Ve annem biliyor birlikte olduğumuzu. Vermem diyo başka bişey demiyorNerden başlasam bilmiyorum.. öncelikle okuyup akıl danıştığım herkese şimdiden teşekkür ediyorum.. 23 yaşındayım 2 sene sevgililikten sonra
Bundan 3 yıl önce nişanlandım. Herşey o kadar mükemmeldi ki tarif edemem. Oda 28 yaşında şuan. O zaman birlikte olduk. 1.5 sene nişanlı kaldık. Ben yurtta kalıyordum o zaman yurdun bitmesini bekledim o çok ısrar ediyordu hemen düğün yapalım diye salak kafam kabul etmedim bitsin öyle derdim. Kp çok iyi adamdır. Ama kv için aynı şeyi diyemicem. Ben kumaydım onun için adeta. Çok kıskanıyordu beni ama o anne kuzusu biri değildi annesine karşı bir kere bile beni ezdirmemişti. Geçmişinde madde kullanmıştı. Bırakmıştı. Arkadaşları ile toplandığı bir gün tekrar içmişler duydum yakaladım deliye döndüm. Yurtta kalıyorum diye onda kaldım 2 gün başında beklemiştim. Sonra pişman oldu. Ben telefonla konuşurken annem duydu bu iş bitti sesi evdekilere dedi falan. Sonra o ailemle konuşmaya geldi. Konuştu babam yurdu bitmeden düğün olmaz dedi ve onla çok ciddi bi şekilde konuştu. Bir kere daha duyarsam eğer unut bu işi dedi. 2 abim var. Büyüğünü çok severdim. Bana kalkıp onla evlenirsen senle konuşmam düğününe gelmem dedi bende nişanı attım. O zaman çok kararlıydım ama o bırakmadı yapma etme dedi. Kullanmıyordu. Tabi o diretince abim kalktı onun yanına gitti. O abim ve dayısı konuşurken kardeşine birisi anana bacına küfür ediyorlar demiş kuru sıkı silahı eline vermişler buda anlamadan dinlemeden gel abime sık alnından sıyırdı. Mahkeme oldu falan. Sonra geri çekti abim şikayeti uğraşmak istemiyorum daha dedi. Aradan 1.5 yıl geçti biz tekrar konuşmaya başladık. O zamandan sonra zaten bırakmıştı birde profesyonel destek almış tamamen uyuşturucu diye birşey kalmamış. Ailesini bırakıp başka şehre gitmiş orada iki kardeşi ile yaşıyor diğer o şeyi yapan kardeşi açık cezaevinde. Herşey için o kadar pişman ki uyuşturucu içmediğine inandırmak için elinden geleni yaptı. Ona para vermemek için eşya falan almış. Aileme tekrar dedim ve evde kıyamet koptu. Ben abim benimle küser diye nişan atmıştım işin saçma tarafı abimle 1 seneye yakın başka birşeyden gene küsüz. Bana ettiği hakaretler falan küstük. Kardeşinin yaptığı şey yüzünden oluyor bütün bunlar. Ben onunla evlenmek istiyorum ve artık bıktım. Nasıl ikna edeceğim her gün bana git evlen diyorlar git diyorlar ya
Saka gibi bunca yasanilanlardan sonra aile olabileceginize inaniyormusunuzNerden başlasam bilmiyorum.. öncelikle okuyup akıl danıştığım herkese şimdiden teşekkür ediyorum.. 23 yaşındayım 2 sene sevgililikten sonra
Bundan 3 yıl önce nişanlandım. Herşey o kadar mükemmeldi ki tarif edemem. Oda 28 yaşında şuan. O zaman birlikte olduk. 1.5 sene nişanlı kaldık. Ben yurtta kalıyordum o zaman yurdun bitmesini bekledim o çok ısrar ediyordu hemen düğün yapalım diye salak kafam kabul etmedim bitsin öyle derdim. Kp çok iyi adamdır. Ama kv için aynı şeyi diyemicem. Ben kumaydım onun için adeta. Çok kıskanıyordu beni ama o anne kuzusu biri değildi annesine karşı bir kere bile beni ezdirmemişti. Geçmişinde madde kullanmıştı. Bırakmıştı. Arkadaşları ile toplandığı bir gün tekrar içmişler duydum yakaladım deliye döndüm. Yurtta kalıyorum diye onda kaldım 2 gün başında beklemiştim. Sonra pişman oldu. Ben telefonla konuşurken annem duydu bu iş bitti sesi evdekilere dedi falan. Sonra o ailemle konuşmaya geldi. Konuştu babam yurdu bitmeden düğün olmaz dedi ve onla çok ciddi bi şekilde konuştu. Bir kere daha duyarsam eğer unut bu işi dedi. 2 abim var. Büyüğünü çok