selam,
anlattıklarına bakılırsa, aslında en doğrusunu sen yapıyorsun. doğal olmak, karşındakini kırmamak en güzeli ama insanlar, bilakis günümüz ortalama 50 yaş üstü modern bayanları, fesatlığı erdem sanıyorlar. kendi özel hayatları özelken, başkalarının hayatlarını incik cincik incelemeye bayılıyorlar... halbuki HERKES KARŞISINDAKİNE KENDİNE DAVRANILMASINI İSTEDİĞİ GİBİ DAVRANSA mükemmel ilişkler yaşıyor olurduk. ama maalesef öyle değil.
boşver kv'ni, ne konuşursa konuşsun aldırma. sana birşey söyleyeyim mi? bence, bir insana verilebilecek en güzel ceza onun söylediklerini sallamamakkendi kendine ironi yapsın dursun o...
önemli olan, eşinle mutluluğun bozulmasın kapiş??
her zaman 3maymunu ol..görrmedim-duymadım-bilmiyorum...rahat edersin...eşinle mutlu olman en önemlisi o..gerisini herkes kendi arasında halletsin karışmada üzülmede kimseyi değiştiremezsin o yüzden boşver..
Bence annenizle kaynananız arasındaki meseleye karışmayın, kaynananız şu an sizi sevmeye çalışıyor olabilir tabi ama demekki zamanında bir şeyler yapmış da annneniz onu aramıyor.Annenizin tavrını çok da uç bulmadım.Herkesten önce anneniz düşünür,"Benim kızım bu kadının oğluyla evli,bir nevi onlara emanet ettim, aram iyi olsun ki kızımla kötü olmasınlar" diye.Hem zaten kaynananızın annenizi size şikayet etmesine sinirlendim açıkçası, kocaman kadın zamanında tatsızlık olmuşsa bile açsın annenizle açık aççık konuşsunlar,tatlıya bağlasınlar aralarındaki meseleyi.Böyle yapmıyor da size şikayet ediyorsa demekki hala kendini haklı görüyor,haklılığını kabul ettirmek istiyor.O yüzden de annenizin aramasını bekliyor.Çok saf olmayın, kaynananız başkalarına ne dediğinize bile karışıyormuş zaten.Ben pek iyi niyet göremedim açıkçası.Yerinizde olsam kaynanamın lafıyla anneme çıkışmazdım, kaynanam bir şey derse de "beni ilgilendirmez, annem kocaman kadın nasıl istiyorsa öyle yapar" der geçiştirirdim.
Gece gece körüklemiş olmayayım sizi ama ben böyle anladım açıkçası.
bence anneni hiç zorlama cnm zorladıkça daha çok eskiler aklına gelip kin duyabilir. Oluruna bırak işi. Kayınvaliden de annen nie böyle yapıyor dediğinde bnm annemin yapısı öyle çok herkesle içli dışlı olmayı sevmez ağır bi mizacı var falan de. O nasıl seni çok konuşuyosun die yargılıyo annende ağır başlı az muhatap oluyo keşke bende biraz anneme çekseymişim de. Kayınvaliden seni az konuşuturucak anneni daha çok konuşturucak sizi şimdiden yönetmeye kalkıyo bence buna fırsat verme. Onun seni, hele senin anneni yargılamaya hiç mi hiç hakkı yok.
ARKADASLAR bugun ben bir salaklikmi yaptim yoksa iyimi yaptim bilmiyorum ama o konusma oldugundan beri cok üzülüyordum hep klaynanamin laflari aklima geliyordu iste dedi ya cok konusuyosun milletin yaninda agzindan cikanlari duymuyosun bizi millete karsi kücük düsürüyosuun konusduklarina niye dikkat etmiosun kackere söyledim falan diye baya azarladi beni
haliyle nisanlimda benim arkamda ya ben üzülünce o dahada cok üzüldü bide söyle bisey varki kaynanam beni istemiyordu nisanlim hic vazgecmedi benden baya bir didindi savasdi ve sonunda nisanlandik hal böyle olunca en ufak seyde nisanlimin yüzüne vurmaya calisiyolar iste sevgi böyle sevgi söyle diye habulki kötü niyetrim yokdu sadece bos bos konusdum hani bana sorulan sorulara cevap verdim ama nereye gidecegini düsünemdim
neyse bugun icim rahat etmedi aradim kaynanami dedim anne iste ben ogünden beri cok üzüldüm düsündümde sen haklisin galiba herkesi kendim gibi bilmemem gerekiyor ama kötü niyetim yokdu kaynanamda dedi kizim biliyorum kötü niyetin olmadigini ama millet konussun istemiyorum niye herkesin agzinda sakiz olalim dedi bende haklisin anne bundan sonra daha cok dikkat ederim özür dilerim dedim oda tamam bende ogün fazla sinirlendim öyle demek istememisdim aslinda dedi teli kapattik simdide pisman oldum gibi sanki hani yanlismi yaptim aramakla simdi her konuda bunlar benden özür falan beklemesinler bide ama bende nisanlimin hatri icin yaptim hani o benden cok üzülüyor o okadar fedakarlik yapti benim icin ben bir özür diledim cokmu diye düsündüm ama bilemiyorum sizce kötümü yapmiisimm??
canım erkek arkadaşına yalvardın mı ki onun verdiği çabaları fedakarlık olarak görüyorsun anlamadım.Evlilik tek kişilik bir müessese değildir, eğer senle evlenmek istiyorsa o da fedakarlık yapmalı,çabalamalı.senin hayrına yapmış olmuyor bu yaptıklarını, kendini ezmeyi bırakmalısın.
yok canim o anlamda deyil tabiki yalvarmadim ama ben cok pes etmisdim o hic pesetmedi ben hep olmicak gözüyle bakdim ama o hep inandi onu demek istedim.
Sence kötümü yapmisim aramakla?
Canım arada tatsızlık olmamasını istemişsin çok haklısın ama biraz taktik değiştirmelisin.Yani yine böyle alttan alarak konuş ama araya kendi fikrini kat, hoşlanmadığın durumları belli et.Ama saygını elden bırakmadan tatlı dille.Bakalım o zaman ne yapıyor.Sen iyi niyetli olduğunu belli ederek söyle söyleyeceğini, eğer terslenirse o zaman anla ki senin iyi niyetine karşın kaynananın niyeti pek de iyi değil.
cnm sen iyi niyetli davranıyosun aramışsın iyi yapmışsın ama bi daha da bu duruma düşürme kendini. Ya Ağır davran kendine laf söyletme yada olduğun gibi ol ama seni eleştirmesine izin verme, ben böyleyim de. Kararını kendin vericeksin ama ne kadar içli dışlı olmazsan araya mesefe koyarsan sana o kadar laf söyleyemez.
evet canim kesinlikle haklisin mesafe herzaman iyidir diye bosuna demiyorlar artik zirt pirt gitmicem nisanlimda zaten bana hak verdi tamam cok sik gelme ozman askim sorarlarsa nisanlim getirmiyor dersin dedi benim icinde hava hosaman sanki ben onlarin kokmus akrabalariyla konusmaya cokmu merakliyim konusmam olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?