Arafta kaldım..

Gerçekten düşüncenize hayret ettim ama saygı duyuyorum. Eşyalarımı alayım demiş bunda ne var ki

Birinin suçunu bir başkası neden çekiyor ya
Kuracagin yuvanin mutlu huzurlu olacagina inaniyormusun
Bu kadar mi asiksin gormuyorsun olayi buyuk cerceveden
Ornek veriyorum Cocugun olacak amcasi dayisini vurmus hatta oldurmeye tesebbus alni siyirdi diyorsun ya olseydi
Bu insanlar nasil biraraya gelicek
Tamam bir araya getirmedin yine sorun her turlu sorun

Kardeşinin suçu için asla savunma yapacak değilim. Ama uyuşturucu mevzusu tamamen kapandı
Bundan emin olamazsınız. Umarım öyledir ama bu o kadar kolay bırakılan bir şey değil. Peki evlendiniz diyelim ve tekrar başladı o zaman ne yapacaksınız? Ailem haklıymış deyip geri mi döneceksiniz. Olan kime olacak?

Yukarıda yazdığın ne peki. 2 gün ne oldu da başında bekledin?
Bakın ben geçmişten bahsederek uyuşturucu kullanmadı demiyorum şuanda. Tamamen bıraktı diyorum. 2 gün başında bekledim ne yaptığını falan gözlemledim. Bu kadar mı duramıyor gibisinden. Ama şuan geçmişi ile alakası olmadığından yüzde yüz eminim

Eğer konu sahibi ben olmasaydım kesinlikle şu düşüncelerinizi bende derdim. Ama çok eminim kesinlikle bir daha geri dönmeyeceğine. Bir insan geçmişte birşey yaptı diye hayatı boyunca hep öyle yargılanarak yaşamak zorunda mıdır

Kardeşinin suçu için asla savunma yapacak değilim. Ama uyuşturucu mevzusu tamamen kapandı

Yaşın küçük, cahilsin henüz. Uyuşturucu bağımlılığı öyle kolay bitmez. Yarın öbürgün ilk duygusal yıkımında tekrar başlama riski çok büyük.
Kaldı ki ailesi de sorunlu belli ki. İleride bir sorun olsa başını ağrıtacak şeyler yaşarsın.

Sevgi, aşk tekrar bulunur, hiç merak etme. Başkasını seversin, daha akıllı daha çok seversin. Aileni dinle, uzak dur.

İlişkiye girmiş olman da sorun değil. Bunun için kendini sakın kimseye karşı eksik hissetme! O sebeple bir bağlılık duyma sakın o kişiye.

Yaşadığım şey karşılıklı. Ve onun çevresine bakıyorum onunla beraber kullanan arkadaşları evlenip düzenini kurdular ve asla da geri dönüş yapmıyorlar. Ki o bütün çevresini değiştirdi

Buradaki insanlarda aynı aileniz gibi yanlış yaptığınızı anlatmaya çalışıyorlar. Siz kararınızı çoktan vermişsiniz. Umarım herkes yanılıyordur da siz haklısınızdır.

Ailenle tersleşip, evlenirsen hayatının hatasını yaparsın. Sakın sakın. Evlilikte zorlukları 10'la çarp. En tehlikeli evlilik böyle körü körüne yapılan. 1.5 yıl önce ayrıldığın, senden o kadar süre ayrı kalan adama biraz fazla güveniyorsun bence.

Çok pardon orayı anlamamışım

Ama belalı bir aile böyle insanların içinde yapabilir misin ?
Belalı diyemiyorum ama kardeşinin de yaptığını savunmuyorum. O bambaşka bir yerde yaşıyor şuan ailesini de istemiyor çevresinde zarar diyor bana sadece zarar

Neden benimle böyle ters konuşuyorsunuz ki ben buraya biraz içimi dökmeye biraz da akıl almaya yazdım
Yaşınız kaç yazdınız mı görmedim yazdıysanız, muhtemelen sizden büyüğüm. Ve inanın evliliğin ne olduğunu çok iyi biliyorum ama ben ters konuşmuyorum zaten.
Öyle kararlısınız ki olaya negatif yaklaşan herkes size ters geliyor.
Başını yakacaksın. Başkasıyla mutlu olma ihtimalin en az %50 iken, bu şahısla en fazla %25 veriyorum ben yaşadıklarınıza binaen.
Akıl almaya gelmiş gibi değilsiniz ayrıca, kalbinize söz dinletmek için aklınıza mantıklı bir açıklama bulmaya gelmişsiniz.

Karar sizin mutluluklar.

Hayatınızı karartmayın.Evlilik arefesinde taraflara arasında sudan sebebtende bir şey çıksa evlilikte bir gün ama bir gün mutlaka gündeme geliyor konuşuluyor bazen sorunlara dönüşüyor..Kaldı ki nasıl ciddi şeyler bahsini ettiğiniz şeyler.Yapmayın mantıkla hareket edin ilerde çok üzüleceksiniz.Madde bağımlılığı denilen şey kolay atlatılmaz .İleride daha büyük yıkımlara uğramamak için annenizi dinleyin.

İstediği kadar değiştirsin, gün gelip duygusal olarak çöktüğü bir gün aklına gelecek, dirayetini kaybettiği an torbacıyı bulması 1 saatini bulmayacak, yeniden başlayacak.

Neden başından düzgün bir hayata başlamaktansa zor yolu seçiyorsun? Neden kendini riske atıyorsun? Bu riski almaya değer mi?
Bugün abinin kafasına sıkan!!!! kardeşi yarın annene babana sıksa? Bu sefer ıskalamasa? Hiç mi korkmuyorsun, anlamıyorum. Çok tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…