Ben de pişman oldum eşim diyor ben anneme kıyamadım annem diyor ben senin evinde de yemek yapıyorum eşim mesele yemek değil ben onun iyiliğini düşündüm sen benim yanımda değilsin diyorneden beraber gittiniz ki eşin niye yorum yapıyor annen neden ufacık lafa ağlıyor
nerde çokluk orda b.kluk olmuş ki mutlaka olur böyle ortamlarda
Annem sorumluluk almazlar böyle yaparsan dedi diye ağlamış sinir olmuşEşiniz kötü bir şey dememiş ki anneniz neden ağlamış anlam veremedim
Annem sorumluluk almazlar böyle yaparsan dedi diye ağlamış sinir olmuş
Bir kızım var işte torunlarıyla vakit geçirmiş olsunlar dedikniye esinizle bas basa gitmediniz tatile?
Eşim mi haklı diyorsun ?Adam doğru söylemiş
iyilikten maraz dogar. torunlarini evinize gelip gorebilirdiler. birlikte tatile gitmek gereksiz olmus.Bir kızım var işte torunlarıyla vakit geçirmiş olsunlar dedik
Eşim mi haklı diyorsun ?
Ya eşim cümleleri yanlış kuruyor iyi demek isterken yanlış anlaşılıyor
Annem ben kıyamam zaten hepinize yardım ederim demişti öncesindeİş bölümü yapıldıysa bence uyulması lazım. Ben işimi yaparken diğer taraf yan gelip yatıyorsa olmaz . O zaman sizin de anneniz ee size de( yani sizin sıranızda) anneniz yapsn. Ama bir kereden de böyle saçma bir tartışma çıkarılmaz. Eşin haksız. Sürekli yapılan bir şey olsa neyse. Gerçi o zaman da sorumsuz olup olmamalarına genel manada yorum yapamaz. Sadece haksızlığa itiraz edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?