Arada kalmak ve enayilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belkide sizin parti malzemelerinizi ücretsiz vereceğini düşündü bana ver demeye çekindi satarmısin dedi sizden de ben sana ücretsiz gönderirim demenizide beklemiş olabilir bilemedim

Kafam karıştı. Ya beddua ederse.
Yaaa şaka yapıyorsunuz galiba kimin haksız bedduası gerçekleşmiş? Allah aşkınıza kimin? Bazı insanlar yüz vermeye değmez ister dünyanın en zengini olsun ister en yoksulu. Parti malzemesi için fiyat isteyen bir insan bence yoksul değildir. Sizinki kullanılmak da değil iyi niyetlisiniz insallah her daim gerçekten iyi niyetinize değen iyi insanlar ile karşılaşırsınız. Ayrıca bahsettiğiniz hanımın akıllı telefonu var ve demek ki evinde/cebinde interneti var. Bir zahmet öncelikli ihtiyaçlarına bütçe ayırsınlar internete para ödeyeceklerine.

Allah aşkına şu bayan yanak nickli kullanıcıyı biri benden uzak tutsun. Kadına göre benden kötü insan yok. Konumdan da çıkmıyor. Banlatacak sonunda beni.

Hayret bu konuda bile eleştiri olmuş. Konu sahibi haklısınız, ben sizin yerinizde olsam yardım amaçlı alındığı için bir ihtiyaç sahibine hediye ederdim.
Helal olsun size derdimi anladınız. Allah ne muradınız varsa versin. Anlaşılmak bu kadar değerli. Altından, elmastan değerli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…