Aradığı an bitecek her şey :(

Biz eskiden çok konusurduk, zaten azaldı. Ona çokta takılmiyorum aslında ama eskisi gibi değiliz işte. Tam da ifade edemiyorum.

Hayatımdaki en değerli şeysin diyor sonuç bu..

Akşam konuşacağım bakalım

ikinizde watsappı kaldırın telefonunuzdan olsun bitsin....sonra ayrılıyormusunuz birleşiyormusunuz napıyorsanız yapın

Benzer bir sey bugu basima geldi sevgilim buluscagmz saate uymadi bir saat bekle beni dedi ben de sinirlendim bagirdim nerde bekliym bi saat dedim yanimda olmasi gerekirken arkadaslarina soz vermis. Ben bagirip cagirinca bekle beklemiyosan da defol git dedi bana. Bende kalktim geldm evime bana diyor ki unutma bu yaptgni. Ya defol git ne demek ben senin sevgilinim ya disardaki kopek miyim ben ne bu umursamazlik. Moralm o kadar bozukki

En değerli mi
Değer verdiği halde böyle mutsuzsun
Allah korusun bi de tam tersi olsaydı.

Sevdigini soyledi mi peki, o da sizi seviyor mu ? Sevildiginizi , deger gordugunuzu hissetmiyorsaniz, soyleyin hissettirsin. Ama yok tek tarafli oldugunu dusunuyorsaniz bence de evlenmeyin.

Bastan ilgiliydi, sonra ilgisi mi azaldi ? Egere boyleyse konusun, daha cok ilgi gostersin.

Ama en bastan da cok iligli degilse o zaman soyleyecek lafim yok, tek taraflli oynamaktan sikilmissiniz belli ki.

aynen katılıyorum sana

Off off Asıl sen onun bu yaptığını hiçbir zaman unutmayacaksin haberi yok

Ben anlamadım.Watsapta çevrimiçiydi sana yazmadı,evlenmek istiyor ama 4 yıl sonra ve müsait olmadığı için arayamadı diye mi bitiriyorsun.

abartmışsın onu geçicemde
adamların ilk iltifatı nasıl desem libido kabarcığı kimden gelirse koca gün aklında kalan kişi odur
tabi bu günü kurtarmak için geçerli :)

Sevdiğini söylüyor. Bana seviyorum aşığım ama sana karşı hissettiğim en güçlü duygu güven diyor. Çok güveniyorum diyor.

Sen çok iyi bir eş, cok iyi bir anne olursun. Asla gözüm arkada kalmaz, beni aldatmazsin. Ailemle aran iyi olur. Annemi çok seversin diyor.

Çok Akıllısin, cok mantıklısin diyor. Kendini büyük görmüyorsun, cok Mutevazisin diyor. Aza kanaat edersin diyor.

Küçük Mehilcik istiyorum diyor.

Diyor da diyor. Sonuc ben yine Mutsuzum. Çünkü sadece ben ona mantıklı geldiğim için benimle beraber sanki

Neden doğal ortamına bırakmıyorsun bu adamı?

Ne hali varsa görsün.

Israr etmek ilişkiyi yapılandırmak demek değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…