Aradığı an bitecek her şey :(

mehilcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
177
83
38
Kızlar çok canım yanıyor, cok sevdim, cok deger verdim ama tek taraflı olmuyor tabi

Bana çok güvenliğini her zaman söyledi, sevdiğimi de adı gibi biliyor. Beni hep mantıklı buldu. Benimle evlenmek istediğini söylüyor, tabi 3,4 yil sonra... 4 yil dile kolay böyle geçer mi?

Dün konuştuk telde gayet normal, aksam da face de yazistik, 8.30 gibi. Gece 2 de watsapptaymis daha, gece uyanınca gördüm. Bugün 12 de yine... ne Günaydın dedi ne bir sey. Aradığım bir saat önce meşgule attı. Mesaj falan yazmadı. Bir saat sonra watsapp a girdi çıktı. Bende bir daha aradım, meşgule atıp aradı.

Insan bir mesaj yazar musait degilim diye diyorum, dışardayim musait değilim diyor. Hiç mi musait olmadin diyorum, olmadım yağmur yağıyor diyor. Müsait değilsin şimdi kapatıyorum ama tamam değil bil dedim, tmm dedi kapattık. Gittim watsapp tan yazdım. Mesaj atamiyorsun musait değilsin ama watsapp a girebiliyorsun, sen sadece bana musait olmuyorsun heralde dedim. Sana söyleyecek çok şeyim var da karşıdaki dinlemedikten sonra ne fayda dedim. Müsait olduğunda ara 5 dk yi geçmez dedim.

Sizlere yazarken aradı şimdi. Watsappta yazdığımı görmeden aradı. Şimdi Müsaitim dedi. Bende watsapptan sana böyle böyle yazdım dedim. Senin bugüne kadar bana söylediğin tek şey sana çok güveniyorum Mehilcik di dedim. Bu yetmiyor... Ben senden ayriliyorum dedim. (Ayrılmak istiyorum dediğimde ben istemiyorum diyor, o yüzden böyle dedim) saçmalama dedi. Şurda musait bile değilim zar zor Müsaitim konuştuğun şeye bak dedi. Bende istersen akşam ara istersen hiç arama dedim. O da bana sende Saçmalama yi bırak kapat şu konuyu akşam arayacağım dedi. Bende bu is bitti dedim, kapattık teli. Aksam arayacak

Çok Üzgünüm çooook

Ben anlamadım siz bu adamı istiyormusunuz, istemiyormusunuz?
Bu arada sadece aramadı diye bitirriyorsanız çok saçma
Bazen herkes yalnız kalmak ister, adam çalışıyormuş sanırım sizi ne ara arasın..
sizinlemi ilgilensin işleriyle mi
yapmayın boğmayın böyle sevdiğiniz insanları..

Whatsapp'tan takip etmek ve bu yüzden kavga etmek çok saçma değil mi? Belki bir mesaj geldi bakıp kapattı. Belki ordan konuşması gereken bir şey vardı size söylemek istemedi. Whatsapp'a girdin ama beni aramadın tribi çok çocukça geldi bana.

Yok ben detaylı yazamadım. Eskiden de konu açtığım için, bi an düşünemedim

Çalışmıyor, atama bekliyor. Arkadaşlarıyla buluşuyor, arkadaşlarının yanında yani.

Bu adamı çok seviyorum ama olmuyor. Biz zaten ayrı şehirlerdeyiz, yapacağı iki dk aramak, eskisi gibi yani...

Ben onu aradığımda meşgule attı. Bi saat dönmedi geri. Watsapptan bari yazar insan musait değilim diye. Ben onu gördükten sonra bir daha aradım açtı.

Çocukluk degil yaptığım inanin. Biz eskisi gibi değiliz sadece

Baktım şimdi hatırladım seni
Valla canım sen ikide bir adama ayrılalım diyip hala daha aramasını beklersen
Sana saygısı falan kalmaz, açma telefonunu hatta git değiştir hattını..
Çünkü anladığım kadarıyla seni kale almıyor..

