Merhaba hanımlar
Daha önce ablam ile ilgili konu açmıştım bu konu da onunla ilgili ama çok daha farklı bir konu.
Ablam Trabzon'da yaşayan 29 yaşında bir çocukla görüşüyor kendisi öğretmen. Müzik öğretmeni.. en azından biz öyle biliyoruz. Biz muglada yaşıyoruz köken Artvin..
Ablam bu kişiyle evlenmek istiyor ancak ne annem ne babam buna asla izin vermeyecek. Bende sıcak bakmıyorum. Nedenine gelince; ablam çok fazla kandırılmaya müsait bir yapıda..biz çocuğun dolandırıcı olduğunu düşünüyoruz. Ablam onu görmeye gittiğinde çay parası bile ödememiş adam. Hatta yemiş içmişler hepsi ablamın cebinden çıkmış. Sebebini de kartım bozuk diye söylemiş. Ablam cömerttir bi de...3 ayda aldığı hediyeler 10 u geçmiştir ki adam bir iğne bile göndermedi. 14 şubatta ablam 4 5 parça bir şey gönderdi adamda tık yok ablana demiş aldım ama hatalı ürün geldi gönderemem. Saf saf inanıyor benim ablam. Hatta geçen 3 hafta önce telefonum bozuldu demiş ablama para istemiş. Kredi çeker misin yada banka anlaşması ile bana telefon alır mısın demiş. Ablam saf saf anlattı sakın yapma dedim Allahtan üstünde kredi var kabul olmadı.
Geçen gün babam bana ablana de ki olmaz o iş. Annem de olmaz diyor. E ben bunu biliyorum ablama ne yazık ki hala söylenmedi..
Annem günaha gireceğiz ayırmakla. Vebal alırız kendi vazgeçsin diyor.
Adam martta babamla konuşmaya gelecekmiş bilet aldım demiş artık onu kim aldı meçhul. Annem bu siteyi biliyor akıl soruyoruz yani sizlere
Sizce babam çocukla görüşsün mu o zaman mı reddettigini söylesin yoksa hiç gorusmeyerek tavrını direkt koysun mu?
Ben hiç görüşmesin ablam iyice umutlanmasın istiyorum.. Annem ayıp olur konuşalım anlatalım olmayacağını diyor
Çok uzun oldu okuyanların affına sığınıyor düşüncelerinizi bekliyorum
Dipnot; bizi asıl korkutan ailesi. Çünkü baba alkol tedavisi görüyor devamlı kaçıyor.. eşinin ondan boşanma isteğine bıçaklamaya kalkarak cevap vermiş.