batmış.
Madem çok iyi, beklemeyin karşıdan hiçbir şey, yapın ailece nişanı düğünü?
Sıkıntı nerde o zaman:)
Nasıl anlayışsızsınız, insanlar düğün yorgunluğu 1 ayda anca atıyorlar, siz de paşaya kelle götürür gibi kendinize yüzük taktırma derdindesiniz.
Yine pes, yine pes!!
Annen cok yanlış davranmış, bak konu komsu ne der dıye dusunuyorsan, cocugu eve hıc almayacaktın, kusura bakmayın annenızın çok hataları var. Benım annem ıle babam 1 kere dışarıda gorustu eşimle, ne zaman nışan oldu o zaman eve gırdı. Yanı sımdı bu saatten sonra komsu ne der kım ne soyler o tarafda cok umursamaz. Haklısın oglum gıtmeyıver sen der :) bak senın yerınde olsam cocugun aılesi ıle mesafelı olurum, sevıyorsan da bekleyıp herseyın en ıyısını usulunce ısterım. Yoksa ılerıde burada konuda acarsın, eltıme yaptılar bana yapmadılar, yıne o degerlı dıye.haklısınız. ama size şunu da anlatayım. sen bizim eve girip çıkıyosun müllet soruyo dedim. annesine durumu böyle anlatmış. annesi hakklılar nişan olana kadar girip çıkma onlara millet laf söyler demiş. saçmalığa bakar mısnız ?? erkek arkadaşım bize gelip gitmeyince elalem artık aaa çocuk artık gelip gitmiyo biz de nşan ne zaman diye sormayız artık dicekler sanki..
Amin sağolun inşallah, Allah ın adaleti şaşmaz ne de olsa:)ben mi evine arabasına göz dikicem :)))))) ya tamam sizinle muhattap bile olmak istemiyorum. burada size derdini anlatan insanlar bilinki üzülmüştür derdini paylaşıp akıl istemiştir. ben aç gözlü olduğum için her şeyden fedakarlık gösteriyorum. benim annem bile küçük bi altın takılsa bile geri ver düğünde geri takarlar diyen bir kadın. bana pesse size de yazıklar olsun! Allah a havale ediyorum sizi ve sizin gibileri
Kaç yaşında sevgiliniz?aldığı ev eski olduğu için yeni evler gibi pahalı değil. yıllardır ödüyor zaten
sizin gibi kötülükten beslenenler anca bunları yapar zaten şaşırmadım. takipte kalınAmin sağolun inşallah, Allah ın adaleti şaşmaz ne de olsa:)
Siz de bekleyip bir görün derim, özellikle takip edeceğim isminizi, ne zaman ayrılık, elti, kayın aile vb konusu açacaksınız diye:)
Yok kötülük beslenmesi değil, aksine işahi adaleti dünya gözüyle görme meselesi benimki, o kadar.sizin gibi kötülükten beslenenler anca bunları yapar zaten şaşırmadım. takipte kalın
işte bu yüzden diyorum :) tek bir msj okumadan boş boş yorum yazmak anca sizin gibi kalbi kötülerin işi... neyi kınarsan başına gelirmiş kendi sonunu hazırlamak bu olsa gerek. demek bir gocuntunuz var. benim istemediğim mal mülk size dert olmuş yazıkkYok kötülük beslenmesi değil, aksine işahi adaleti dünya gözüyle görme meselesi benimki, o kadar.
Çünkü tüm bu sayfalarca konuda tek kötü ve bencil sizsiniz, kusura bakmayın.
Ha bakadabilirsiniz, gerçeği değiştirmiyor.
İstememiş haliniz buysaişte bu yüzden diyorum :) tek bir msj okumadan boş boş yorum yazmak anca sizin gibi kalbi kötülerin işi... neyi kınarsan başına gelirmiş kendi sonunu hazırlamak bu olsa gerek. demek bir gocuntunuz var. benim istemediğim mal mülk size dert olmuş yazıkk
İyide krdesi vermez ki uc bes bin takısından kız tarafı verrmi sizce ? Ayrıca kendinizi kmse icin bu kdr exdrmeyn siz onemlsinz sonra psman olmayın en ucuzu en beleşi olsun dıyeMerhaba kızlar.. ben 27 yaşındayım. erkek arkadaşım temmuz ayında bana evlenme teklifi etti. rüya gibi başladı. ama orda kadı. bir adım bile ilerleyemedik. ailesi şehir dışından eylülde geldi. erkek arkadaşımın erkek kardeşinin kasımda düğünü var. bir telaşla herkes ona hazırlanıyor. bakın anlayış gösteriyoruz ailecek. zaten yok parayla düğün kurmaya çalışıyolar o yüzden biz düğünlerinden önce nişan yapacaktık ancak düğünden sonraya erteledik. zor durumda kalmasınlar diye. kız tarafı bunları çok yoruyor, gözümüzle görüyoruz. Ctesi günü aile tanışması oldu. Herşey yolundaydı ama bizim hakkımızda konu hiç açılmadı. Annem buna sinirlendi. Dedim isteme değil sonuçta sinirlenmene gerek yok. biz nişan için bütün kolaylığı sağladık;
zaten evde yapıcaz.,elbisemi ayakkabımı aldım. ,saç makyaj için dışarıda masraf olmasın onlara diye arkadaşımı ayarladım bedavaya getirmeye çalıştım.,çiçeğin çikolatanın en ucusunu bulup önerdim almaları için.,takısız olacak dedik.,bohçayı yılbaşından sonra hallederiz dedik.
gelin görün ki dün erkek arkadaşıma düğünden 2-3 hafta sonra yapalım nişanı ailem beni sıkıştırıyo, kardeşinin takılarından 3-4 bin borç alırsın sonra birlikte öderiz dedim suratı 5 karış oldu resmen ağladı. ben ne yapacağımı bilemedim. ailem artık uzadı nişanı takın der, karlı taraf düğün derdine düşmüş beni görmez. bende dedim annemi arar söylersin. neyse dünden beri tripliyiz. sanki ben suçluyum. bir yüzük alıp gelmek zor olmamalıydı. trip atıyorum diye gelmş demin bana böyle yapacaksan ayrılalım vs bişiler diyor.hiç bir şey demedim. çok yorulmuş, bütün yük onun üstündeymiş, kardeşinin düğününü yapıyomuş, ona ev almış, bir sürü borca girmiş.. intihar edecekmiş, herkes onun üstüne geliyomuş,batmış görende malmülk istedim sanacak. o kadar üzdü ki beni , şu an işteyim ama odaklanamıyorum bile.
kendi ailemi savunmak için demiyorum ama inanın kız anne babası oldukları halde o kadar anlayışlı iyi davranıyolarki anlatamam. ama biz bunları haketmedik. her zaman yanımda olacak olan adamın beni düşürdüğü hale bakın. bana bir akıl verin .. ne yapmalıyım??