• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldım

Adam napmış bu kadar ablanı kör edecek... ablan için üzüldüm cidden umarım aklı başına gelir geç olmadan :( günah almayalım kesin konuşmayalım ama anlattıklarınız hiç iç acıcı değil. bir şekilde engel olmak lazım ilerde daha çok üzülecek gibi o yüzden şimdi üzülmesi daha iyi :/

Ne yazıkki biriyle evlenirken ailesiylede evleniyorsunuz yani cocuk babasından vazgecemeyecegine göre ablanizda ömür boyu kaynatasiyla yaşayacak bence ablanizin gözünü acmalisiniz ona bu cocuk seni seviyorsa şunu yapar bunu yapar deyin anlattiginiza göre bu cocuk ablaniz için zaten bir şey yapmaz

Evde durumlar kötü açıkçası. Ablam sanırım evde kalicam düşüncesi ile iyi kötü biri olsun istiyor..

Merhaba hanımlar
Daha önce ablam ile ilgili konu açmıştım bu konu da onunla ilgili ama çok daha farklı bir konu.
Ablam Trabzon'da yaşayan 29 yaşında bir çocukla görüşüyor kendisi öğretmen. Müzik öğretmeni.. en azından biz öyle biliyoruz. Biz muglada yaşıyoruz köken Artvin..
Ablam bu kişiyle evlenmek istiyor ancak ne annem ne babam buna asla izin vermeyecek. Bende sıcak bakmıyorum. Nedenine gelince; ablam çok fazla kandırılmaya müsait bir yapıda..biz çocuğun dolandırıcı olduğunu düşünüyoruz. Ablam onu görmeye gittiğinde çay parası bile ödememiş adam. Hatta yemiş içmişler hepsi ablamın cebinden çıkmış. Sebebini de kartım bozuk diye söylemiş. Ablam cömerttir bi de...3 ayda aldığı hediyeler 10 u geçmiştir ki adam bir iğne bile göndermedi. 14 şubatta ablam 4 5 parça bir şey gönderdi adamda tık yok ablana demiş aldım ama hatalı ürün geldi gönderemem. Saf saf inanıyor benim ablam. Hatta geçen 3 hafta önce telefonum bozuldu demiş ablama para istemiş. Kredi çeker misin yada banka anlaşması ile bana telefon alır mısın demiş. Ablam saf saf anlattı sakın yapma dedim Allahtan üstünde kredi var kabul olmadı.
Geçen gün babam bana ablana de ki olmaz o iş. Annem de olmaz diyor. E ben bunu biliyorum ablama ne yazık ki hala söylenmedi..
Annem günaha gireceğiz ayırmakla. Vebal alırız kendi vazgeçsin diyor.
Adam martta babamla konuşmaya gelecekmiş bilet aldım demiş artık onu kim aldı meçhul. Annem bu siteyi biliyor akıl soruyoruz yani sizlere
Sizce babam çocukla görüşsün mu o zaman mı reddettigini söylesin yoksa hiç gorusmeyerek tavrını direkt koysun mu?
Ben hiç görüşmesin ablam iyice umutlanmasın istiyorum.. Annem ayıp olur konuşalım anlatalım olmayacağını diyor
Çok uzun oldu okuyanların affına sığınıyor düşüncelerinizi bekliyorum

Dipnot; bizi asıl korkutan ailesi. Çünkü baba alkol tedavisi görüyor devamlı kaçıyor.. eşinin ondan boşanma isteğine bıçaklamaya kalkarak cevap vermiş.
Aman uzak dursun ablan ve bence hiç gelmesinler görünen köy klavuz istemez ayrıca bence de dediğin gibi abla daha fazla umutlanmasın haklısın hiç gelmemesi daha iyi olur yüz göz olmamak lazım. Belli ki siz iyi niyetli bir ailesiniz anneciğin günaha girmekten korkuyor ama engel olmazsanız da günahı var görüp te sessiz kalmamak lazım bence. Adam bildiğin ablanın iyi niyetini sömürüyor dayımın kızının başına geldi buna benzer bişey kız mağdur oldu adam herşeyini kıza ödetmiş fırsatçı insanlar bunlar yol yakınken ayrılsınlar inşallah

Haklısınız ablanızı düşünmekte ben olsam bende istemem sadece ablanızada güzel şekilde açıklayınki sonra kaçmak vs. gibi bir durum olmasın.

