Bencede bir fark yok ama işte takıntıIyi de ha 8 ha 10 cok bi fark yok
Keyifli anlarına denk gelmeye bak o halde
Dediğiniz şeyi yaşadım galiba, ben 25 yasimdayken 35 yas biriyle tanismistik ailemi filan merak etmek yerine ayak numarami ayak seklimi soruyordu
25 ile 35 demişsiniz. Neden olmasın?Merhaba birisiyle tanıştım.
Dış görünüşü,eğitimi, ilgi alanları kısacası çoğunlukla uyumluyuz.güzel muhabbet ediyoruz. Daha önce görüştüğüm insanlardan üstün bir karakteri var. sabırlı sakin anlayışlı. Hayallerimiz, yaşam tarzımız aynı.ruh ikizi gibiyiz .
Tek sorun aramızdaki yaş farkı. Bu benim için asla sorun olmaz. Sadece ilerde ciddi adımlar atmaya başlarsak aileye bunu nasıl kabullendirebilirim. Bunu ailesine kabullendirmişler var mı aranızda?
Bunun yaşla alakası yok ki, eşim 40 yaşında, bizim evin gezgini, yerinde duramayanı odur.Ahaha aynı durum bende de mevcut benimde pek çok hastalıpım var enerjik hergün bir yere gitmek isteyen biriyle asla yapamam. Dingin sakin rahat olmak isterim
Bence gereksiz kıskançlıklar ileride çıkıyor. Kadın hala genç durdukça sorun oluyor çevremde öyle görüyorum.Yapma: ben yaptım şimdi ev içinde iki arkadaş gibiyiz. Özellikle baba olduktan sonra çok degisiyorlar. Bunu başka arkadaşım da söylüyor.
Yap: son derece stressiz, standart bir hayat, gereksiz kıskançlıklar yok, çok konforlu bir durum aslında.
Tercih sizin...
10 yıllık evliyim ilk 3 4 sene evet oldu ancak son 3 4 senedir kıskançlık veya benzeri şeyler olmuyor. Bir yerden sonra idare etme moduna dönüyor her şey.Bence gereksiz kıskançlıklar ileride çıkıyor. Kadın hala genç durdukça sorun oluyor çevremde öyle görüyorum.
Herkes bulunduğu çevreye göre yorum yaptığı için normal. Bazı yörelerde erken evlenilir, 15inde gelin damat olan neslin çocukları okuduysa bile üniversite bitince bir iki seneye evleniyor o insanların normali bu. 35i de karta kaçmış sorunlular olarak değerlendiriyorlarBazı yorumlar bana çok tuhaf geldi. Erkek için 35 yaş çok uygun bence evlenmek için. Üniversite oku , askere git, hayatını oturtmaya çalış derken zaten 30 oluyorlar. İyiyse niye hala 35 yaşında bekar ne demek yahu. 37 yaşında ki harika arkadaşım geçen yıl evlendi mesela. Hala 35-40 arası bekar hem kız hem erkek arkadaşlarım var. Herkes 25te mi evlenmek zorunda.
Konu sahibi kafan uyuyorsa en büyük konu bu. Şevkatli , saygılı,efendi olsun, kafan uysun isterse 15 yaş büyük olsun ki bence 25-35 gayet uygun
Babam 59 yaşında ama benden daha enerjikBunun yaşla alakası yok ki, eşim 40 yaşında, bizim evin gezgini, yerinde duramayanı odur.
25 yaşında olup evden çıkmak istemeyen bir sürü insan bulabiliriz. Yani sizden 10 yaş büyük diye, dingin, fazla hareket etmeyecek diye birşey yok. Kaldı ki 35 yaş genç bir yas zaten.
O çocuk daha vazgeç kaç Gül'um
Ben de siz 35, erkek 25 sandım.
Zaten ataerkil bir toplum olduğumuzdan kadının genç olması cazip olmuyor muydu bizde?
Neden sorun olsun ki.
Ne güzel kudra.
Mutluluğunuz daim olsun.
Kendini mükemmel görduğü için, eş adayı olarak da mükemmeli istemiş belli ki
Özgüvenin sağlıksız ego'dan gelmeyeni, narsist olmayanı, iki tarafı da mükemmelleştireni, kendi için istediği basariları ve özgurlüğü eşi için de isteyeni, ve kadının da zaten kendine bunu layık göreni, azıyla yetinmeyeni, tavrından tarzından ödün vermeyeni en makulu, en güzeli.
Eşimle aramda 7 yaş var.. ailemde sulalemde genelde 1-2yas farkla evlenenler var.o yüzden ailem ilk başta ilerde kıskançlık sorunu çekersin vs diye istemediler.cunku bı kuzenim kendinden 8 yaş büyük biriyle evlendi ve adam kiskancliktan evden dışarı cikarttirmadi vs. Ama eğer karşınızdaki insanın tiniyeti bu yönden değilse sorun olmayacaktır..ailem isteksiz konuşunca ,tanıyınca çok sevecekleri,o tarz baskılayıcı bı insan olmadigini anlayacaklarıni söyledim,kısacası siz isteseniz de istemeseniz de bu iş olacak demeye getirdim .ki zaten onlar da tanıyınca çok sevdiler.. sonuç olarak gayet memnunum.. iyi ki de kendimden büyük biriyle evlenmisim diyorum.. erkekler malum geç olgunlaşiyor zaten..Merhaba birisiyle tanıştım.
Dış görünüşü,eğitimi, ilgi alanları kısacası çoğunlukla uyumluyuz.güzel muhabbet ediyoruz. Daha önce görüştüğüm insanlardan üstün bir karakteri var. sabırlı sakin anlayışlı. Hayallerimiz, yaşam tarzımız aynı.ruh ikizi gibiyiz .
Tek sorun aramızdaki yaş farkı. Bu benim için asla sorun olmaz. Sadece ilerde ciddi adımlar atmaya başlarsak aileye bunu nasıl kabullendirebilirim. Bunu ailesine kabullendirmişler var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?