Yazmayabilir, aramayabilir, o an seninle konuşmak istemiyor olabilir. Birbirinize bu kadarcık alan tanımalısınız.
Ama diyorsan ki ben erkek arkadaşımı tanıyorum bir sıkıntı var o zaman oturup ciddi anlamda konuş. Derdini anlat. Bunu da denedim düzelmedi diyorsan ayrılıcam, ayrılıyorum, ayrıldım diye dırdır etmek yerine ayrılmak istiyorsan ayrıl olsun bitsin. Ama yok ben ayrılmakla tehdit ederim ayrılmam diyorsan o ilişkinin sonu iyi olmaz haberin olsun.

Hattımi degistiremem ki.. yeni tel alırken faturaya yansıtıp aldım. Ama arasın bu aksam, konuşup bitirecegim. Face watsapp ne varsa engellerim artık. Aramasini da engellerim

Çok acı çekeceğim biliyorum ama ömür boyu çekmekten iyidir. Insan ölüme alısiyor buna da alisirim elbet

Anladığım kadarıyla atamasını bekliyor seninle evlenebilmek için...
Ama süre baya uzun tabi...
Sen, onun, seninle "sadece seni mantıklı bulduğu" için evlenmesini hazmedemiyor ve sevsin istiyorsun.
Senin için aşk onun için mantık evliliği
Çok yorulacagini bildiğin içinde evlenmek istemiyorsun.
Haklısın...

Gerçekten tehdit etmiyorum. Bugüne kadar söylediğimde de etmiyordum. Yalnız tamam der de biterse asla Aramayacagimi çok ama çok iyi biliyor. O yüzden kabul etmiyor. Yine tamam demedi, aksam arayacağım ama kapat şu konuyu dedi. Kapatmayacagim tabi

Tabii ki ölüm acısıyla bir değil emin ol..
Engelle yol versin gitsin
Sen ilk önce kendini değerli görmelisin, kendine olan saygını tekrar kazanmak için bile yol ver ..

Tam olarak böyle... Haklı Olmasaydım keşke ama sende haklısın demişsin bak

ya sana bişey söylüyeyim bi erkek aşık olduğu bi kıza asla böyle davranmaz gerçekten seven erkek böyle üzmez

Bende dikkat ederim bu tar seylere egerki bir insani hayatina aliyorsan onu keyfine gore gormezden gelme gibi bir luksun olamaz madem musait degil madem o an konusmak istemiyor sana saygisi varsa bunu yazar sende bilirsin kafan rahat olur diger turlu davranmasi bencilce watsappa girebiliyorsa pek ala yazabilirde seni onceligine almayan bir adam icin uzulme ikinci plana atilirsan hep orda kalirsin

şu meşgul olma olayını anlamıyorum, abicim bi lavaboya gitsen iki dkka yazarsın müsait olamadım arayacağım diye. insanı sinir etmeye ne gerek var... siz ne hissediyorsanız ona göre davranın. karşınızdakini de kendinizi de yıpratmanın mantığı yok.

Ben de evlenmeden once aramadi, mesaj atmadi takiliyordum. Ama bunu onune buyuk bir sorun olarak getirmedim, hele ayrilik malzemesi yapmadim.. cok cocukca gercekten..
esimle evlenmeden once bizim konusma saatimiz vardi.. mesela aksam 8 gibi.. ondan once ikimiz internette olsak da konusmuyorduk ya da birbirimizi aramiyorduk.. o calisiyor, ben de okuyordum.. ikimizin de musait oldugu bir saat belirlemistik yani. Siz de bu tarz bir sey uygulayin..

Ne kadar kolay ayriliyorum diyebilmissiniz hayran kaldim insan boyle cesur olmali

Acı çekmiyor muyum çekiyorum. Ayrıldığım zamanda ondan çok uzulecegim adım gibi eminim. Ama ben ona o kadar değer verirken onun bana böyle davranması çok kötü bir durum. Hazmedemiyor insan. Gururunu alıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…