• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arada kaldım

morsufrajet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
692
1.381
63
Merhaba hanımlar
Daha önce ablam ile ilgili konu açmıştım bu konu da onunla ilgili ama çok daha farklı bir konu.
Ablam Trabzon'da yaşayan 29 yaşında bir çocukla görüşüyor kendisi öğretmen. Müzik öğretmeni.. en azından biz öyle biliyoruz. Biz muglada yaşıyoruz köken Artvin..
Ablam bu kişiyle evlenmek istiyor ancak ne annem ne babam buna asla izin vermeyecek. Bende sıcak bakmıyorum. Nedenine gelince; ablam çok fazla kandırılmaya müsait bir yapıda..biz çocuğun dolandırıcı olduğunu düşünüyoruz. Ablam onu görmeye gittiğinde çay parası bile ödememiş adam. Hatta yemiş içmişler hepsi ablamın cebinden çıkmış. Sebebini de kartım bozuk diye söylemiş. Ablam cömerttir bi de...3 ayda aldığı hediyeler 10 u geçmiştir ki adam bir iğne bile göndermedi. 14 şubatta ablam 4 5 parça bir şey gönderdi adamda tık yok ablana demiş aldım ama hatalı ürün geldi gönderemem. Saf saf inanıyor benim ablam. Hatta geçen 3 hafta önce telefonum bozuldu demiş ablama para istemiş. Kredi çeker misin yada banka anlaşması ile bana telefon alır mısın demiş. Ablam saf saf anlattı sakın yapma dedim Allahtan üstünde kredi var kabul olmadı.
Geçen gün babam bana ablana de ki olmaz o iş. Annem de olmaz diyor. E ben bunu biliyorum ablama ne yazık ki hala söylenmedi..
Annem günaha gireceğiz ayırmakla. Vebal alırız kendi vazgeçsin diyor.
Adam martta babamla konuşmaya gelecekmiş bilet aldım demiş artık onu kim aldı meçhul. Annem bu siteyi biliyor akıl soruyoruz yani sizlere
Sizce babam çocukla görüşsün mu o zaman mı reddettigini söylesin yoksa hiç gorusmeyerek tavrını direkt koysun mu?
Ben hiç görüşmesin ablam iyice umutlanmasın istiyorum.. Annem ayıp olur konuşalım anlatalım olmayacağını diyor
Çok uzun oldu okuyanların affına sığınıyor düşüncelerinizi bekliyorum

Dipnot; bizi asıl korkutan ailesi. Çünkü baba alkol tedavisi görüyor devamlı kaçıyor.. eşinin ondan boşanma isteğine bıçaklamaya kalkarak cevap vermiş.

Son düzenleme:
Neden olmaz diyor aileniz

Ablan bu Ada'mı kaç kere gördü

Ablan ne iş yapıyor Nasıl tanıştılar

Ada'm gelince baban olmaz diyecek de gerekçesi ne

Bir de üç ayda neden tanışıyor ki

Baban konuşsun.
Ya hiç olmayacak şartlar sunsun adama,ev araba o bu vs onu maddi anlamda zorlayacak konular olsun
Ya da ne mal olduğunu bildiğini belli etsin.
Bilet aldığını sanmıyorum ben,gelmezse mutlaka bir bahanesi olur o zaman anlar inşallah ablan.
Siz açık açık söyleyin adamın dolandırıcı olduğunu hissettiğinizi vs.
Aklına sokun ki adamın her hatasında ablanızın kafasına girsin.

Neden olmaz diyor aileniz

Ablan bu Ada'mı kaç kere gördü

Ablan ne iş yapıyor Nasıl tanıştılar

Ada'm gelince baban olmaz diyecek de gerekçesi ne

Bir de üç ayda neden tanışıyor ki

İnternetten bulmuş
Gerekçesi şu; babam Karadenizli ve onların sülalesini biliyor çok ahlaklı insanlar değiller diyor bununla birlikte çocuğun babası alkolik tedavi görüyor. Eşini öldürmeye kalkmış bir kaç kez. Boşanmaya çalıştığı için.. bir cinnet geçirip bi de ablama falan saldırsa? Adam karısını defalarca aldatmış. Ablam böyle anlatınca bizde istemedik..

Ablan cidden safmış. Burdan 3 5 cümle ile be belli oluyor adamin gercek yüzü. Anlan nasıl anlamıyor yahu. Bence görüşmesin ya da gelme desin. Emin ol görünce ayrılamaz. Niye vebal alasiniz ki ortada kandırma vs bi olay yok. Yanlis bir insan ve görüşmeyecegini söyleyecek. Pisman olur bence devam ederse.

Bu saflıkla nasıl öğretmen olmuş :işsiz:
Hep siz yanında olup onu koruyacak değilsiniz bırakın başının çaresine baksın

Önce ablanla konuşun bence fikirlerinizi söyleyin. Adamı da arastirabiliyorsaniz iyice araştırın.

