Kösedeki küllahıma anlatsinKi kendisi her zaman der ben ailemle samimi değilim ,seni asla samimi etmem çünkü senin gibi değiller der. Ama ne olursa olsun et tırnakta in ayrılmaz.
Hayir,çok iyi uniden gelmiş gibiydi sanırım.Ne gibi farklılıklarınız var biraz açar mısınız niye size bakar gibiydiler orda siz uzaydan falan gelmiş gibi miydiniz anlayamadım ne gibi farklılık
Nasıl yazacağımı bilemedim ama konuştukları şeyler nasıl desem hayatta konuşmayacağım şeylerdi.Ailesiyle çok samimi değilse sen de muhtemelen onun gibi mesafeli olursun. Ailesine düşkün olsaydı gercekten kaç derdim.
Bir de aile yapısı nasıldı ki bu kadar rahatsız oldun canım merak ettim.
Peki siz ne yapıyorusunuz bu durumda ?Alisamiyorsun ama alismis gibi yapiyorsun diyeyim sana.Bir yerden o kultur farki patlak veriyor.Gormezden gelip gelmemek sana kalmis.
Sen ve ailen sifir beklentiyle yola cikarsaniz sorun yasamazsin.Benzer bir durumu yasiyorum ben.
Annesini görmüştüm sadece. Ama o zamanda sohbetim olmamıştı açıkçası.Nişan zamanı ailesi ile tanışmadınmı canım. İlk defami gördün
Hiçbir şey anlamadım çok iyi bir üniden gelmiş olsun karşı taraf nasılmış kiHayir,çok iyi uniden gelmiş gibiydi sanırım.
Hanımefendi neden yahu neden ? Neden anlamak istemiyorsunuz. En iyi okul dememe neden takılıyorsunuz ? Şu an zaten bin bir üzüntüyle açtım konuyu. Ve siz sadece okul kısmına mı takıldınız ? Teşekkür ederim .En iyi eğitimi aldım. Nişanlım lise mezunu ...
Bence sizin bakış açınizda sorun var kusura bakmayın. Kimse ailesini secemiyor ya da herkes sizin geçtiğimiz yollardan geçmiyor.
Umarım nisanliniz en kısa zamanda şu tavrinizi görür....
Ben zaten ailesi kötü demedim sadece farklı olduğumuzu gördüm ve ürktüm... bunu söylemem de mi suç ?İnsan ailesini seçemez ki nişanlının ne suçu var
Peki siz ne yapıyorusunuz bu durumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?