bosver annenın agırlıgını koyması ıyıdır
Tüp?!? İlk duydum bunu bak.
Boşver annene bilenme. Ben de olsam derdim niye izin almiyorsunuz diye.ama bozmasi iyi olmamış tabi.
Nisanlina annenle ilgili yorum yapma.
Ben gidiyorum evden diye gergin biraz de geç.
Şimdi sen her an beraber olmak istiyorsun tabi ya da Nisanlina ve ailesine ait hissediyorsun bu duygular normal herkeste oluyor ama annen seni böyle uçarak gidiyor goruyor içi yanıyor içi.
Annen hatalı davranıyor ağırlık koymak kızını orta yerde mahçup ederek olmaz .
İleride annenin tüm bu yaptıkları sana geri dönecek ..
Anneni ya sen uyar ya da bir aile büyüğünüz uyarsın bence .
Bence anneniz hatali size haber vermeden gitselerdi bu kezde neden seni seciyolar derdi
Anneniz biraz sözüm geçsin istiyo ipin ucu bende olsun gibi
Çeyize tüp eklendiginide annenizde duydum
Kocaman insansınız kendi kararlarınızı kendiniz verin herşeyi annenize anlatmayin böylece de arada kalmazsınız
Evet iyi olmamış o.Aslında ihtimal vermiyorum çünkü bizi pek düşünmez annem ama nişanlıma aynen sizin dediğiniz gibi diyorum ki o da bunu destekliyor hatta kendisi diyor sen gidicen diye böyle yapıyor anlıyorum diyor ama öyle sert çıkışı herkesin içinde yapınca da nişanlım afalladı ama yine kötü bişey demedi gitti elini öpmeye annem gerek yok saol dedi elini itti yapması gerekmezdi bunu benim ona cnm sıkıldı sonradan..
Bizim burda herşeyi kız evi yapar benim aldığım çeyiz malzemeleriyle en az 3 kız gelin gider ama ne zaman bu tüp lafı açılsa kavga ediyoruz biz diğerlerine tamam dedim kullanmayacağım halde yap dedim tek kızım içinde kalmasın ama neymiş tüp olmazsa söylerlermiş ne alaka diyorum bişey bilmiyosun bileni de cahil yerine koyuyosun diyor bana
Evet iyi olmamış o.
Olsun zaten sayılı gün.esinle bir ömür beraber olacaksınız.
Sayılı gün anneni değerli hissettir boşver. Birsey olmaz...
Çok canın sikildiysa annecim de nisanlim sana hata mi yaptı de.seni üzeni ben de uzerim de...kalbini yap yani.nisanlina hiç yansıtma...annene öyle bir imaj ver ki değerli hissetsin...o istemezse sanki bu iş olmayacakmis gibi.
Öyle değil tabi de öyle hissetsin yani.
Tüpe karışma sen de annenin de özentisi istekleri var seninle ilgili .
Ama karşı tarafa seninle olan tartışmalarını anlatması çok yanlış ..
Annenle bunları konuş öncelikli
Konuşsam bile değişmiyor bi konu açılıyor bişey oluyor söylüyor hemen bişey anlatmak istemiyorum bende artık ama tutamıyorum bazen çenemi
Yavrum az kalmış zaten.bence annen Nisanlina ve ailesine bu kadar çabuk adapte olmana gicik oluyor içten içe. Diyor bunca yıl bizimle büyüdü etti ne çabuk da gitti adapte oldu.Benim yorulmamın sebebi bu zaten aralarında bi olar oluyor diyelim anneme karşı nişanlımı nişanlıma karşı annemi koruyacağım diye ama bu son zamanlarda böyle bi de düğün tarihi kesinleşince arttı ondan önce ikisi bir olup beni sinir ediyolardı..
Annenle paylaşma hiçbir şeyini ve bunu annene söyle , neden onunla özel şeyleri konuşmadığını bilsin .
Belki düşünüp sana hak verir.
Yavrum az kalmış zaten.bence annen Nisanlina ve ailesine bu kadar çabuk adapte olmana gicik oluyor içten içe. Diyor bunca yıl bizimle büyüdü etti ne çabuk da gitti adapte oldu.
Annenden yana görün bak daha da düzelecek hersey.
Bilmiyorum valla hak verir mi ne halin varsa gör der
Bence sen çok gerginsin ve annene biraz haklı biraz haksızca kırıcı yaklaşıyorsun, annen de sana fazla tepkili gibi bu sebeplerden ..
Sen sakin ol sakin yaklaş ki, mutlaka karşılığını alabilesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?