- 9 Temmuz 2022
- 2.596
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Hasret Umut
-
insallahÖyle ya vallaeğer varsa 2. bebişim olucak bakalım hayırlısı
Markasi ne testin? Ben prodoctor erkrn gebelik testi yaptim hep, simdiye kadar hic yanlis pozitif cizgi cikarmadi, gebelik yoksa silik cizgi cikmiyodu. Acaba mumkunse o testten mi alsaniz? Ben trendyoldan 10lu pakrt almistim cok uyguna gelmisti o zaman.Testim de bu
Kuzum aynı testten bahsediyoruz sanırımMarkasi ne testin? Ben prodoctor erkrn gebelik testi yaptim hep, simdiye kadar hic yanlis pozitif cizgi cikarmadi, gebelik yoksa silik cizgi cikmiyodu. Acaba mumkunse o testten mi alsaniz? Ben trendyoldan 10lu pakrt almistim cok uyguna gelmisti o zaman.
Ben bugün kan verdim çıkmadı artık biraz daha bekliycem 10 günün dokunmasını bekliycem bugün 5 günümCanım yapcan mı test yarın veya kan vercen mi merak ettim
Bat ne zaman acabaBen bugün kan verdim çıkmadı artık biraz daha bekliycem 10 günün dokunmasını bekliycem bugün 5 günüm
Evet benimde öyle olmuştu bende çok şaşırdım kesin var dedim yani ama kanda yokİlk dakikalarda çıktı canım, nasıl olur da beni yanılttı çok şaşkınım
Değişik ciddenEvet benimde öyle olmuştu bende çok şaşırdım kesin var dedim yani ama kanda yok
Ben 2 tane erken gebelik 4 tanede kaset testlerden aldımMarkasi ne testin? Ben prodoctor erkrn gebelik testi yaptim hep, simdiye kadar hic yanlis pozitif cizgi cikarmadi, gebelik yoksa silik cizgi cikmiyodu. Acaba mumkunse o testten mi alsaniz? Ben trendyoldan 10lu pakrt almistim cok uyguna gelmisti o zaman.
Bugün acilde kan verdim çıktı sonuç bebiş yok dediBat ne zaman acaba
Öyle valla ilk gebeligimde öyle oldu 15 gün sonra çıktı defalarca kan verdim yok dedi 15. Günün sonunda çıktı geç döllenme dedi buda öyle galibaDeğişik cidden
Peki siz oncesinde bi ilac catlatma ignesi bi hormon hapi vs kullanmis miydiniz? Ay cok sasirdimEvet benimde öyle olmuştu bende çok şaşırdım kesin var dedim yani ama kanda yok
Bende de böyle çıktı canımBugün acilde kan verdim çıktı sonuç bebiş yok dedi
Benimde buyduKuzum aynı testten bahsediyoruz sanırım
Aynen bu. Benim bildigim en guvenilir buydu. Bu devirde de hicbi seye guvenilmez olmusKuzum aynı testten bahsediyoruz sanırım
Yok hiç bişey kullanmadim iğne felan olmadım bu ay ilk ay korunmayı bıraktık yaniPeki siz oncesinde bi ilac catlatma ignesi bi hormon hapi vs kullanmis miydiniz? Ay cok sasirdim
Bilmiyorum canım adetime bi hafta var daha önce bu testi kullanmıştım ama hatasını hiç görmemiştim bakalımAynen bu. Benim bildigim en guvenilir buydu. Bu devirde de hicbi seye guvenilmez olmus
Benim bildiğim 0.100 ustuyse gebelik var demekBende de böyle çıktı canım
Insallah gec dollenme falandir ya. Duayi fulleyelim o zamanYok hiç bişey kullanmadim iğne felan olmadım bu ay ilk ay korunmayı bıraktık yani
Öyle ya artık hepsi boşAynen bu. Benim bildigim en guvenilir buydu. Bu devirde de hicbi seye guvenilmez olmus
Ben de şimdiye kadar hiç bir teste yanlışlik görmedim ilk defa oldu böyleBilmiyorum canım adetime bi hafta var daha önce bu testi kullanmıştım ama hatasını hiç görmemiştim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?