• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldım...

Melisnur

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
221
109
23
36
Huzurlu bayramlar herkese...
Sizlere bahsetmistim daha önce eşimin ablası boşanmak istiyordu. Neyse ortam iyice gerildi bu süreçte eşimin annesi enisteden yana hepimize siper aldi. Evde tat tuz kalmadi bayram burnumuzdan geldi bayramin ilk günü eniste ablama siddet uyguladi eşim enistesini nerdeyse öldürecekti annem onune geçti ama hala anneyi ikna edemiyoruz. Karakola gitmesi gerektigini soyledim ablama ama onuda cikartamadim odadan en son endişeyle ben papaz oldum. Seni ben sikayet ederim serefsiz bidaha bu kadina el kaldırirsan dedim. Simdi annem hic birimizle konusmuyo surekli agliyor ablam bizim yanımizdaydi annemin kizindan yana degil damadindan yana olup ablama tavir alinca evine döndü böyle karmakarisik bi evdeyiz ne bizim evde huzur var ne o evde. Bosanmaktan vazgecmedi dava sonuclana na kadar annesinden uzak durmak istedi çünkü cok ustune gidiyor. Ben neyapicagimi sasirdim annem surekli agliyor.yuvasi yikilmasin diye ordada yuva olmadigini anlamak istemiyor 60 yasinda kadin kafa bosanmaya tamamenn kapali. Eşim anesiyle kötü şimdi ne yapicam kararsiz kaldim evde sessizligimi koruyorum ama psikolojim bozuluyor dun ablamin kafası boşalsin diye aldik esim ben cocuklar ve ablam bir günlük kacamak yaptik kisa bir tatil diyelim aradik acmadi defalarcaaa aradim bende ablamda. Sonra bize aksam msj atmis kocasinin mezarinin basinda buda benim mezarlik selfim ölünce cok ararsiniz diye. Cvp vermedim. Esim yazdi sadece biz gelirizde koruyup evlatlarini sildigin adam gelmez anasinin mezarina sor bakalim kac kere gitmis diye. Boyle sacma sapan şeyler yaşıyoruz ne yapmamiz gerek nasil davranmamiz gerekir. Anneyi nasil ikna edicez beynim durmus vaziyette simdi evde sürekli aglayan bi anne var.cok uzuluyorum.annemi seviyorum uzulmesine katlanamiyorum ama ablamin o adamdan bir an once bosanmasi gerekiyor ama olan bize oluyor nasil bir yol izlemem gerekiyor?

Siz karar merci değilsiniz sanki.
Yani şimdilik sadece liman olun.
Gerisi onlara kalmış.

Siz karar merci değilsiniz sanki.
Yani şimdilik sadece liman olun.
Gerisi onlara kalmış.
Annem bizimle yaşıyor. Ablamla evlerimiz cok cok yakın iş yerimiz de yakın kime nasil davranmam gerekiyor orta yol bulamiyorum annem kendine destek ariyor aradigi destek bende yok susabilen bi yapım yok konuştuğum zaman banada kızıyor haklısın diyemem çünkü hakli değil. Ama haklisiniz sanirim bi sure susmak..

Şu dünya da ne anneler var. Sadece anne sıfatını almış o kadar. Yazıkkk.

Haklisinkz demeyin insanin evladi dayak yer de bir anne nasil dovenin tarafink tutar

Bende anneyim , benimde kizim var , kilina zarar vereni gebertirim

Nutkum tutuldu birakin aglasin , nasil olsa bi sure sonra susar , siz abladan desteginizi esirgemeyin onun size daha cok ihtiyaci var

Bence tamamen sessiz kalın. Olaylar iyice karışınca el kızı diye size de bi tepki gelebilir. Sadece eşinizi sakın tutmaya çalışın. Enişte denen hanzoyla da muhattap olmayın. Kendi huzurunuz da kaçar mazallah

Eşinizin cevabı süper.

Ben selfie yapan kadının boşanmaya karşı olduğuna inanmıyorum. Bence işin içinde iş var . Mesela kızının yanına taşınmasını istemiyordur vs .

Siz annesiyle ilgilenmeyin
Ablaya ve eşinize çalışın. Onların yanında olun desteğinizi esirgemeyin. Ama ileri gitmeyin . Yarın onlar iyi olur siz kötü olursunuz . Dengeyi iyi ayarlayın.

Siz hakılısını bu konuda adam gelip kadına bir şey yapsa o zamn suçluluk duyardınız sahip çıkamadık diye.Ablanız da uzaklaştırma aldsın eşine ,darp raporu alsın.Yaklasamasın yanına.

