Arada kaldım

Adam annenizi düsünmüs
İs bölümü yapılmıs,herkes uysun bi zahmet
Esiniz kocamn kadın tatile geldi yoruluyor diye utanmıstır.
Aglaanack bisey yok
Kardesiniz üzerine alınmadı herhdle bu olayları hic.

Öyle bi
Eşiniz haklı sorumluluk konusunda ama söyleme biçimi nasil bilemiyorum tabii.

Anneniz de muhtemelen kardeşinize kıyamadı. O da anne sonuçta haklı ama keşke ağlamasaydı.

Offff tam arada kalmalik durum,haklisiniz
öyle bir kaldım ki arada kötü oldu
Herkesin haklı yanı var
Eşimin söyleyişi yanlış
Ailemin komple tavır alması yanlış

Adam annenizi düsünmüs
İs bölümü yapılmıs,herkes uysun bi zahmet
Esiniz kocamn kadın tatile geldi yoruluyor diye utanmıstır.
Aglaanack bisey yok
Kardesiniz üzerine alınmadı herhdle bu olayları hic.
Kardeşim eşimi haksız görüyor
Çünkü onun uyuması gündeme gelmedi şu an
Eşim annemi düşündü evet koca kadın yapıyor siz neden yapmıyorsunuz diyor beni dahil ederek

Ben de pişman oldum eşim diyor ben anneme kıyamadım annem diyor ben senin evinde de yemek yapıyorum eşim mesele yemek değil ben onun iyiliğini düşündüm sen benim yanımda değilsin diyor
Herkes kndi iyiliğini kendi düşünsün bi zahmet eşine ne ki karışıyo önüne yemek geliyo. Mu geliyo napcakmış kimin yaptını

Eşim mi haklı diyorsun ?
Ya eşim cümleleri yanlış kuruyor iyi demek isterken yanlış anlaşılıyor
Kesinlikle eşiniz haklı.
Anneniz evladına kıyamamış onun görevini üstlenmiş, eşiniz evlat değil mi?
Onunkini de üstlenseydi, yan gelip yatması gözüne batmaz mıydı?
Eğri oturup doğru konuşalım, bu tarz kalabalık eylemlerde hep birileri yan gelir yatar, milletin emeğini yer.
Bu da sinir krizi geçirtir insana, adam haklı yani.

Eger eşiniz azarlayici değilde güzel bir sekilde söylediyse anneniz abartılı bir tepki göstermiş oluyor ama yine de buyugunuz olduğu için eşiniz gitsin konuşsun yanlış anladın anne diye gerekirse de tatili sonlandirin

abla keske esin karismasaydi annen neden aglamis ki onu anlamadim kardesininki de insanlik hali olabilir

Şu kendini bilirkişi zanneden damatlardan nefret geldi bana

Madem kardeşlerinin yetiştirilmesi konusunda annesi yasındaki birine akıl verebiliyor... sizinle de evlenmeseydi.

Sonuçta aynı anne babanın cocuklarisiniz.

Esine sinir oldum. Ben olsam aglamak yerine ona bir yemek hazırlarım.
. Ki hayatında bir daha unutmasın.

Eşiniz aslında bir tespitte bulunmuş ama bu tespit aile ilişkinize bir eleştiri... haddi olmadığını düşünüyorum,gerek yok.o neticede aileye sonradan dahil oldu,her ne kadar yakın ve samimi de olsa, iyi niyet de taşısa,yabancı olduğu için söylediği şey ailenizi daha fazla üzecektir.tabii annenizin ağlaması gereksiz olmuş.
Eşinizin de iyi niyet adı altında her fikrini ortaya atmaması gerektiğini öğrenmesi gerekir.eminim ki onunda eleştiri götürecek yanları vardır

Kocaniz dogru soylemis. Kardeslerin annene guvenip ise elini sürmez . Kocanizda size guvenip ise elini surmese ne hissedersiniz.

Şu kendini bilirkişi zanneden damatlardan nefret geldi bana

Madem kardeşlerinin yetiştirilmesi konusunda annesi yasındaki birine akıl verebiliyor... sizinle de evlenmeseydi.

Sonuçta aynı anne babanın cocuklarisiniz.

