Aradığı an bitecek her şey :(

Ben anlamadım.Watsapta çevrimiçiydi sana yazmadı,evlenmek istiyor ama 4 yıl sonra ve müsait olmadığı için arayamadı diye mi bitiriyorsun.

Ben aradım. Meşgule attı. Bir saat sonra watsapp a girdi çıktı. Bende bir daha aradım. Müsait değilsin heralde dedim. Dışardayim değilim dedi. Bende bir mesaj yapamayacak kadar mı musait değilsin dedim.

Ayrılık günlük bir şey değil ki. Ilgisizlikten

Hattınızı değiştiremiyorsanız bile son 2 hanesini değiştirebiliyorsunuz bayiine giderek canım. Size ulaşamasın birazda o kudursun...

Tabi ki müsait değilse bunu sana belirtebilir.. sen arıyorsun meşgule atıyor ama o meşgul,yet arasında whatsapp girip çıkabiliyor. meşgulüm diye msj yazacak altı üstü .. Zamanında ben de gördüm buna benzer davranışlar, gerçekten sevilmediğinde yaşanan türden şeyler bunlar. Ayrılman en iyisi olacak senin için, deli dolu bir aşk yaşamadıktan sonra yanında durmasının seni böyle çok basit şeylerle yıpratmasının anlamı ne.. Altı üstü bir mesaj atacak ama atmıyor ve tüm zamanını öldürüyor senin şu an.

Neden doğal ortamına bırakmıyorsun bu adamı?

Ne hali varsa görsün.

Israr etmek ilişkiyi yapılandırmak demek değildir.

Bırakıyorum canım bugün. Nasıl istiyorsa öyle yaşasın bundan sonra.

Inşallah gün gelir mumla arar benim gibi birini. Bulunmaz değilim çooook var benim gibi de inşallah o denk gelemez :)

Hattınızı değiştiremiyorsanız bile son 2 hanesini değiştirebiliyorsunuz bayiine giderek canım. Size ulaşamasın birazda o kudursun...

Aaa öyle mi, telefonu alırken faturaya yansıtıp almıştım. Kredi kartı yok malum artık . Yaparlarsa değiştiririm

Bırakıyorum canım bugün. Nasıl istiyorsa öyle yaşasın bundan sonra.

Inşallah gün gelir mumla arar benim gibi birini. Bulunmaz değilim çooook var benim gibi de inşallah o denk gelemez :)
Ay bir alemsin valla.

“bulunmaz değilim çok var benim gibi ama denk gelmez umarım”

Kimse vazgeçilmez değildir ama herkesin bir kapağı vardır.

Eskiden hayat ne güzelmis... Evdeysem eger, ev telefonunu arayan bulabilirdi beni... Yada mesela abimin sevgilisi arardi, o an onunla konusmak istemiyorsa, yok oldugumu söyle diyordu bana... Cevrim iciydin kavgalari yoktu... Arkadaslarinin yanindaysanda, rahatsiz eden yoktu, taaaa eve gelince Anne "3 kere sessiz telefon geldi" diyince sevgilinizin aradigini anliyordunuz... Ne günlerdi beee...

Olur mu canım ya.. Aşk olsun yaz tabi. Ben ağlayıp duruyordum yazarken rahatladım biraz olsun. Aglamıyorum en azından
Aradi simdi beni cok kizdirdin seni seviyorum diyo ya ben paramparca oldum kapattm teelefonu ben bunlari hakedicek hicbisey yapmadim ama hata bende kendimden cok sakindim kendimden cok sevdim onu en mutlu anlarini yasattim hasta oldu yanina gittim sirf o mutlu diye ben daha mutlu oldum onunla guldum onunla agladim hatalarini kabullendim her gordugumde tekrar aşık oldum hata bende ya anlattigi hayallere kaptirdim kendimi yasadigmz onca seye kaptirdim hata bende ne diye seviuorum kendimden cok deger veriyorum ne diye gozumden sakiniyorum ne diye kalbimin en derin kosesine koyuyorum bana defol git demesi icin mi canim cok yaniyo

Bir insan müsait olmayabilir.Çalışıyor.Watsapa girip çıkabilir.O an birşey gelmiştir anlık bakmış olabilir.Tam sana yazacakken işi çıkmış olabilir.Yani sonuçta seni aramış mı aramış.
Ama sen şunun arkasına sığınıp (ayrılalım dediğimde kabul etmiyor) sürekli ayrılalım dersen herşeyde,gerçekten ayrılır.Sen ilgisizliğine dayanamıyorsan,ayrılsa nasıl dayanacaksın.

Vallahi en temizi :)

Böylesi daha kötü ama. O zaman yok artık diyeceğim. Şimdi var ama yok. 4 yil sonra evlenecek benimle diye bekleyeyim mi. Bekle bekle... 30 yaşında olacağım .

Ben 5.5 yıllık ilişkimi bitirdim bundan önce. 5 ona 4 ona... ömrüm geçiyor

Mutlu olayım ki bekleyelim. O mutlu. Aradığı özellikler var. O özellikler ben de var. Ya ben?

Iste bunu bildiği içi böyle davranıyor. Kaybetme korkusu yok. Çok seviyor diyor.

Benimkinde kaybetme korkusu var biliyorum. Ayrılığı bir kez kabul etse ölsem askimdan dönmem. Ama bitirmiyor işte. Bugunde tamam nasıl istersen demedi yine. Akşam arayacağım kapat şu konuyu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…