Ne kadar severse sevsin sonucta el oglu kizindan daha kiymetli olamaz! Yasindan mutevellit kizinin yuvasi dagilmasin istiyor Ve bunun icin tum kozlarini oynuyor. Siz ablanizin yaninda olun, destek olun anne ye karsi sessiz olun. Elbet kabullenecek.

Annem kotu bi insan değil aksine melek gibi biri fakat bosanma yuva yıkılma hani bunlari doğru bulmyor

Bence tamamen sessiz kalın. Olaylar iyice karışınca el kızı diye size de bi tepki gelebilir. Sadece eşinizi sakın tutmaya çalışın. Enişte denen hanzoyla da muhattap olmayın. Kendi huzurunuz da kaçar mazallah
Enisteye gore suçlu benim zaten ben hayatlarına gelene kadar karisi boyle değilmiş ben geldikten sonra ona bi güven gelmiş. Ya tepki sini falan geçtim de artık bir an once bitsin modundayim anneden yuz buluyor işte kimse istemiyor oğlu bile ama iste

Vallahi benim annem şiddeti geçtim.Benim sesim telefonda birkaç kere kötü geldi diye evliyken mutsuz olduğumu anlıyordu.Ve ayrılamamı benden çok istedi bana cesareti annem verdi. eski kafalılıktan bu şekilde oluyor benim ananem ve dedemse çok karşı çıktılar ayıp gibi gördüler boşanmamı.Dünya ya bikere geliyoruz.Bide bu işler kader kısmet işide kimse istemez boşanmayı fakat olacağı varsa olur.Hepimiz bir şekilde imtihan ediliyoruz.Rabbim zorda kalanların yardımcısı olsun.Hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizi.

Benim anlamadığım kızı dayak yerken kv hala damadını nasıl inatla savunuyo?
Öyle Kv'ler var arkadaşım benim ayrıldığım eşimden şiddet görmedim fakat kv benim önümde sen şiddeti hakediyosun sana dayak atmalıydı.Dövmediği için ayrılmak istiyosun falan demişti.Allaha havale ediyorum kadını

Benim anlamadığım kızı dayak yerken kv hala damadını nasıl inatla savunuyo?
Adam barismak icin herseyi yapti diyo. Ablam inat edip bayramlasmadi kocasiyla iyi de yapti yuzsuz kahvaltiya geldi bize hamgi yuzle geldiyse hadi dedik bayram vayram agzimizin tadi bozulmasin. Biz ciktik gittik evden bayramlasma bahanesiyle annemde konussunlar diye yanliz birakmis sonra bi baktim ablam ariyo bana vurdu kendimi banyoya kitledim gelin nasil döndüğümu bilemedim eve.olay bide oğlunun gozu onunde olmus oglu almis elinden ama morluk kizariklik yok iki tokat ama ittirse bile siddet benim için. Gel gelelim iste vurdu ama ama amaaa annemin hep amalari var.

En sonunda ben patlamaktan korkuyorum ben insanlari cok zor sevebilen insanim bastan ya severim ya sevmem. Bi kere soguyuncada ikinci şans yok konuya dahil olmak istemiyorum anneme de diyorum anne bi kerede ablamin yerine kendini koy diye ama cevapi hep ben neler yasadim onlari babasiz birakmadim oluyor. Annem le kötü ayrilmak istemiylrum hareketleri beni cok kizdiriyor bide 16 haftalik hamileyim cok uzuluyorum.

Enisteye gore suçlu benim zaten ben hayatlarına gelene kadar karisi boyle değilmiş ben geldikten sonra ona bi güven gelmiş. Ya tepki sini falan geçtim de artık bir an once bitsin modundayim anneden yuz buluyor işte kimse istemiyor oğlu bile ama iste
Çünkü enişte güçlü bir kadın değil, kayinvalidenizin tarzında dayağını yeyip oturacak bir eş istiyor. Görümcenize de destek olduğunuzda sizden destek alıyor muhtemelen. Kadın güçlü durdukça enişte erkekliğe yetiremiyor. Siz doğru olanı yapıyorsunuz görümcenize destek olarak. Inşallah bir an önce kurtulursunuz o öküzden

Çünkü enişte güçlü bir kadın değil, kayinvalidenizin tarzında dayağını yeyip oturacak bir eş istiyor. Görümcenize de destek olduğunuzda sizden destek alıyor muhtemelen. Kadın güçlü durdukça enişte erkekliğe yetiremiyor. Siz doğru olanı yapıyorsunuz görümcenize destek olarak. Inşallah bir an önce kurtulursunuz o öküzden
Aminnnnn inşallah öküz bile daha onurludur. Karsimizda kelimenin tam anlamıyla bir yavşak var.

Back
X