ah cnm ahh daha yolun başındasın..daha gidecek çoooook yolun var..mutluluklar diliyorum ama keşke bi çevrene bakıp biraz tecrübe etseydin.bu işler nasıl yürüyor..ah cnm ah güzelim durduk yere üzdün çoook beni..güzel kalpli arkadaşım.çook üzerler seni çook.ama hayat öğretir sana zamnla her şeyi.sayfalarca yazsam sen yine iyi niyetinle beni kötü bilip çok fesatsın dersin..en iyisi yaşa ve gör..
Dur dur sakin ol tatlımTamam sesin çıksın, saf olma dedik ama bak böyle de çıkarma sesini sakın.
Hep saygılı ol, saygılı düşün ama ağırlığını koru, ben bunu demek istemiştim.
Zaten zannetmem ki senin saygına laf etsinler, şu an anladığım kadarıyla müstakbel kayınvalidenin yaptıklarına rağmen onun gönlünü baya hoş tutmaya çalışıyorsun.Sanma ki kaynana bunun farkında değil.Olan bitene rağmen sen bir şey olmamış gibi davranırsan cesaretlenir, sesin çıkmazsa tepene biner.
Ama aradakı ayrımı iyi yap, ben sana iletişimini kes saygısız ol demiyorum kesinlikle, ağır ol, mesafeli ol, kendine çok laf ettirmemeye bak.Eleştirilmek de iyi birşey pay çıkartmayı bilirsen ama kaynananın her dediğine he deyip saf saf ağzına bakarsan suistimal edilebilirsin.Usturuplu davran ki yaptıklarının arkasında durabilesin.
ay okadar kötümü dersin canim ya? Cok üzerler demissin ya niye öyle düsündünki
cnm yazmayayım diyorum ama duramıyorum ki..ben seni tanımam.aileni tanımam.nişanlını tanımam.ama sana kısa bi özet geçeceğim.düşün taşın doğrumu değilmi karar ver.bana cvp yaz.senin ailen ve onların ailesi birbirine uymuyor.siz maddi durumu normal,kültürlü sen rahat büyümüş,normal standartalarda bir aile yapısına sahipsiniz.diğre taraf yani kayınvaliden sıradan,mahalle arkadaşları ile oturmaya gidip gelen normel,maddi anlamda aynı seviyede olmadığınız birisi değil mi?yani daha doğrusu aileleriniz çook ayrı kulvarlarda.ama sen bunun sorun olmayacağını düşünüyorsun değilmi güzel arkadaşım.böyle mi değilmi cvp ver tamam mı cnm.yanlış da olabilir belki ama ben böyle düşündüm...
Dur dur sakin ol tatlımTamam sesin çıksın, saf olma dedik ama bak böyle de çıkarma sesini sakın.
Hep saygılı ol, saygılı düşün ama ağırlığını koru, ben bunu demek istemiştim.
Zaten zannetmem ki senin saygına laf etsinler, şu an anladığım kadarıyla müstakbel kayınvalidenin yaptıklarına rağmen onun gönlünü baya hoş tutmaya çalışıyorsun.Sanma ki kaynana bunun farkında değil.Olan bitene rağmen sen bir şey olmamış gibi davranırsan cesaretlenir, sesin çıkmazsa tepene biner.
Ama aradakı ayrımı iyi yap, ben sana iletişimini kes saygısız ol demiyorum kesinlikle, ağır ol, mesafeli ol, kendine çok laf ettirmemeye bak.Eleştirilmek de iyi birşey pay çıkartmayı bilirsen ama kaynananın her dediğine he deyip saf saf ağzına bakarsan suistimal edilebilirsin.Usturuplu davran ki yaptıklarının arkasında durabilesin.
