Ben anlamadım.Watsapta çevrimiçiydi sana yazmadı,evlenmek istiyor ama 4 yıl sonra ve müsait olmadığı için arayamadı diye mi bitiriyorsun.
Davranislari degisicekmis beklemeyip gittigim icin ya istedigi kadar degistirsin gozumden oyle dustu ki Allah bu gozyasimin karsiligini ona gostersin baska hicbir sey demiyorum
Davranislari degisicekmis beklemeyip gittigim icin ya istedigi kadar degistirsin gozumden oyle dustu ki Allah bu gozyasimin karsiligini ona gostersin baska hicbir sey demiyorum
İnsan degil ki ya da sevmiyo ikisinden biri.Bence de sorsun canım . Cok kaba davranmis gerçekten. Insan sevdiğine karşı nasıl böyle katı olabiliyor
Neden doğal ortamına bırakmıyorsun bu adamı?
Ne hali varsa görsün.
Israr etmek ilişkiyi yapılandırmak demek değildir.
Hattınızı değiştiremiyorsanız bile son 2 hanesini değiştirebiliyorsunuz bayiine giderek canım. Size ulaşamasın birazda o kudursun...
Ay bir alemsin valla.Bırakıyorum canım bugün. Nasıl istiyorsa öyle yaşasın bundan sonra.
Inşallah gün gelir mumla arar benim gibi birini. Bulunmaz değilim çooook var benim gibi de inşallah o denk gelemez :)
İnsan degil ki ya da sevmiyo ikisinden biri.
Konunu mesgul ettigm icin ozurdilerm canm ilgisizligi gorunce daldim bende
Ay bir alemsin valla.
“bulunmaz değilim çok var benim gibi ama denk gelmez umarım”
Kimse vazgeçilmez değildir ama herkesin bir kapağı vardır.
Ben bu yöntemi kullanarak değiştirdim canım.Aaa öyle mi, telefonu alırken faturaya yansıtıp almıştım. Kredi kartı yok malum artık . Yaparlarsa değiştiririm
Tsk ederim. Ilk isim bu olacak.Ben bu yöntemi kullanarak değiştirdim canım.
Aradi simdi beni cok kizdirdin seni seviyorum diyo ya ben paramparca oldum kapattm teelefonu ben bunlari hakedicek hicbisey yapmadim ama hata bende kendimden cok sakindim kendimden cok sevdim onu en mutlu anlarini yasattim hasta oldu yanina gittim sirf o mutlu diye ben daha mutlu oldum onunla guldum onunla agladim hatalarini kabullendim her gordugumde tekrar aşık oldum hata bende ya anlattigi hayallere kaptirdim kendimi yasadigmz onca seye kaptirdim hata bende ne diye seviuorum kendimden cok deger veriyorum ne diye gozumden sakiniyorum ne diye kalbimin en derin kosesine koyuyorum bana defol git demesi icin mi canim cok yaniyoOlur mu canım ya.. Aşk olsun yaz tabi. Ben ağlayıp duruyordum yazarken rahatladım biraz olsun. Aglamıyorum en azından
Bir insan müsait olmayabilir.Çalışıyor.Watsapa girip çıkabilir.O an birşey gelmiştir anlık bakmış olabilir.Tam sana yazacakken işi çıkmış olabilir.Yani sonuçta seni aramış mı aramış.Ben aradım. Meşgule attı. Bir saat sonra watsapp a girdi çıktı. Bende bir daha aradım. Müsait değilsin heralde dedim. Dışardayim değilim dedi. Bende bir mesaj yapamayacak kadar mı musait değilsin dedim.
Ayrılık günlük bir şey değil ki. Ilgisizlikten
Vallahi en temizi :)Eskiden hayat ne güzelmis... Evdeysem eger, ev telefonunu arayan bulabilirdi beni... Yada mesela abimin sevgilisi arardi, o an onunla konusmak istemiyorsa, yok oldugumu söyke diyordu bana... Cevrim iciydin kavgalari yoktu... Arkadaslarinin yanindaysanda, rahatsiz eden yoktu, taaaa eve gelince Anne "3 kere sessiz telefon geldi" diyince sevgilinizin aradgini anliyordunuz... Ne günlerdi beee...
Vallah öyleydi, simdi tuvalete, yataga Telefonla giriliyor...Vallahi en temizi :)
Bir insan müsait olmayabilir.Çalışıyor.Watsapa girip çıkabilir.O an birşey gelmiştir anlık bakmış olabilir.Tam sana yazacakken işi çıkmış olabilir.Yani sonuçta seni aramış mı aramış.
Ama sen şunun arkasına sığınıp (ayrılalım dediğimde kabul etmiyor) sürekli ayrılalım dersen herşeyde,gerçekten ayrılır.Sen ilgisizliğine dayanamıyorsan,ayrılsa nasıl dayanacaksın.
Aradi simdi beni cok kizdirdin seni seviyorum diyo ya ben paramparca oldum kapattm teelefonu ben bunlari hakedicek hicbisey yapmadim ama hata bende kendimden cok sakindim kendimden cok sevdim onu en mutlu anlarini yasattim hasta oldu yanina gittim sirf o mutlu diye ben daha mutlu oldum onunla guldum onunla agladim hatalarini kabullendim her gordugumde tekrar aşık oldum hata bende ya anlattigi hayallere kaptirdim kendimi yasadigmz onca seye kaptirdim hata bende ne diye seviuorum kendimden cok deger veriyorum ne diye gozumden sakiniyorum ne diye kalbimin en derin kosesine koyuyorum bana defol git demesi icin mi canim cok yaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?