Esine sinir oldum. Ben olsam aglamak yerine ona bir yemek hazırlarım.
. Ki hayatında bir daha unutmasın.
Sizde abartmayin be. adam dogruyu söylemiş . adam karisina guvenip elini ise surmese bu sefer adama etmediginizi birakmassiniz. ne demis ustlerine dusen gorevi onlar yapsın demis. Sorumlulul alsinlar. Madem oyle konuştular konusulana uysunlar
Hep gelinler mi konuşacak azcikta damatlar konussin. Biraz objektif bakin

Tamamda hatayi en başta siz yapmişsinz.madem eşinizi istememişler neden gittiniz ozaman.ki istememe sebepleri rahat edemeyecekleri için de olabilir. bende eniştemlerin yanında hiç rahat edemem. Ayrica eşinizin bu konularda soz hakki neden oluyor. sırf bazi konularda ailenize destek oldu diye mi.böyle lafını yapacaksaniz keşke hiç yapmasaymş.ne kadar damadı da olsa el. Öyle bir yorum yapması annenizin zoruna gider elbette.bu yaşına gelmiş sizi büyütmüş bu saatten sonra da anneliği sizden öğrenecek değil.kendi evlatları kendi kararı.istediğini yapar.rahatsız oluyorsaniz ozaman birlikte böyle aktiviteleri yapmayacaksinz bu kadar basit.ayrıca ne olursa olsun bir anneyi ağlatmaya değer mi.hala kocanızı savunuyorsunz.onu bunu bırakında annenizin gönlünü alın.
Kocamı savunmuyorum ama iki tarafa da yüzde yüz haklı demiyorum eşimi biraz daha fazla haklı buldum dedim sadece
Annem ağlar zaten biz kavga etsek kardeşlerimle kavga ediyoruz diye de ağlar
Eşim lafını yapmadı ben söyledim böyle böyle diye
Benim hatam birlikte tatile gitmek oldu

Annenizin ağlamasına çok anlam veremedim ama belli ki huyu böyle.
Olumsuz durumlarla başa çıkma becerisi gelişmediği için ağlayarak deşarj oluyor ve sorundan böyle uzaklaşıyor.

Eşinizin davranışı da şık değil.
Kıyas ve kısas yapmaya mı gitti eşiniz yoksa tatile mi?
Bu kadar kuralcılık ve insanları kontrol etmek,
herkesi düzeltmeye çalışmak doğru gelmiyor bana,
hele de tatilde.
Kardeşleriniz muhtemelen genç ve
'gençlik başımda duman' modundalar.

Benim kardeşimin de hepimizin olduğu gibi eleştirilecek huyları var ama bunlar eşimin ağzına sakız olsun istemem.
Kardeşim tatilde uyur kalırsa onun yapacağı yemeği anneme bile bırakmam,
ben yaparım,ne var bunda?
Bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorum ama bir yemek için kardeşimi üzmem ben.
Eşimle de zıtlaşmam,'genç onlar,
takılma bu kadar' derim.

Kardeşime sorumluluk öğretmek,kardeşimi eleştirmek ve düzeltmek eşimin üstüne vazife değil.
Ne kardeşimin eşime (yüzüne veya arkasından) laf söylemesine izin veririm ne de kocamın kardeşime.

Bundan sonra hep birlikte tatile gitmezsiniz olur biter.

Arkadaşlar tam da başlıktaki gibi arada kaldım ailem ve eşim arasında
Bugün yaşanan olayı anlatayım. Ailemle ve eşimle tatile geldik bir ev ayarlayıp gelmeden önce de yemek konusunda iş bölümü yapmıştık
Öğleyin kardeşlerim akşam da eşimle biz hazırlayacaktık. Dün akşam biz hazırladık bugün sabah denize gittik kardeşim uyumuş kalmış yemeği de annem yaptı. Eşim de anneme sen bunlara böyle yaparsan sorumluluk duyguları olmaz bir şeyin sorumluluğunu alamazlar dedi annem içeri gitti ağlıyor eşime neden karıştın sen yediğin yemeğe bak dedim o da sen benim yanımda olmuyorsun diyor. Annem de ben ona bir şey diyor muyum diyor ben de deseydin dedim. Sen karışma deseydin dedim.
Eşim akşamki yemeği ısıttı yedi annemle babam yemeğe gelmedi.
Allah aşkına bir fikir verin ne yapayım ben şimdi
Çok çok üzgünüm
Boyle insanlari anlayamiyorum ne guzel bir aradasiniz tatile gitmissiniz saçma sapan bi neden bulup kavga ediliyor tey Allah im ya annede cins kocada bence sen tek git tatile

Kesinlikle eşiniz haklı.
Anneniz evladına kıyamamış onun görevini üstlenmiş, eşiniz evlat değil mi?
Onunkini de üstlenseydi, yan gelip yatması gözüne batmaz mıydı?
Eğri oturup doğru konuşalım, bu tarz kalabalık eylemlerde hep birileri yan gelir yatar, milletin emeğini yer.
Bu da sinir krizi geçirtir insana, adam haklı yani.
Aslında bu iş bölümünü yapan kardeşim ama ilk uymayan da o
Eşim de diyor ki onlar benim kardeşim gibi ilerde zorlanırlar diye dedim diyor

Back
X