severdim. Bana kalkıp onla evlenirsen senle konuşmam düğününe gelmem dedi bende nişanı attım. O zaman çok kararlıydım ama o bırakmadı yapma etme dedi. Kullanmıyordu. Tabi o diretince abim kalktı onun yanına gitti. O abim ve dayısı konuşurken kardeşine birisi anana bacına küfür ediyorlar demiş kuru sıkı silahı eline vermişler buda anlamadan dinlemeden gel abime sık alnından sıyırdı. Mahkeme oldu falan. Sonra geri çekti abim şikayeti uğraşmak istemiyorum daha dedi. Aradan 1.5 yıl geçti biz tekrar konuşmaya başladık. O zamandan sonra zaten bırakmıştı birde profesyonel destek almış tamamen uyuşturucu diye birşey kalmamış. Ailesini bırakıp başka şehre gitmiş orada iki kardeşi ile yaşıyor diğer o şeyi yapan kardeşi açık cezaevinde. Herşey için o kadar pişman ki uyuşturucu içmediğine inandırmak için elinden geleni yaptı. Ona para vermemek için eşya falan almış. Aileme tekrar dedim ve evde kıyamet koptu. Ben abim benimle küser diye nişan atmıştım işin saçma tarafı abimle 1 seneye yakın başka birşeyden gene küsüz. Bana ettiği hakaretler falan küstük. Kardeşinin yaptığı şey yüzünden oluyor bütün bunlar. Ben onunla evlenmek istiyorum ve artık bıktım. Nasıl ikna edeceğim her gün bana git evlen diyorlar git diyorlar ya
Saka gibi bunca yasanilanlardan sonra aile olabileceginize inaniyormusunuz
Biraz olgunlasin kendinize gelin anneniz vermem demekle hakli ama senin istememen lazim
Birinin suçunu bir başkası neden çekiyor yaSaka gibi bunca yasanilanlardan sonra aile olabileceginize inaniyormusunuz
Biraz olgunlasin kendinize gelin anneniz vermem demekle hakli ama senin istememen lazim
Nasıl anlamadınızBen konudan bir şey anlamadım.
Ama bir başkasının hatasını neden bir başkası çeker kiEvlenince görürsün sana gönderilen açık mesajları.
İnsan nasıl böyle körkütük aşık olabilir. Tövbe büyük sözüme Allahım :/
Evlenince de abinin yaptığının suçunu (bize göre haklı ona göre suçlu olacak) sen çekeceksin.Birinin suçunu bir başkası neden çekiyor ya
Ama bizim ikimizin şahsi olarak hiç bir sorunu yoktu kiAileniz haklı. Sizi düşündükleri için olmaz diyorlar. Bütün olanlara rağmen hala evliliği düşünmeniz çok ilginç. Sırf birlikte oldunuz diyeyse bu adamla ömrünüzü çürütürsünüz.
O içerde olan kardeşine neden dedim neden yaptın çok pişmanım dedi bir daha ölsem dedi yapmam. Sizin olacak işinizi ben bozdum dediEvlenince de abinin yaptığının suçunu (bize göre haklı ona göre suçlu olacak) sen çekeceksin.
OBöyle bi insanla evliliği düşünüyor musun cidden ?
Aklın başındami senin ?
Abine silah çeken adam sana neler yapar bi düşün
O yapmadı ki o aksine engel olmaya çalıştı olanlaraBöyle bi insanla evliliği düşünüyor musun cidden ?
Aklın başındami senin ?
Abine silah çeken adam sana neler yapar bi düşün
Uyuşturucu kullanmıyorAbilerini öldürtmeden rahatlanmayacaksın anlaşılan. Adamın kardeşi abini alnından vurmuş üstelik adam utuşturucu kullanıyor hala o adamla birliktesin pes
Uyuşturucu kullanmış olması ve kardeşinin abinizi neredeyse öldürecek olması sizin için bir sorun değil mi?Ama bizim ikimizin şahsi olarak hiç bir sorunu yoktu ki
Yılları geçince orda pişmanlık nefrete dönecek. Döner yani. Varsa bi sapma ihtimali olayın, inşallah denk gelir.O içerde olan kardeşine neden dedim neden yaptın çok pişmanım dedi bir daha ölsem dedi yapmam. Sizin olacak işinizi ben bozdum dedi
Kardeşinin suçu için asla savunma yapacak değilim. Ama uyuşturucu mevzusu tamamen kapandıUyuşturucu kullanmış olması ve kardeşinin abinizi neredeyse öldürecek olması sizin için bir sorun değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?