Baban konuşsun.
Ya hiç olmayacak şartlar sunsun adama,ev araba o bu vs onu maddi anlamda zorlayacak konular olsun
Ya da ne mal olduğunu bildiğini belli etsin.
Bilet aldığını sanmıyorum ben,gelmezse mutlaka bir bahanesi olur o zaman anlar inşallah ablan.
Siz açık açık söyleyin adamın dolandırıcı olduğunu hissettiğinizi vs.
Aklına sokun ki adamın her hatasında ablanızın kafasına girsin.

Agliyor ayrılmam diyor kaç gece konuştuk inanın. Annem yüksek tansiyon hastası kadın fenalasiyor devamlı.

İnternetten bulmuş
Gerekçesi şu; babam Karadenizli ve onların sülalesini biliyor çok ahlaklı insanlar değiller diyor bununla birlikte çocuğun babası alkolik tedavi görüyor. Eşini öldürmeye kalkmış bir kaç kez. Boşanmaya çalıştığı için.. bir cinnet geçirip bi de ablama falan saldırsa? Adam karısını defalarca aldatmış. Ablam böyle anlatınca bizde istemedik..

Ben anlamadım sülalesine kadar biliyorsanız adamın gerçekten bir işi var mı yok mu onu da araştırabilirsiniz. Bir yalanı varsa ortaya çıkar.
Kimsenin ailesi yüzünden kimseyi yargılamayın derim. Ama adamın kendi hareketleri de falsolu. Ablanızın bu konuda gözlerini açmaya çalışın. Gene de son karar onun olsun yoksa sizi suçlayabilir.

Adam.öğretmen ablam değil. Yanlış mı yazdım bilmiyorum. Ablam özel sektör calisani
Ben yanlış okumuşum dur
Bu durumda durum daha vahim üçkağıtçı öğretmen profili
Her halükarda uyarın sonra bırakın kendi haline

Ablan adam için yolunacak kaz olmaktan başka birşey ifade etmiyor.Gerçekten bunu nasıl görmüyor şaşırtıcı.Ablan her durumda da üzulecek.Eğer adam gelirse ki hic sanmıyorum ama ola ki geldi baban konussun sonra tavır koysun.

Ben yanlış okumuşum dur
Bu durumda durum daha vahim üçkağıtçı öğretmen profili
Her halükarda uyarın sonra bırakın kendi haline
Ben bu akşam söyleyelim açık açık diyorum ama kıyamet kopacak haliyle. Annem bekleyelim diyor. Yani kıyamıyor anne olarak. Ben gerçekçi davranmayı uygun buluyorum

Ablan bayagi safmış. O kredi çek demesinden mevzuyu çakması lazımdı. Yalnız adamın hangi mesleği yaptığından haberder değilsiniz ama tüm sülalesini tanıyorsunuz.

İnternetten bulmuş

Ada'mı gördü mü

Ablanın hiç çevresi yok mu

Ada'm tekin değil de ablan da normal değil kaçar falan mı

Bizim avukat kız arkadaşımız internetten bulduğu Ada'm ile evlenmişti Ada'm işsiz falandı

Çocuk vs de vardı değişik hayatları vardı

Ben bu akşam söyleyelim açık açık diyorum ama kıyamet kopacak haliyle. Annem bekleyelim diyor. Yani kıyamıyor anne olarak. Ben gerçekçi davranmayı uygun buluyorum
Bu tarz bir konuşmayı anneniz yada babanız yaparsa daha iyi olmaz mı?

Adama internetten tuzak kurun.Başka biriyle konuşturun ya da siz başka bir profille yazışın.

Kesin yazışır size de aynı vaadlerde bulunur.Ablanızı da bir müddet sonra sürece dahil edersiniz.

Foyası çıkar, ablanız da anlar.Ayrılır.Ama sakın yapacağınıuzı ona söylemeyin.Bir gelsin oltaya adam sonra

söylersiniz..

Şimdi doğru mu anladım bilmiyorum ablanızın yanlış karar alabilme ihtimali sadece fazla iyi niyetli olması mi yoksa sağlık sorunları yönünden doğru karar veremeyebilecek manada saf olmasi mi ??

Ablan bayagi safmış. O kredi çek demesinden mevzuyu çakması lazımdı. Yalnız adamın hangi mesleği yaptığından haberder değilsiniz ama tüm sülalesini tanıyorsunuz.
Ayni soy isimle aynı soydan gelme kişileri tanıyoruz. Yani çok yakinen tanımıyoruz ailesini. Adam müzik öğretmeni olsa bile bu onun ablamı kaz gibi yokluğu gerçeğini değiştirmiyor ki

Şimdi doğru mu anladım bilmiyorum ablanızın yanlış karar alabilme ihtimali sadece fazla iyi niyetli olması mi yoksa sağlık sorunları yönünden doğru karar veremeyebilecek manada saf olmasi mi ??
Ablam sağlıklı ve 2 üniversite mezunu

Back
X