Mübalağa yapmadım ki keşke kafasına silah dayamamış olsaydı da ben mübalağa yapıyor olsaydım.
Ben canınızın değerini bilmediğiniz için size ve ailenize zarar veren birisinden vazgeçmeyip durumu düzeltebilir miyim diye düşünmenize bu tepkiyi verdim.
Belalı diyemiyorum ama kardeşinin de yaptığını savunmuyorum. O bambaşka bir yerde yaşıyor şuan ailesini de istemiyor çevresinde zarar diyor bana sadece zarar
Yahu silah ve uyuşturucu . Bir aile evladı için korkmasın da ne yapsın. Şu an abin hayatta olmayabilirdi. Sen her yorumda savunmaya geçiyorsun kararın belli zaten. Ne ailenin ne de bizlerin sözleri umrunda değil. Sadece seninle aynı fikirde olan birini bulmaya gelmişsin akıl almaya değil. Sen bu çocukla evleneceksin belli. Bari bir işe gir, okuyorsan okuluna devam et. Geleceğin pek parlak gözükmüyor o yüzden ileriye yatırım yapmış olursun ayrılırsan falan diye. Tabi canını kurtarabilirsen.
Bence sonunuz olmaz bu ilişkide canım.Yarın en ufak tartışmada,senin kardeşin böyle yapmıştı diye söyleneceksin emin ol,o da sana senin abin böyle böyle demişti diyecek.Gel sen bizi dinle.Bunlar olacak canım benim.Uyuşturucu konusuna hiç girmiyorum.Sadece tekrar başlama ihtimali,hiç icmeyene nazaran daha fazla.
NOT:Bu arada hanımlar bi doğru okuyun konuyu yahu,silah çeken kızımızın sevdiği adam değil,onun kardeşi.
Yorumlarin hepsini okumadim. Sadece bir kac tanesini... Ve gordum ki biz ne dersek konu sahibi eski sevgilisini savunma seklinde. Buradan ona hak vermemizi bekliyor.
Cok fazla birsey soylemeye gerek yok aslinda. Hersey bariz belli.
Evlilik denilen seyde iki kisi imzayi atar ama sadece iki kisi evlenmez aslinda, aileler de evlenir. Bir omur yuz yuze bakarlar. Bunca sey yasanmis ve uzerine evlilik olursa yurumeyecegi bariz belli. Cunku bunu bir sure sonra kaldiramazsiniz. Hadi aileler birbiriyle gorusmesin, bir sure sonra bu carpik durum sizin iliskinize de yansir. Adamin gecmisinde uyusturucu da var. Her ne kadar biraksa da asla hic kullanmamis biri gibi sıfır noktasinda olmayacagindan en ufak bir puruzde kacis icin tekrar uyusturucuya baslama ihtimali yuksek. Ve aileler arasinda yasanan bu durum sizin iliskinizi bozdugunda tekrar uyusturucuya baslayacaktir.
Evlilik oyle her gun gulluk gulustanlik degil. Stres, kavga, anlasamama gibi durumlar da var. Her bu durumu yasadiginda onun her uyusturucuya baslama ihtimali oldugunda bu stresi yonetebilecek misin? Sevgi bazen yetmiyor. Gecmiste onunla birlikte oldum diye ve tum yasanan bu kotu seylerin siz evlenince ustunun kapanacagini, herseyin gulluk gulustanlik olacagini dusunuyorsan hayir tam tersi olacak. Problemler katlanarak devam edecek. Birlikte oldum diye evliligi dusunuyorsan bu bir kusur degil. Sen yine ayni sensin.
Disaridan bakan bir goz herseyi cok net gorebiliyor. Sen de disaridan bak olaylara. Ve aileni dinle. Annen hakli...
Ya kişinin yaşadıklarına göre yargılamak yorum yapmak doğru değil belki ama adam madde kullanıcısı ara ara bırakıyor (yada olayı sana aksettiriyor) bilemeyeceğim kardeşi cezaevinde sevgilin ağabeyini öldürmeye kalkıyor sıyırmasaydı abin şuan yaşamıyor olacaktı sen o suçla o yükle nasıl yaşayacaktın peki?? Anne babanı evlat acısıyla yakacaktın.. bide aile düzenleri karışık anlaşılan. Bir anne bişeye olmaz diyorsa o iş hayırlı olmuyor arkadasım olmuyor gerek yaşadığım olaylar gerek burada okuduklarım bu yönde. Annenin Annelik hislerine güven
Ben yurt meselesine takıldım neden yurda verildiniz koruma kararınızmı vardı evde şiddet falan gibi demek istediğim karakterleriniz uyması silahlı cezaevli uyuşturuculu bir hikayede bas roldesiniz ve hıç yadırgamıyorsunuz bence bize sormayın zaten evlenceksiniz vermezlerse kaçarsınız aklınıza koymuşunuz 1 yıla kalmaz burda konu açarsonız dayak uyuşturucu kocamdan nasıl kurtulanılırım diye
Eş adayınız madde kullanmış, kardeşi abinize silah doğrultmuş, kaynana kayınpeder varsa görümcenin de neler yapabileceğini henüz bilmiyoruz... iki aile nasıl biraraya gelecek? Abiniz bu yapılanları nasıl unutacak ve en önemlisi siz bütün bu olanları sineye çekip ateşe mi atacaksınız kendinizi? Biraz gözünüzü açın lütfen ve şuraya yazdıklarınızı bir de siz sağlam kafayla okuyun, okuyun ki dank etsin bazı şeyler