Ben de aynısını dedim sen önüne gelen yemeğe baksana diyeEşiniz yemeğini yeseydi ona ne kim yaptıysa. Anneniz neden o lafına ağladı ki eşinizin? Yani ağlanacak kadar bişey göremedim. Annenle babanız yemeğe inmeyerekte gerilimi iyice tırmandırmış. Ha bilmiyorum tabi eşinizin annenize o anki tavrı nasıldı?sert ve ters mi konuştu?
Aşırı gereksiz büyüdüOrtada bişey yok ki alınacak ağlayacak olay ne kadar gereksiz büyümüş
En mantıklısı ben de bu kadar söyleneceğine bana deseydin ben hazırlardım dedimben eşime benim ailem ile asla yüzgöz olmayacaksın , bende senin ailen ile olmayacağım , olurda bir sorunolursa ben sana sende bana söyleyeceksin diye bir karar aldık , sonuçta ben gelinim oda damat o yüzden aileler bazen bu konularda hassas olabiliyor artık belli bir yaşın üzerinde onlar ve malesef değiştiremeyiz , böylece sorunda kendiliğinden çözülmüş oluyor
Bence anne babanız ve kardeşler gereksiz uzatmış.Ben de aynısını dedim sen önüne gelen yemeğe baksana diye
Eşim sen böyle yapma demiş anneme annem de çok açsan akşamki yemeği ye demiş
Eşim bir ara kalktı ben çok açım herkesi çağır dedi
Kimse gelip oturması o da akşamki yemeği ısıtıp yedi
Aslında kuzum için geldik torunlarını görsünler diye keşke ayrı gelseydik ilk defa böyle bir şey yaptıkŞu aile ile tatilden nasıl zevk alıyorsunuz bilmem.
Bu seneye kadar annemlerin yazlığına giderdik aydabir haftasonu annemi görelim diye.
Bir lafları çok gücüme gitti,daha da kalmalı gitmem,büyük konuşmayayım,hastalık vs. olmadıkça.
Eşime karşı hep böyleler ama eşim de tutmuyor çenesini söyleme karışma diyorum benim niyetim kötü değil diyorBence anne babanız ve kardeşler gereksiz uzatmış.
Eşin gereksiz karışmış ama söylediğinde haklı annenin ağlaması saçma olmuşBen de pişman oldum eşim diyor ben anneme kıyamadım annem diyor ben senin evinde de yemek yapıyorum eşim mesele yemek değil ben onun iyiliğini düşündüm sen benim yanımda değilsin diyor
Aynen biz de ilk defa kalmalı görelim dedik,3. kalışımız mı neydi,sonra tövbe dedim.Aslında kuzum için geldik torunlarını görsünler diye keşke ayrı gelseydik ilk defa böyle bir şey yaptık
Yanlış yapıyorlar o da artık aileden biri. Benim enişteme benzettim. O da böyle herşeye karışır ama biliyorum ki aslında niyeti iyi bizi kendi ailesinden bile çok sever. Bizde onu çok severiz ailecek. Arada çenesi düşünce he he deyip geçiyoruzEşime karşı hep böyleler ama eşim de tutmuyor çenesini söyleme karışma diyorum benim niyetim kötü değil diyor
Sinir olmuş annem ben ona sorumluluklarını söylüyor muyum otuz beş yaşına gelmiş diyor eşim işsiz şu anda sanırım onu demek istediEşin gereksiz karışmış ama söylediğinde haklı annenin ağlaması saçma olmuş
niye bu kadar dramatize ediyor ki ağlayacak ne var
Eşim biraz sinirli söyledi sanırım normal konuşması da bağırarak gibiAnnenizin ağlaması saçma olmuş gibi.. eşiniz nasıl bir ton da söyledi ki?
Çok ağır olmuş ben eşim icin bu lafı söyletmezdimSinir olmuş annem ben ona sorumluluklarını söylüyor muyum otuz beş yaşına gelmiş diyor eşim işsiz şu anda sanırım onu demek istedi
Olmuyor gerçekten ben de bir daha düşünmüyorum ayrı gelmek en mantıklısıAynen biz de ilk defa kalmalı görelim dedik,3. kalışımız mı neydi,sonra tövbe dedim.
Pazar günü gittik,1'de gittik,4'de kalktık.
Bizde torun da yok,annemin ısrarlarına dayanamıyorduk,cumartesi öğlen gidip pazar öğlen dönüyorduk,24 saat civarıydı yani.
Ama olmuyor yani nasıl kayınvalidelerle beraber olmuyorsa kendi annelerinle de olmuyor bence.
o kısmı olmamış işte, annenizin de 35 yaşında işsiz olmasından vurması hem haklı hem ağır. eşinizde bağırarak söylediyse söylediğinde haklı bağırma da haksız.. siz boş verin diyeceğim ama imkansız tabi..Eşim biraz sinirli söyledi sanırım normal konuşması da bağırarak gibi
Bunu söylemedi ama bunu kastettiğini düşünüyorumÇok ağır olmuş ben eşim icin bu lafı söyletmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?