- 20 Şubat 2024
- 97
- 30
- 8
- 26
- Konu Sahibi Hasret Umut
-
Yaa şuan sağlıklı inşallah bende de kızımda öyle olmuştu hata bana tam regl olmadığım için söktürücü yazmistilar ben kullanmak istemedim hislerime güvendim ve haklı çıktım galiba bekelemem lazım yinebenim kanda cikmadi 10 gunden fazla gecti bi surude ilac falan ictim bebek yok diye sonra teste cikti gitdim doktira 7 ci haftadsyim bazen cikmsya bilir kandada
Yaaa hadi inşallah hayırlısı bakalımevet biraz bekle bencede cikar bir haftsya falan biraz buyusun saklanmis
evet karnim belim cok agridi. bi kere balik gordum kusdumda kusdum icim disima cikti rezil oldum test aldim dedim kesin hamileyim ama cikmadi her gun yapiyodum bir gun sabah cikmadi aksam cikti ta sakali biyigi cikmisti bebemin o zamanYaaa hadi inşallah hayırlısı bakalımsizinde teste çıkmayan süreçte ağrılarınız oluyormuydu
Yaa valla demek ki Allah verirse veriyor valla bebiste kendini iyi gizlemişevet karnim belim cok agridi. bi kere balik gordum kusdumda kusdum icim disima cikti rezil oldum test aldim dedim kesin hamileyim ama cikmadi her gun yapiyodum bir gun sabah cikmadi aksam cikti ta sakali biyigi cikmisti bebemin o zaman
ben 4 ay her gun kustum sabahan aksama ucuncude gecede sabaha kadar kustumYaa valla demek ki Allah verirse veriyor valla bebiste kendini iyi gizlemişbenimde baya midem bulaniyor ama kusamiyorum belim ve sağ kasigim bişey batıyor gibi agriyo
Valla baya kötü olmuş deseniz o süreçte de teste çıkmıyordu demiben 4 ay her gun kustum sabahan aksama ucuncude gecede sabaha kadar kustum
ilk bebekde bebek ortaya cikdikdan sonra oldu. adet yok tesde cikmiyo kanda cikmadi nerde bu bebek adetimdede hic gecime falan olmazdi sonunda kendini gosterdisagolsun 8 ayda cinsiyetini gizledi catladim meraktan
Baya zorlamış bebiş bende kizimda hiç net şekilde cinsiyetini öğrenemedim hep ihtimal üstüne hamileliğim bitti yani ben hiç öğrenemedim
Canım şu an aynı durumdayız, inşallah ikimizde hamileyizdir, ben dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün de acilde kan verdim negatifti eve geldim yine test yaptım negatif sabah bi daha yapcam, hayırlısıKizlar ben bugün acilde kan verdim gebelik yok dedi 1 gün tek kahve rengi kan gelmişti o günün üstünden 5 gün tek geçti kan verdim çıkmadı çıkmaması normal mi? Evde yaptgim 2 3 teste silik çift çizgi çıkmıştı Ama kendimde değişiklik hisediyorum vücudumda olan bu ayki değişimler çok farklı ilk hamileligimde de öyle hissetmiştim ve her hastaneye gidip geldigimde kanda çıkmamıştı 15 gün sonra hamileliğim çıktı acaba yine geç döllenme mi oldu?
Öyle ya vallayaramaz bebekler catlatiyolar gobegimizi ya
Evet bende 3 tane yaptım silik çizgi çıktı sonraki gün yaptım çıkmadı arada kaldım bugün acilde kan verdim çıkmadı ama ben üstüne görme denilen şeyi yaşadım 2 gün boyunca bugün üstüne görmeden sonraki 5 veya 6 günüm erken demmeki ama tüm hamilelik belirtilerini yaşıyor gibiyim içimdeki hise guveniyorum ilk hamileligimde de böyleydimCanım şu an aynı durumdayız, inşallah ikimizde hamileyizdir, ben dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün de acilde kan verdim negatifti eve geldim yine test yaptım negatif sabah bi daha yapcam, hayırlısı
Burda bebiş var görünüyor yani silik çizgi kaç dk içinde çıktıTestim de bu
Canım yapcan mı test yarın veya kan vercen mi merak ettimEvet bende 3 tane yaptım silik çizgi çıktı sonraki gün yaptım çıkmadı arada kaldım bugün acilde kan verdim çıkmadı ama ben üstüne görme denilen şeyi yaşadım 2 gün boyunca bugün üstüne görmeden sonraki 5 veya 6 günüm erken demmeki ama tüm hamilelik belirtilerini yaşıyor gibiyim içimdeki hise guveniyorum ilk hamileligimde de böyleydim
İlk dakikalarda çıktı canım, nasıl olur da beni yanılttı çok şaşkınımBurda bebiş var görünüyor yani silik çizgi kaç dk içinde çıktı
İki testte de mi görünüyor canımBurda bebiş var görünüyor yani silik çizgi kaç dk içinde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?