araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

Evt cnm erkekler öledir bizimle birlikte gün sayarlar :=)
kaç gün daha var, ne zaman biticek bizden daha sabırsızlar dimi :=)))))

aynen canımya normal zmanda bir hafta yapmadıgmız oluyo adetliyken nezaman bitecek bitmedimi başlıyor benimki hatta geçen gün bitsinde başlayalım çalışmalara demezmi :))

Ben de yumurtlama haftasındayım çalışmalar devam ediyor.bat 21 aralık..İnş. olmam.. Ya bir de düşününce olmaz derler ya düşünmemek te elde değilki..kocam da bende düşünüyoruz yani..siz de benim gibimisiniz?

benden iyi biliyor yaff bana durmuş sen yatmıyonki ayağının altına yastık koymuyosunki diyor.demekki araştırmış:))

Ben de yumurtlama haftasındayım çalışmalar devam ediyor.bat 21 aralık..İnş. olmam.. Ya bir de düşününce olmaz derler ya düşünmemek te elde değilki..kocam da bende düşünüyoruz yani..siz de benim gibimisiniz?

aynı canım hatta pisikolojik belirtiler bile yaşıyoruz olmayacak belirtileri bile acaba diyoruz :)

naber kızlar.? nesrincim iyi say gününüde 12. günden başlayın çalışmaya 12-14-16 drum öyle demişti bende onu uyguladım hatta 18 dede çalıştık biz bu günlerde gün aşırı olunca illa denk gelio yumurtlamaya.

emelcim sen naptın görüşemioruz nezamandır yaa senin bat nezamandı

naber kızlar.? nesrincim iyi say gününüde 12. günden başlayın çalışmaya 12-14-16 drum öyle demişti bende onu uyguladım hatta 18 dede çalıştık biz bu günlerde gün aşırı olunca illa denk gelio yumurtlamaya.

İyim cnm bende 2-3 gündür çok hastayım üşüttüm biraz yeni girdim bugün nete
28 kasımda adet oldum 2 gün geldi hemen bitti bende cumartesi doktora gittim bana adet düzenleyici hap verdi 3 ay kullanıcam

öyle yapacam canım hatta bukez yatacam kalkmayacam diyerleinde 20 dk bekliyordum

İyim cnm bende 2-3 gündür çok hastayım üşüttüm biraz yeni girdim bugün nete
28 kasımda adet oldum 2 gün geldi hemen bitti bende cumartesi doktora gittim bana adet düzenleyici hap verdi 3 ay kullanıcam

doğum kontrol hapımı verdi başka bişimi önümüzdeki 3 ay denemeler nasıl olcak peki

öyle yapacam canım hatta bukez yatacam kalkmayacam diyerleinde 20 dk bekliyordum

bencede canım dediğim günleri mutlaka değerlendir ben öyle çok beklemedim hiç 2-3 dk bilemedin max 5 dk yatmışımdır

Back
X