Merhaba hanımlar
Daha önce ablam ile ilgili konu açmıştım bu konu da onunla ilgili ama çok daha farklı bir konu.
Ablam Trabzon'da yaşayan 29 yaşında bir çocukla görüşüyor kendisi öğretmen. Müzik öğretmeni.. en azından biz öyle biliyoruz. Biz muglada yaşıyoruz köken Artvin..
Ablam bu kişiyle evlenmek istiyor ancak ne annem ne babam buna asla izin vermeyecek. Bende sıcak bakmıyorum. Nedenine gelince; ablam çok fazla kandırılmaya müsait bir yapıda..biz çocuğun dolandırıcı olduğunu düşünüyoruz. Ablam onu görmeye gittiğinde çay parası bile ödememiş adam. Hatta yemiş içmişler hepsi ablamın cebinden çıkmış. Sebebini de kartım bozuk diye söylemiş. Ablam cömerttir bi de...3 ayda aldığı hediyeler 10 u geçmiştir ki adam bir iğne bile göndermedi. 14 şubatta ablam 4 5 parça bir şey gönderdi adamda tık yok ablana demiş aldım ama hatalı ürün geldi gönderemem. Saf saf inanıyor benim ablam. Hatta geçen 3 hafta önce telefonum bozuldu demiş ablama para istemiş. Kredi çeker misin yada banka anlaşması ile bana telefon alır mısın demiş. Ablam saf saf anlattı sakın yapma dedim Allahtan üstünde kredi var kabul olmadı.
Geçen gün babam bana ablana de ki olmaz o iş. Annem de olmaz diyor. E ben bunu biliyorum ablama ne yazık ki hala söylenmedi..
Annem günaha gireceğiz ayırmakla. Vebal alırız kendi vazgeçsin diyor.
Adam martta babamla konuşmaya gelecekmiş bilet aldım demiş artık onu kim aldı meçhul. Annem bu siteyi biliyor akıl soruyoruz yani sizlere
Sizce babam çocukla görüşsün mu o zaman mı reddettigini söylesin yoksa hiç gorusmeyerek tavrını direkt koysun mu?
Ben hiç görüşmesin ablam iyice umutlanmasın istiyorum.. Annem ayıp olur konuşalım anlatalım olmayacağını diyor
Çok uzun oldu okuyanların affına sığınıyor düşüncelerinizi bekliyorum

Dipnot; bizi asıl korkutan ailesi. Çünkü baba alkol tedavisi görüyor devamlı kaçıyor.. eşinin ondan boşanma isteğine bıçaklamaya kalkarak cevap vermiş.
muglada ablana uygun bir sürü genc adam var birini bulun hemen evlendirin ablanızı... o cocukla da baban araya girsin sana kız mız yok defol desin. teli meli hattı kapatın ablanızın. aglasın üzülsün 2 güne sonra biter üzüntüsü...

ablanız çok saf
anneniz çok iyi niyetli
ama ablanızı şu adamdan ayırın
okudum da, bence bu adam ablanızı resmen kullanıyor

Mesleği falan önemli değil de borç istemesi yok tlf al demesi hesaba karışmaması gerçekten dolandırıcı bence de ayrıca anneniz de çok düşünceliymiş helal olsun..

Ablan cidden safmış. Burdan 3 5 cümle ile be belli oluyor adamin gercek yüzü. Anlan nasıl anlamıyor yahu. Bence görüşmesin ya da gelme desin. Emin ol görünce ayrılamaz. Niye vebal alasiniz ki ortada kandırma vs bi olay yok. Yanlis bir insan ve görüşmeyecegini söyleyecek. Pisman olur bence devam ederse.

+1
Adam net dolandırıcı , abla saf

yukarıda bir arkadaş yazmış hemen uygulayın bunu
sahte hesap ile foyası çıkar meydana
ablanıza üzüldüm inşallah gerçekleri görür biran önce

Ablan işten atıldığını, ailesinin de maddi yardımda bulunmadığını, artık çalışmak istemediğini vs söylesin adama. Evlenelim desin. Bak nasıl ortadan kaybolacak pislik. Bayağı dolandırıcı ya!

Daha yeni konu açmışsınız ablanızın sevgilisi hakkında ama hiç bu huylarından söz etmemişsiniz. Hatta o konuda baya baya ablanızın sevgilisini kıskandığınızı ve size zaman ayırmamasından kızdığını anladım. Ablanız işten gelip odaya kapanıp onunla konuşuyor diye kızıyormuşsun eh 2 aylık sevgililermiş yani normal. Şimdi de tutmuş geçen konuda zerre söz etmediğiniz bir konuyu açıyorsunuz. Ben anlamadım adam zaten başka şehirde ablanız sizin yanınızda ee nasıl harcatabilir ki anlayamadım. Ablanız da koskoca insan kendi mantığı var bana dediğiniz kılıf gibi geldi eski konunuzu da okuyunca ayırmak çabanız var nedense bırakın bir rahat.

Daha yeni konu açmışsınız ablanızın sevgilisi hakkında ama hiç bu huylarından söz etmemişsiniz. Hatta o
konuda baya baya ablanızın sevgilisini kıskandığınızı ve size zaman ayırmamasından kızdığını anladım. Ablanız işten gelip odaya kapanıp onunla konuşuyor diye kızıyormuşsun eh 2 aylık sevgililermiş yani normal. Şimdi de tutmuş geçen konuda zerre söz etmediğiniz bir konuyu açıyorsunuz. Ben anlamadım adam zaten başka şehirde ablanız sizin yanınızda ee nasıl harcatabilir ki anlayamadım. Ablanız da koskoca insan kendi mantığı var bana dediğiniz kılıf gibi geldi eski konunuzu da okuyunca ayırmak çabanız var nedense bırakın bir rahat.
Birincisi babanıza annenize kızabilir ama onlara zarar gelsin istemezsiniz.
İkincisi ablam çocuğun yanına gitti orada buluştular.
Üçüncüsü ablamın eski sevgilisini abi diyecek kadar çok sevmiştim.
Dördüncüsü anne babam bile karşı çıkıyor yani benim etkim onların yanında ne kadar eder? Ben hadi sizin komik çıkariminizdaki gibi kıskanmış olayım
Annem babamda mi kıskanıyor ablamı.
Mantık?

Back
X