- Konu Sahibi Hasret Umut
-
Bilmiyorum canım önceki gebeliğimde de ilk değerim 1.92''di doktor hamile değilsin dedi ama değerim yükseldi hamileydimBenim bildiğim 0.100 ustuyse gebelik var demek
Hayırlısı olur inşallah Allah isteyenlere verir inşallah sağlıklı bebislerBilmiyorum canım adetime bi hafta var daha önce bu testi kullanmıştım ama hatasını hiç görmemiştim bakalım
İnşallah yarın sabah testi tekrarlayarak haber veririm size, ama pek de ümitli değilim açıkçasıHayırlısı olur inşallah Allah isteyenlere verir inşallah sağlıklı bebisler
Sen biraz daha bekle bence bende bekliycemBilmiyorum canım önceki gebeliğimde de ilk değerim 1.92''di doktor hamile değilsin dedi ama değerim yükseldi hamileydim
Bence 2 günde bir tekrarl ben artık test yapmam bekliycem tutabilirsem kendimi üzme bence kendini stres yapma kaç aydır düşünüyorsun kaçıncı bebişim olucak olursa inşallahİnşallah yarın sabah testi tekrarlayarak haber veririm size, ama pek de ümitli değilim açıkçası
Ben yarın sabah tedt yaparım ya sanırımSen biraz daha bekle bence bende bekliycem
Bize söylersen sevinirim bende bı değişiklik olursa yazicamBen yarın sabah tedt yaparım ya sanırım
Canım ilk bebişim 3 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum, geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim maalesef, hiç bebişim yok yaniBence 2 günde bir tekrarl ben artık test yapmam bekliycem tutabilirsem kendimi üzme bence kendini stres yapma kaç aydır düşünüyorsun kaçıncı bebişim olucak olursa inşallah
bir haftsya cikar ortsya annesiEvet ya minoşlar ya
Yaaa üzüldüm İnşallah Allah sana saglikli bebiş nasıl eder stres yapma dinlen surekliCanım ilk bebişim 3 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum, geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim maalesef, hiç bebişim yok yani
RABBİM SANADA BEBEİSLER VERSİN İNSALLAHCanım ilk bebişim 3 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum, geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim maalesef, hiç bebişim yok yani
Allah bağışlasın bebislerinizi Ayyy öyle valla kızım zaten çok yaramaz ama çok sevimlibir haftsya cikar ortsya annesibenim bebeklerim gibi yaramazlar iste
Öyle yapcam canım, umarım senin bebiş de seninledir , rabbim hayırlısını versinYaaa üzüldüm İnşallah Allah sana saglikli bebiş nasıl eder stres yapma dinlen surekli
İnşallah canm isteyen herkese versinRABBİM SANADA BEBEİSLER VERSİN İNSALLAH
İnşallah kuzum, dua et olur muRABBİM SANADA BEBEİSLER VERSİN İNSALLAH
kizlar babaci oluyolar ama.seninkide oylemi sanki baabsi 9 ay karninda beslemis gibiAllah bağışlasın bebislerinizi Ayyy öyle valla kızım zaten çok yaramaz ama çok sevimli
Çok sağol teşekkür ederimÖyle yapcam canım, umarım senin bebiş de seninledir , rabbim hayırlısını versin
Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklı bebisler bol bol nasıl etsin sana ve bizedeİnşallah kuzum, dua et olur mu
Evet görenler babası emzirmis diyorlarkizlar babaci oluyolar ama.seninkide oylemi sanki baabsi 9 ay karninda beslemis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?