ben hiçbir konuda kendimden bile emin olamazkenEğer konu sahibi ben olmasaydım kesinlikle şu düşüncelerinizi bende derdim. Ama çok eminim kesinlikle bir daha geri dönmeyeceğine. Bir insan geçmişte birşey yaptı diye hayatı boyunca hep öyle yargılanarak yaşamak zorunda mıdır
Yurt konusu biraz farklı bir konu o bende kalsın da ben ondan şiddet görmedim ki hiç anlamadım demek istediğiniziYurdun bitmesi nedir?
Sevgilinizin şiddet eğilimi okdugu besbelli, geçmişte yaşananları da göz önüne alırsak mutlu bir evlilik olamayacağını öngörmek çok zor değil...
Hani araştırdım yanında duran kardeşi yurttan arkadaşımdı. Hiç bir konu da ailesi haksız olsa bile bana savunma yapmadı şu ana kadar yankılan yanlış doğruya doğru dedi tarafsızdı. Ondan da öğreniyorumben hiçbir konuda kendimden bile emin olamazken
siz nasıl başkası ile ilgili bu kadar emin olabiliyorsunuz ilginç
doğrudur ama bu kadar emin olmanızHani araştırdım yanında duran kardeşi yurttan arkadaşımdı. Hiç bir konu da ailesi haksız olsa bile bana savunma yapmadı şu ana kadar yankılan yanlış doğruya doğru dedi tarafsızdı. Ondan da öğreniyorum
Aşk tabi ki var. Ama aşktan ötürü emin olmak değil sürekli araştırdım ya ondan eminim dedimdoğrudur ama bu kadar emin olmanız
çok aşıksınız galiba bu yüzden oluyor
Yarın bir gün yine içerse napıcaksın? Ayrıca adamın kardeşi abini alnından vurmuş daha ne olması lazım ayrılman için. Yazık değil mi ailene nasıl bir araya getireceksin bu iki aileyi?Bakın ben geçmişten bahsederek uyuşturucu kullanmadı demiyorum şuanda. Tamamen bıraktı diyorum. 2 gün başında bekledim ne yaptığını falan gözlemledim. Bu kadar mı duramıyor gibisinden. Ama şuan geçmişi ile alakası olmadığından yüzde yüz eminim
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Fakat sadece konu okuyup yanıt verdiğiniz birini kırmanın bir anlamı da yokSenin gibi bir kardeşim olmasını asla istemezdim.
sürekli araştırdığınız zaman dilimi belirli bir süreAşk tabi ki var. Ama aşktan ötürü emin olmak değil sürekli araştırdım ya ondan eminim dedim
Ben zaten kalkıp gitmiyorum. Bu kadar ağır lafları burada işiteceğimi bilsem asla konu bile açmazdım ben sadece kimse ile paylaşmadığım için buraya yazdım herkes beni aşağılamışYarın bir gün yine içerse napıcaksın? Ayrıca adamın kardeşi abini alnından vurmuş daha ne olması lazım ayrılman için. Yazık değil mi ailene nasıl bir araya getireceksin bu iki aileyi?
Tam 7 kişi yatırdım. 6sı gördü. Bunların 4ü hoca. 4ü yemyeşil yollar kıyafetler Biri pembe gördü. Olumsuz birşey gören olmadı hani bende ona şaşırdım zatenBence istihareye yatın Allah gösterecek yada hissettirecektir mutlaka sizin için hayırlı mı hayırsız mı şahsen istihareye yatarak doğru yolu bulmuş biri olarak söylüyorum bunu.
kavram karmaşası yaşıyorsunherkes beni aşağılamış
Ay o benim gözümden kaçmış, gerçekten abisini kafasından vurmuşlar. Yazık ki ne yazık. Benim abimi kafasından vuran bir aileye ben gelin gideceğim. Daha neler okuyacağız burada, bilmiyorum.Yarın bir gün yine içerse napıcaksın? Ayrıca adamın kardeşi abini alnından vurmuş daha ne olması lazım ayrılman için. Yazık değil mi ailene nasıl bir araya getireceksin bu iki aileyi?
Tam 7 kişi yatırdım. 6sı gördü. Bunların 4ü hoca. 4ü yemyeşil yollar kıyafetler Biri pembe gördü. Olumsuz birşey gören olmadı hani bende ona şaşırdım zaten
Hayır. Karmaşa yaşamıyorum. Senin gibi. Bir kardeşim olmasını asla istemezdim cümlesi biraz fazla ağır değil mi. Zaten karar vermiş olsam buraya neden yazayımkavram karmaşası yaşıyorsun
burdaki kimse seni aşağılayacak kelimeler kullanmadı gördüğüm kadarıyla
sadece tecrübelerini paylaşarak yol göstermeye çalıştılar
Şey için yatmadım ben. Hani bilinç altım bana istediğim şeyi gösterir diyeSende yat artık sende kötü birşey görmez veya kötü birşey hissetmezsen annene söylersin istihareye yattım kötü birşey görmedim diye sonuçta birebir Allah gösteriyor veya hissettiriyor yani kendin için hayırlısını iste
İnsanlar sana yardımcı olmak istiyor git evlen yaşayıp görürsün başına gelecekleriBen zaten kalkıp gitmiyorum. Bu kadar ağır lafları burada işiteceğimi bilsem asla konu bile açmazdım ben sadece kimse ile paylaşmadığım için buraya yazdım herkes beni aşağılamış
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Fakat sadece konu okuyup yanıt verdiğiniz birini kırmanın bir anlamı da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?