- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
Tam olarak böyle... Haklı Olmasaydım keşke ama sende haklısın demişsin bak
Biz eskiden çok konusurduk, zaten azaldı. Ona çokta takılmiyorum aslında ama eskisi gibi değiliz işte. Tam da ifade edemiyorum.Ben de evlenmeden once aramadi, mesaj atmadi takiliyordum. Ama bunu onune buyuk bir sorun olarak getirmedim, hele ayrilik malzemesi yapmadim.. cok cocukca gercekten..
esimle evlenmeden once bizim konusma saatimiz vardi.. mesela aksam 8 gibi.. ondan once ikimiz internette olsak da konusmuyorduk ya da birbirimizi aramiyorduk.. o calisiyor, ben de okuyordum.. ikimizin de musait oldugu bir saat belirlemistik yani. Siz de bu tarz bir sey uygulayin..
Benzer bir sey bugu basima geldi sevgilim buluscagmz saate uymadi bir saat bekle beni dedi ben de sinirlendim bagirdim nerde bekliym bi saat dedim yanimda olmasi gerekirken arkadaslarina soz vermis. Ben bagirip cagirinca bekle beklemiyosan da defol git dedi bana. Bende kalktim geldm evime bana diyor ki unutma bu yaptgni. Ya defol git ne demek ben senin sevgilinim ya disardaki kopek miyim ben ne bu umursamazlik. Moralm o kadar bozukkiAcı çekmiyor muyum çekiyorum. Ayrıldığım zamanda ondan çok uzulecegim adım gibi eminim. Ama ben ona o kadar değer verirken onun bana böyle davranması çok kötü bir durum. Hazmedemiyor insan. Gururunu alıp gidiyor
Biz eskiden çok konusurduk, zaten azaldı. Ona çokta takılmiyorum aslında ama eskisi gibi değiliz işte. Tam da ifade edemiyorum.
Hayatımdaki en değerli şeysin diyor sonuç bu..
Akşam konuşacağım bakalım
Kızlar çok canım yanıyor, cok sevdim, cok deger verdim ama tek taraflı olmuyor tabi
Bana çok güvenliğini her zaman söyledi, sevdiğimi de adı gibi biliyor. Beni hep mantıklı buldu. Benimle evlenmek istediğini söylüyor, tabi 3,4 yil sonra... 4 yil dile kolay böyle geçer mi?
Çok Üzgünüm çooook
Benzer bir sey bugu basima geldi sevgilim buluscagmz saate uymadi bir saat bekle beni dedi ben de sinirlendim bagirdim nerde bekliym bi saat dedim yanimda olmasi gerekirken arkadaslarina soz vermis. Ben bagirip cagirinca bekle beklemiyosan da defol git dedi bana. Bende kalktim geldm evime bana diyor ki unutma bu yaptgni. Ya defol git ne demek ben senin sevgilinim ya disardaki kopek miyim ben ne bu umursamazlik. Moralm o kadar bozukki
aynen katılıyorum sanaBende dikkat ederim bu tar seylere egerki bir insani hayatina aliyorsan onu keyfine gore gormezden gelme gibi bir luksun olamaz madem musait degil madem o an konusmak istemiyor sana saygisi varsa bunu yazar sende bilirsin kafan rahat olur diger turlu davranmasi bencilce watsappa girebiliyorsa pek ala yazabilirde seni onceligine almayan bir adam icin uzulme ikinci plana atilirsan hep orda kalirsin
Benzer bir sey bugu basima geldi sevgilim buluscagmz saate uymadi bir saat bekle beni dedi ben de sinirlendim bagirdim nerde bekliym bi saat dedim yanimda olmasi gerekirken arkadaslarina soz vermis. Ben bagirip cagirinca bekle beklemiyosan da defol git dedi bana. Bende kalktim geldm evime bana diyor ki unutma bu yaptgni. Ya defol git ne demek ben senin sevgilinim ya disardaki kopek miyim ben ne bu umursamazlik. Moralm o kadar bozukki
Ben anlamadım.Watsapta çevrimiçiydi sana yazmadı,evlenmek istiyor ama 4 yıl sonra ve müsait olmadığı için arayamadı diye mi bitiriyorsun.Kızlar çok canım yanıyor, cok sevdim, cok deger verdim ama tek taraflı olmuyor tabi
Bana çok güvenliğini her zaman söyledi, sevdiğimi de adı gibi biliyor. Beni hep mantıklı buldu. Benimle evlenmek istediğini söylüyor, tabi 3,4 yil sonra... 4 yil dile kolay böyle geçer mi?
Dün konuştuk telde gayet normal, aksam da face de yazistik, 8.30 gibi. Gece 2 de watsapptaymis daha, gece uyanınca gördüm. Bugün 12 de yine... ne Günaydın dedi ne bir sey. Aradığım bir saat önce meşgule attı. Mesaj falan yazmadı. Bir saat sonra watsapp a girdi çıktı. Bende bir daha aradım, meşgule atıp aradı.
