Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya kafama takıldı iyice 2 gündür adetliyim ama çok az geliyo bugün sanki biticekmiş gibi hiç glmedi daha daha önceleri böle başına gelen varmı???
evet cnm yaa çok korkuyorum((cnm kağıt elindeyse bi tarif etsene bnm kinde diyo ki beta hcg total >1000.00
Kasık ağrıları: Ani yapılan hareketlerde , oturur pozisyondan ayaga kalkarken ya da yatar pozisyonda sağa sola dönerken çoğu kez tek taraflı ,ancak bazen çift taraflı da olabilen kısa süreli keskin ağrılar görülebilir. ‘Round ligament ağrısı’ olarak bilinen bu ağrı rahimi yerinde tutan bağların gerilmesiyle
ortaya çıkar.Keskin bir ağrı olmasına karşın zararı yoktur. Ani hareketlerden kaçınmak uygun olacaktır.
bende geldm kızlar :) Rabbimhepimizee hayırlı bi evlat nasip etsin İNŞALLAH
ee durup dururken neden olurmuş ki bu
hoş geldiiinnn
napıyosunuz günaydın
özlemcim sevndm haberlere
başka hamiş var galiba![]()
hamileliğin ilk haftalarında oluyormuş canım
sağol gümüşnapıyosunuz günaydın
özlemcim sevndm haberlere
başka hamiş var galiba![]()
endolem hamilsin sanırım maaşallah![]()
keşke topiğimizede yazsan bizde bayram etsek...topiğinde hayırlı olsun ayrıca bol hamişlerle dolsun
keşke topiğimizede yazsan bizde bayram etsek...topiğinde hayırlı olsun ayrıca bol hamişlerle dolsun
özlem çok teşekkür ederim benimde dualarımda sizler varsınız.rabbim gönlünüze göre versin hamile kalamasamda sizleri burada bulunmayı çok seviyorum.sizin mutlulugunuz sevinciniz inanın benin sevincim gibi alalhım herkezin yüzünü güldürsün
yok cnm 26 aralık benm çalışmalara bile başlayamadım daha körolası bu ay uzun sürdüaaayyyyyy hadi inş bakalım olsun noluuur olsun hadiii çok dua etcem
sağol gümüş
nesrinde belirtiler var ama o konduramıyo bakalım acık daha zaman geçsin tast yapar
gümüş seninde 4 aralık değilmiydi bat
ayy hadi inşHeran olabilir sanırım sıra nesrin de :=))))
Hoşbuldumm- cok sağolun....
Valla belirti var mı diye hiç sorma canım-geçen ay bir sürü belirti hissettim durdum ama birşey çıkmadı.
Bu ay belirti hiç aramıyorum-çok bariz birşey çıkmadıkça inanmıyacağımda :26:
Bu arada ben ikinci bebeğimi istiyorum-kızım 1 buçuk yaşını bitiriyor.
Benim gibi olan var mı yoksa herkez ilk bebeğini mi bekliyor?
canımya bugun gece 3 kere uyandım.uykuda sol tarafıma dönerken bir agrı saplanıyor.birinde anam diye bayırarak uyandım.eşim bile uyandı bana bakıyo.böyle bişey hiç yaşamadım.sol tarafta bir baskı var
merhabalar benim hamileliğimde test günümden önce başlayan tek taraflı bıçak saplanır gibi sancım olmuştu hatta hastanedekiler bunun iyi birşey olduğunu söylemişlerdi ondan sonra da hamile olduğumu öğrendim..umarım seninki de bu sebepledir..