Gerçekten düşüncenize hayret ettim ama saygı duyuyorum. Eşyalarımı alayım demiş bunda ne var kiYılları geçince orda pişmanlık nefrete dönecek. Döner yani. Varsa bi sapma ihtimali olayın, inşallah denk gelir.
Hem parasını uyuşturucuya vermemek için borca giren adam demek ki tam olarak aklından atamamıştır. Çok parası olunca kim tutacak?
Yukarıda yazdığın ne peki. 2 gün ne oldu da başında bekledin?Uyuşturucu kullanmıyor
Kuracagin yuvanin mutlu huzurlu olacagina inaniyormusunBirinin suçunu bir başkası neden çekiyor ya
Bundan emin olamazsınız. Umarım öyledir ama bu o kadar kolay bırakılan bir şey değil. Peki evlendiniz diyelim ve tekrar başladı o zaman ne yapacaksınız? Ailem haklıymış deyip geri mi döneceksiniz. Olan kime olacak?Kardeşinin suçu için asla savunma yapacak değilim. Ama uyuşturucu mevzusu tamamen kapandı
Bakın ben geçmişten bahsederek uyuşturucu kullanmadı demiyorum şuanda. Tamamen bıraktı diyorum. 2 gün başında bekledim ne yaptığını falan gözlemledim. Bu kadar mı duramıyor gibisinden. Ama şuan geçmişi ile alakası olmadığından yüzde yüz eminimYukarıda yazdığın ne peki. 2 gün ne oldu da başında bekledin?
Sen arafta değilsin, kararını vermişsin baya baya, haklısın denilmesini bekliyorsun.Gerçekten düşüncenize hayret ettim ama saygı duyuyorum. Eşyalarımı alayım demiş bunda ne var ki
O
O yapmadı ki o aksine engel olmaya çalıştı olanlara
Eğer konu sahibi ben olmasaydım kesinlikle şu düşüncelerinizi bende derdim. Ama çok eminim kesinlikle bir daha geri dönmeyeceğine. Bir insan geçmişte birşey yaptı diye hayatı boyunca hep öyle yargılanarak yaşamak zorunda mıdırBundan emin olamazsınız. Umarım öyledir ama bu o kadar kolay bırakılan bir şey değil. Peki evlendiniz diyelim ve tekrar başladı o zaman ne yapacaksınız? Ailem haklıymış deyip geri mi döneceksiniz. Olan kime olacak?
Kardeşinin suçu için asla savunma yapacak değilim. Ama uyuşturucu mevzusu tamamen kapandı
Bizde sana hayret ediyoruzGerçekten düşüncenize hayret ettim ama saygı duyuyorum. Eşyalarımı alayım demiş bunda ne var ki
Neden benimle böyle ters konuşuyorsunuz ki ben buraya biraz içimi dökmeye biraz da akıl almaya yazdımSen arafta değilsin, kararını vermişsin baya baya, haklısın denilmesini bekliyorsun.
Yaşadığım şey karşılıklı. Ve onun çevresine bakıyorum onunla beraber kullanan arkadaşları evlenip düzenini kurdular ve asla da geri dönüş yapmıyorlar. Ki o bütün çevresini değiştirdiYaşın küçük, cahilsin henüz. Uyuşturucu bağımlılığı öyle kolay bitmez. Yarın öbürgün ilk duygusal yıkımında tekrar başlama riski çok büyük.
Kaldı ki ailesi de sorunlu belli ki. İleride bir sorun olsa başını ağrıtacak şeyler yaşarsın.
Sevgi, aşk tekrar bulunur, hiç merak etme. Başkasını seversin, daha akıllı daha çok seversin. Aileni dinle, uzak dur.
İlişkiye girmiş olman da sorun değil. Bunun için kendini sakın kimseye karşı eksik hissetme! O sebeple bir bağlılık duyma sakın o kişiye.
Buradaki insanlarda aynı aileniz gibi yanlış yaptığınızı anlatmaya çalışıyorlar. Siz kararınızı çoktan vermişsiniz. Umarım herkes yanılıyordur da siz haklısınızdır.Eğer konu sahibi ben olmasaydım kesinlikle şu düşüncelerinizi bende derdim. Ama çok eminim kesinlikle bir daha geri dönmeyeceğine. Bir insan geçmişte birşey yaptı diye hayatı boyunca hep öyle yargılanarak yaşamak zorunda mıdır
Belalı diyemiyorum ama kardeşinin de yaptığını savunmuyorum. O bambaşka bir yerde yaşıyor şuan ailesini de istemiyor çevresinde zarar diyor bana sadece zararÇok pardon orayı anlamamışım
Ama belalı bir aile böyle insanların içinde yapabilir misin ?
Yaşınız kaç yazdınız mı görmedim yazdıysanız, muhtemelen sizden büyüğüm. Ve inanın evliliğin ne olduğunu çok iyi biliyorum ama ben ters konuşmuyorum zaten.Neden benimle böyle ters konuşuyorsunuz ki ben buraya biraz içimi dökmeye biraz da akıl almaya yazdım
Yaşadığım şey karşılıklı. Ve onun çevresine bakıyorum onunla beraber kullanan arkadaşları evlenip düzenini kurdular ve asla da geri dönüş yapmıyorlar. Ki o bütün çevresini değiştirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?