Insan bir mesaj yazar musait degilim diye diyorum, dışardayim musait değilim diyor. Hiç mi musait olmadin diyorum, olmadım yağmur yağıyor diyor. Müsait değilsin şimdi kapatıyorum ama tamam değil bil dedim, tmm dedi kapattık. Gittim watsapp tan yazdım. Mesaj atamiyorsun musait değilsin ama watsapp a girebiliyorsun, sen sadece bana musait olmuyorsun heralde dedim. Sana söyleyecek çok şeyim var da karşıdaki dinlemedikten sonra ne fayda dedim. Müsait olduğunda ara 5 dk yi geçmez dedim.
Sizlere yazarken aradı şimdi. Watsappta yazdığımı görmeden aradı. Şimdi Müsaitim dedi. Bende watsapptan sana böyle böyle yazdım dedim. Senin bugüne kadar bana söylediğin tek şey sana çok güveniyorum Mehilcik di dedim. Bu yetmiyor... Ben senden ayriliyorum dedim. (Ayrılmak istiyorum dediğimde ben istemiyorum diyor, o yüzden böyle dedim) saçmalama dedi. Şurda musait bile değilim zar zor Müsaitim konuştuğun şeye bak dedi. Bende istersen akşam ara istersen hiç arama dedim. O da bana sende Saçmalama yi bırak kapat şu konuyu akşam arayacağım dedi. Bende bu is bitti dedim, kapattık teli. Aksam arayacak
Çok Üzgünüm çooook
Ben de bu tepkiyi verdim
Davranislari degisicekmis beklemeyip gittigim icin ya istedigi kadar degistirsin gozumden oyle dustu ki Allah bu gozyasimin karsiligini ona gostersin baska hicbir sey demiyorumOff offAsıl sen onun bu yaptığını hiçbir zaman unutmayacaksin haberi yok
Sevdigini soyledi mi peki, o da sizi seviyor mu ? Sevildiginizi , deger gordugunuzu hissetmiyorsaniz, soyleyin hissettirsin. Ama yok tek tarafli oldugunu dusunuyorsaniz bence de evlenmeyin.
Bastan ilgiliydi, sonra ilgisi mi azaldi ? Egere boyleyse konusun, daha cok ilgi gostersin.
Ama en bastan da cok iligli degilse o zaman soyleyecek lafim yok, tek taraflli oynamaktan sikilmissiniz belli ki.
Ben de bu tepkiyi verdim
Getiricem gorsun bensiz bir saati dahi nasil geciyorBunu kesinlikle burnundan getirmelisin
Saygısız
Neden doğal ortamına bırakmıyorsun bu adamı?Kızlar çok canım yanıyor, cok sevdim, cok deger verdim ama tek taraflı olmuyor tabi
Dün konuştuk telde gayet normal, aksam da face de yazistik, 8.30 gibi. Gece 2 de watsapptaymis daha, gece uyanınca gördüm. Bugün 12 de yine... ne Günaydın dedi ne bir sey. Aradığım bir saat önce meşgule attı. Mesaj falan yazmadı. Bir saat sonra watsapp a girdi çıktı. Bende bir daha aradım, meşgule atıp aradı.
Insan bir mesaj yazar musait degilim diye diyorum, dışardayim musait değilim diyor. Hiç mi musait olmadin diyorum, olmadım yağmur yağıyor diyor. Müsait değilsin şimdi kapatıyorum ama tamam değil bil dedim, tmm dedi kapattık. Gittim watsapp tan yazdım. Mesaj atamiyorsun musait değilsin ama watsapp a girebiliyorsun, sen sadece bana musait olmuyorsun heralde dedim. Sana söyleyecek çok şeyim var da karşıdaki dinlemedikten sonra ne fayda dedim. Müsait olduğunda ara 5 dk yi geçmez dedim.
Sizlere yazarken aradı şimdi. Watsappta yazdığımı görmeden aradı. Şimdi Müsaitim dedi. Bende watsapptan sana böyle böyle yazdım dedim. Senin bugüne kadar bana söylediğin tek şey sana çok güveniyorum Mehilcik di dedim. Bu yetmiyor... Ben senden ayriliyorum dedim. (Ayrılmak istiyorum dediğimde ben istemiyorum diyor, o yüzden böyle dedim) saçmalama dedi. Şurda musait bile değilim zar zor Müsaitim konuştuğun şeye bak dedi. Bende istersen akşam ara istersen hiç arama dedim. O da bana sende Saçmalama yi bırak kapat şu konuyu akşam arayacağım dedi. Bende bu is bitti dedim, kapattık teli. Aksam arayacak
Çok Üzgünüm çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?