- 16 Aralık 2014
- 331
- 348
- 103
- Konu Sahibi belki sonra
-
Affetmeyin. Şu anda perişanları oynuyor pişmanlığı ondan. Yeniden eski düzenli hayatına dönünce gözü dışarıya kayacak muhtemelen.en son tlf dökümlerinden iş vesilesiyle tanıştıları bi bayanla yazışmalarını gördüğüm için irdeleyince bi süredir msjla ve telefonla görüştüklerini öğrnemiştim.
en son tlf dökümlerinden iş vesilesiyle tanıştıları bi bayanla yazışmalarını gördüğüm için irdeleyince bi süredir msjla ve telefonla görüştüklerini öğrnemiştim.
mrb.eski konularımı bilenler vardır. çok olaylar oldu.aldığım izin bitti şehirdışından işimin olduğu şehre geri geldim.eşimi evden gönderdim .oğlumla yalnz kalıyoruz. bu süreç içinde oğlumun cidi bi sağlık sornu oldu onu atlattık..2 gün acillerdeydik..oda geldi tabi.çok özlemiştim böylemi görücektim vs. diye ağlamalar..evladım cidden kötüydü yoksa oda babasını görüdğünde bile hemen cıvıl cvıl olurdu eskiden..gözlerini bile açmadan sadee inliyodu yavrum.başında ben ağladım o da diğer boş bir kabibin içinde ağlıyor..böyle anlatınca garip gelecek biliyorum ama Allah o anları hiçbianbabaya yaşatmasın...
Şükür ki oğlum 2 gün sonra yavaş yavaş iyileşmeye başladı..ben gece hep başında bekliyorum yine nükseder diye...gece hep oğlum nasıl iyimi ,iyimisiniz ,bişeye ihtiyacınız varmı ,nolur bende orda olayım evimi sizi özledm deyip durdu..pazartesi işe başladım tekrar. pazartesi gün öğlen bi baktım eve gelmiş oğlumla oynuyorlar.kızdım niye geldin çık git bu evden dedim..oğlumu özledim sizi özledim dedi..o gün acilde perişan haldeyken yaşadıklarımızı o gece çok düşünmüşmüş, bana haksızlıklar yapmışmış, şeytan gözünü kör etmişmiş, hiçbişey aileden hzuurdan önemli değilmiş, günlerdir huzur yokmuş gibi şeyler söyleyip durdu..bende oğlanla ilgileniyorum ya dedikleriyle ilgilenmiyomuşum gibi algılamış beyfendi.sen benden iyice soğumuşsun anlattıklarımın hiçmi önemi yok demeler..sen tüm kredilerini bitirdin vaktim yok oğlumu hazırlayıp çıkıcam sende git artık dedim..montumu falan giyiyorum bi taraftan getirmiş bana tlf gösetriyo hattını değiştirmiş.rehberine sadece iş arkadalşarını ve bikaç akrabasını eklemiş tüm sosyal medyaları kapatmışş onları göstermeye çalışıyo bana..gözucuyla görüyorum ama hiç oralı olmadım giyinip çıktım..oda gitmiş sonra.salı günü akşam ben acile gittim serum vs takıldı.akrabasıda orda çalışıyor hemen haberi olmuş çıktı geldi..bu böyle olmaz yarı gayrı hayat mı olur evimize dönelim herşeye baştan başlayalım asla eskisi gibi biri olmıycam.değmezmiş hiçbişeye ben hatamdan döndüm ben çok pişmanım.artık hayatımda sadece sen ve oğlum var ne istersen onu söyle onu yapalım orya gidelim dedi..kolumda serum başımda o..beni zorla eve bıraktı isetmiyorum dememe rağmen..şimdi ben ne yapayım..bu adama inanıp son bişans verilir mi ?yoksa kararımdan dönmemelimiyim..haddinden fazla şans verdim ben ona ama ilk kez böyle pişman olmuş gördüğümden belki kafamdan saniyede milyon tane şey geçiyo..öyle sıkışmış öyle araftayım kii..bi tarafım dönme diyor bi tarafım ya sonra pişman olursam diyor..köşeye sıkıştım kımıldayamıyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?