araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

kendim ve sizin için dua ediyorum allahıma her dualarımın arkasında sizlerde varsınız.dilerim allahımdan hekezin yüzünü güldürsün gönüllerindeki muradlarını vesin.derdimizi sevincimizi paylaşıyoruz burda kimseyle paylaşamadıgımız
insallah dualarimiz kabul olur canim.
takip ediodum bu siteyi daha yeni üye oldum geçen ay 9 unda adet olmuştum bugün yrn adet olmam lazım ama ne belirti var ne başka bişey göğüslerim şişerdi dokunamazdım çok acrlardı ama hiç biri olmadı bi hfta önce kahverengi lekelenme oldu bikaç gün sürdü çok sık wc ye gidiyoruum ve karnım doymuyo sürekli bişeyler yemek istiyorum hamilemiyim acaba geçen gün test aldım negatif çıktı tekrara bakmaktan korkuyorum

insallah guzel haberlerini aliriz canim, adet olmazsan bi test daha yapman gerekecek :D

ben bu aksam 2 test almayi planliyorum. daha onceden de soylemistim. korunmayi birakinca 28 gunde bir adet olurken 25 gunde adet olmaya basladim. 25 gune gore hesaplarsam 2 gun gecti. 28 gune gore hesaplarsam da yarin son gun. cok duzenli adet oldugum icin baska ihtimal veremiyorum kendime. aksama bi testi kullanirim. umarim ondan guzel bi haber alirim. olmadi yarin adet olmayi bekleyecegim. olmazsam da haftasonu 2. testi tekrarlarim. umarim hem aileme hem sizlere guzel haberler veririmm :)

benimde kafam karıştı 1de kahve akıntı çogaldı 4 de kırmızı geldi ben şimdi hangisiniz dikkate alacam
ben adet oldugum ilk gunde biraz kahve rengi akinti gelir oncesinde. sonra kirmizi gelmeye baslar. normalde kac gun surer adet kanaman.normalden az surerse de bi belirti olabilir belki. ara kanamasi 3-4 gun suren insanlar.

ben adet oldugum ilk gunde biraz kahve rengi akinti gelir oncesinde. sonra kirmizi gelmeye baslar. normalde kac gun surer adet kanaman.normalden az surerse de bi belirti olabilir belki. ara kanamasi 3-4 gun suren insanlar.

benimde öyleydi canım önce kahve sonra kırmızılar gelirdi.6 gün sürerdi.şimdi4 gün kahve geldi.geçen ayda kahve 2 gün geldi 6 gün sürdü muhtemelen bu ayda 6 gün sürecek.adet günümü 1 yoksa4 mü alcam ofya

benimde kafam karıştı 1de kahve akıntı çogaldı 4 de kırmızı geldi ben şimdi hangisiniz dikkate alacam

benimde öyleydi canım önce kahve sonra kırmızılar gelirdi.6 gün sürerdi.şimdi4 gün kahve geldi.geçen ayda kahve 2 gün geldi 6 gün sürdü muhtemelen bu ayda 6 gün sürecek.adet günümü 1 yoksa4 mü alcam ofya

Allah tan hayirlisini iste canim. insallah adet degilsindir. yarin sabah uyandiginda ped bombos olsunn

amin canim. bak ne guzel guldun iste fena mi oldu :) gece yatarken yeni ped koyacaksin ya iste o sabah uyandiginda bombos olsun.onu diyorum iste

:))) hiç sanmıyorum şakır şakır meret
ialç kullanıyorum dün idrar yaparken çok yanma oldu.doktorumu aradım munoral şase fulukan birde zitromaks al dedi.akşam içtim 2 hapım kaldı.

slm arkadaşlar uzun zamandır deniyoruz doktora falanda gittim ama bir sorunda yok inş. bu ay olsun istiyorum sizlerden de dua bekliyorum benim bat 9 - 10 gibi Rabbim herkese nasip etsin inş...

Back
X