Annem bizimle yaşıyor. Ablamla evlerimiz cok cok yakın iş yerimiz de yakın kime nasil davranmam gerekiyor orta yol bulamiyorum annem kendine destek ariyor aradigi destek bende yok susabilen bi yapım yok konuştuğum zaman banada kızıyor haklısın diyemem çünkü hakli değil. Ama haklisiniz sanirim bi sure susmak..Siz karar merci değilsiniz sanki.
Yani şimdilik sadece liman olun.
Gerisi onlara kalmış.
Enisteye gore suçlu benim zaten ben hayatlarına gelene kadar karisi boyle değilmiş ben geldikten sonra ona bi güven gelmiş. Ya tepki sini falan geçtim de artık bir an once bitsin modundayim anneden yuz buluyor işte kimse istemiyor oğlu bile ama isteBence tamamen sessiz kalın. Olaylar iyice karışınca el kızı diye size de bi tepki gelebilir. Sadece eşinizi sakın tutmaya çalışın. Enişte denen hanzoyla da muhattap olmayın. Kendi huzurunuz da kaçar mazallah
Öyle Kv'ler var arkadaşım benim ayrıldığım eşimden şiddet görmedim fakat kv benim önümde sen şiddeti hakediyosun sana dayak atmalıydı.Dövmediği için ayrılmak istiyosun falan demişti.Allaha havale ediyorum kadınıBenim anlamadığım kızı dayak yerken kv hala damadını nasıl inatla savunuyo?
Adam barismak icin herseyi yapti diyo. Ablam inat edip bayramlasmadi kocasiyla iyi de yapti yuzsuz kahvaltiya geldi bize hamgi yuzle geldiyse hadi dedik bayram vayram agzimizin tadi bozulmasin. Biz ciktik gittik evden bayramlasma bahanesiyle annemde konussunlar diye yanliz birakmis sonra bi baktim ablam ariyo bana vurdu kendimi banyoya kitledim gelin nasil döndüğümu bilemedim eve.olay bide oğlunun gozu onunde olmus oglu almis elinden ama morluk kizariklik yok iki tokat ama ittirse bile siddet benim için. Gel gelelim iste vurdu ama ama amaaa annemin hep amalari var.Benim anlamadığım kızı dayak yerken kv hala damadını nasıl inatla savunuyo?
Çünkü enişte güçlü bir kadın değil, kayinvalidenizin tarzında dayağını yeyip oturacak bir eş istiyor. Görümcenize de destek olduğunuzda sizden destek alıyor muhtemelen. Kadın güçlü durdukça enişte erkekliğe yetiremiyor. Siz doğru olanı yapıyorsunuz görümcenize destek olarak. Inşallah bir an önce kurtulursunuz o öküzdenEnisteye gore suçlu benim zaten ben hayatlarına gelene kadar karisi boyle değilmiş ben geldikten sonra ona bi güven gelmiş. Ya tepki sini falan geçtim de artık bir an once bitsin modundayim anneden yuz buluyor işte kimse istemiyor oğlu bile ama iste
Aminnnnn inşallah öküz bile daha onurludur. Karsimizda kelimenin tam anlamıyla bir yavşak var.Çünkü enişte güçlü bir kadın değil, kayinvalidenizin tarzında dayağını yeyip oturacak bir eş istiyor. Görümcenize de destek olduğunuzda sizden destek alıyor muhtemelen. Kadın güçlü durdukça enişte erkekliğe yetiremiyor. Siz doğru olanı yapıyorsunuz görümcenize destek olarak. Inşallah bir an önce kurtulursunuz o öküzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?