Arada kalmak ve enayilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu da ne anlatılıyor belli değil iki kadın var biri arkadaşınız diğeri ürün almak isteyen biri. Ne oldu peki yani ne okudum ben. Gerçekten anlamadım içinize sinmediyse satmayın diyeyim sadece bu şekilde yardımcı olayım size

Böyle giysi bebek bezi isteyenler dağa sonra satıyor onları çoğu zaman. Bir yerde görmüştüm. Kadın çok satan bir markanın bebek bezini oğluma pişik yaptı kalanını satiyorun diye koymuş. Meğer o bezler yardım için yollanmış falan. Çok güvenmemek lazım

Ben 2 balon standı bir de iyiki doğdun bannerı yaptırdım. Tüm doğum gününü pasta dahil kendim yaptım ilk yaş günü olduğu için heves işte. Her yıl o bannerı kullanacağım ve balon standınu kullanacağım benim süsler de yaklaşık o kadar tuttu. 5 adet balon bile 3 tl.

Şu dediğiniz kişinin benle alakası yok. Sataşcak başka birini bulun.

Ben de vereceğim zaten. Sag olun.

Aynen öyle kendi adıma konuşuyorum inanın eğer yapsaydım o ay kartın asgari borcunu ödeyecektim. İnsanlar bu kadar önyargılı olmamalı.
Belki yardım isteyen kadın isteyecekti utandı satın almak istediğini söyledi bilemeyiz.

ben anormal bi şey göremedim. doğum günü partisine heves etmiştir belki. hem kıyafete hem de böyle bi partiye ihtiyacı olabilir. sürekli yardıma veya yüz göz olmaya gerek yok ama imkan varsa edilebilir.
Aynen bu kadar lafı yapılacaksa iyilik yapılmamalı bence, o da Bi anne o da cocuğuna doğumgünü kutlamak ister ne var bunda

Havadan nem kapan bir karaktere sahip olsam günlerce bu konuya kafa patlatmam. İyi de satmadığım bir ürünün bana niye satacaksan fiyatı ne diye soruluyor. Nerden aldın diye sorabilir dediğiniz gibi organizatör tutmadım sonuçta. Balon ve banner var. Bakar fiyat yüksek gelir sonra ikinci el olarak vermeyi düşünür müsünüz der. Değil mi? Bana onun durumunun olmadığını düşündüren şey kirli ve yırtık giysi istemesiydi. Doğal olarak böyle bir soruyla karşılaşmam karşısında şaşırmam gayet normal. Bu benim hakkımda vermemek için bahane arıyormuş şuna bak tarzında yorum yapmanızı gerektirmez.

Ya hu niye o kadar detay düşünüyorsunuz ki?
Bir daha kullanmaz atar belki ben alayım uygun fiyata verir diye düşünmüştür.
Gidip bir yere sormaktansa bu daha kolayına gelir insanın.
Bahane arıyor tarzında yorum gelmesinin sebebi de şu arkadaşınız vazgeçince sizin ortada kalmış gibi hissedip mecburiyetten bir şeyler almanız.
İyilik birilerine bağlı olarak mı yapılır?
Yani haydi diyelim ki karşınızdaki sizi sömürüyor.Sizin iyilik yaparken niyetiniz belli.Bu enayilik olmaz.Karşınızdakinin karaktersizliği olur.Şahsen bana iyilik yapacak kişi böyle şeyler düşünürse ben çok üzülürdüm ve istemezdim de.

İşin acayip boyutu çocuğumun doğum günü sordu bana bunu. Önceki yorumda da belirttim önce nereden aldığımı sorsa baksa orası bütçesini aşıyor sonra bana satmayı düşünüp düşünmediğimi sorsa neyse.

İyi de ben onun yardım kuruluşu muyum? Giysi istedi eyvallah. Yahu bi dursun çocuğumun doğum günü geçsin öyle sorsun. Benim de durumum yok ama kimseden en yakınımdan bile bi şey alırken utanıyorum.

o kıyafetleri de gerçek ihtiyaç sahibine verin... ben mesela sırtında cocuk çöp toplayan birine tüm kıyafetleri vermiştim cok da icime sindi..
Hah işte siz anlamışsınız beni. Benim korkum boşa vermek. İhtiyacı olduğuna inandığım için bu işe giriştim yoksa bi kaç parça giysi vermekle bi yerim eksilmez.

Bunun neyine bu kadar sinirlendiniz anlamadım kadın da doğum günü yapmak istemiş ve işte malzemeleri ikinci el alacak. Biz de tek maasliyiz falan diyorsunuz da sizin açınızdan kötü bir durum yok ki siz de elinizdekileri değerlendirmiş olacaksınız.

Durumum yoksa neden sıfır alayım?
İkinci el sıfırından daha uygundur.
Burada cidden takılı kalacak bir şey göremiyorum ben.

Size yönlendireceğim kadını. O kadar yardımsever bir insansınız ki benim gibi kötü kalpli biri tarafından istismara uğramadan müdahale edip hayatını kurtarın kadıncağızın.

Asla sinirlenmedim. Üzüldüm. Çünkü gerçekten ihtiyacı olan birine yardım etmekti amacım. İyi de ben satmıyorum manevi olarak kıymetli benim için bi kere çocuğumun adı yazıyor .

kadın belki özendi ama dogum gunu magzemeleri icin neden öyle düsündünüz ki hani normalde almaya kalksa beli 200 ama sendne 50 liraya düsüncü belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…