evet canim bircogu dogru yani maddi konu haricinde hepsini dogru analiz etmissin, söyle söylim maddi anlamda her iki tarafin durumda allaha cok sükür iyi ama bizim ailede mesekla söyle birsey var benim annemin hayatinda hep en önemli kisiler cocuklari oldu yani hergün bizim icin cABAliyor kendi halimizdeyiz ailecek yani benimde her istedigim oldu bugune kadar ailemden yana hic hani eksik etmediler cok sükür AMA bizim böyle kolu komsuyla tabiiki iliskimiz iyidir ama herrgün kolu komsuya gitmeyiz yada hergün birbirimize gelip gitmeyiz aile icinde ama nisanlimin tarafi tam tersi hergün ya kolu komsulariyla otururlar yada akrabalari gelir gider baya bir diyalog halindeler ha ben onlara gidfince tabiki hosuma gidiyor bu durum kalabalik ortamlara pek alisik deyiliz bizim burda pek aileden kimsemiz yok hepsi türkiyede oyüzden ama birsüre sonra bu cok gidip gelmek tabiki bunaltir bunuda biliyorum
cnm cnm lütfen ne olur biraz sinsi ol.insanlar için hiçbir şey yapma.bırak onlar senin için bir şeyler yapsınlar.bu kadar fedakar olma lütfenn.ağır ol dikkatli ol.neyin ne için söylendiğindiğini anlamaya çalış.söylemek istemiyorum ama hem daha ne cüretle sana fırça atabiliyor.şöyle yap böyle yap diyor.tatlım buna müsade etme lütfen..bende nişanlıyım.ama kv ile aramızda bi resmiyet var.elbette gülüp konuşup otururuz.başkalarının yanında överim onu.gönlünü yaparım.ama aramızda bi çizgi var işte ikimizinde aşamayacağı.benle telde konuşurken bile telaşlanıyor kadıncağız.ama doğru oaln bu.şimdiden ne söyleyip ne yapacağına müdahale edecek cesareti varsa ilersini hayal bile edemiyorum.ama sen o kadar temiz kalplisin ki.ah cnm sen benim aynı ablama benziyorsun.hikayesini asla anlatmayacağım sana.
ha bide suda var nezaman kaynanamin konusu acilsa annem hep bayramda bilezik getirmediler ya onu söylüyor ya diyorum milletin kaynanasi bir igne bile almiyor benimki yine düsündü üst bas aldi ozamanda diyorki seni cal caputla kandiriyorlar mademki sana adetimizi sordu ozaman almasida gerekirdi esek yerine koydu bizi diyip duruyor ya kim aklina girdi bukadar hic bilmiyorum resmen annem kaynanami düsman gibi görmeye basladi diyorki bilezik taksaydi arardim simdi niye arim hep sen kendini onlara agirdan satmadigin icin oluyor bunlar dur bakim sana napcaklar herseyi kendiniz yapcaksiniz diyip duruyor bu sefer benimde morelim bozuluyor yani sonucda ha bire ayni konuyu acmaya gerek yok hersey bir bileziklemi bitiyor ya anlamadimki taniyamiyorum annemi böyle deyildi ama milletten duyuyor ya herkes gelinine bayramda bilezik aliyor oda diyor benim kizimin ne eksigi var tamam belki eksigim yok ama almadilar napim simdi gidim kadinimi öldürim
Anladığım kadarıyla annen kinci biraz, kayınvalidenin bu kadar ilgisine rağmen arayıp sormaması hala bayramda bilezik takmamalarını düşünmesi abartı biraz ama henüz nişanlısınız sanırım en azından annenin böyle davranması düğünde daha dikkatli davranmalarını sağlayabilir.
Bence sen de biraz ağırdan al kendini, fazla yüzgöz olma, seni uyarması bilmiyorum doğru değil ama o insanları o tanıdığı için niyetlerini biliyor olabilir, o yüzden uyarmıştır bilmiyorum.
Ayrıca düğünde istediklerini yaptır, yapmıyorlarsa tabi zorlayamazsın ama iste en azından, bunlar ayıp değil emin ol istemezsen bak ne iyi kız hiçbirşey istemiyor demezler.
Benim kaynanam da hiçbir şey almadı, takısını bile biz aldık eşimle ama benden gelinlik yapmamı bekliyor, herşeyin bir yolu yordamı var düğün esnasında adetleri yapmazsan gelinden de adetleri yapmasını bekleyemezsin.
Tabi biz eşimle ikimiz de çalışıyoruz imkanları olmasa inan umrumda değil, ki o zamanlar da beklemedim böyle şeyler ama bu bir adettir insan gelinine ufak ta olsa bir hediye alır.
İşte bizim suçumuz da bu kadar ucuz olmak, kimseye değil lafım yanlış anlaşılmasın kendimi kastediyorum.
Sonsuz iyi olmak iyi birşey mi bu da bir muamma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?