araklıkta hamileliği umutla bekleyenler

Kasık ağrıları: Ani yapılan hareketlerde , oturur pozisyondan ayaga kalkarken ya da yatar pozisyonda sağa sola dönerken çoğu kez tek taraflı ,ancak bazen çift taraflı da olabilen kısa süreli keskin ağrılar görülebilir. ‘Round ligament ağrısı’ olarak bilinen bu ağrı rahimi yerinde tutan bağların gerilmesiyle
ortaya çıkar.Keskin bir ağrı olmasına karşın zararı yoktur. Ani hareketlerden kaçınmak uygun olacaktır.

ee durup dururken neden olurmuş ki bu

bende geldm kızlar :) Rabbimhepimizee hayırlı bi evlat nasip etsin İNŞALLAH

hoş geldiiinnn

hamileliğin ilk haftalarında oluyormuş canım

aaayyyyyy hadi inş bakalım olsun noluuur olsun hadiii çok dua etcem

napıyosunuz günaydın
özlemcim sevndm haberlere
başka hamiş var galiba:49:
sağol gümüş
nesrinde belirtiler var ama o konduramıyo bakalım acık daha zaman geçsin tast yapar

gümüş seninde 4 aralık değilmiydi bat

endolem hamilsin sanırım maaşallah:nazar:

keşke topiğimizede yazsan bizde bayram etsek...topiğinde hayırlı olsun ayrıca bol hamişlerle dolsun

özlem çok teşekkür ederim benimde dualarımda sizler varsınız.rabbim gönlünüze göre versin hamile kalamasamda sizleri burada bulunmayı çok seviyorum.sizin mutlulugunuz sevinciniz inanın benin sevincim gibi alalhım herkezin yüzünü güldürsün

keşke topiğimizede yazsan bizde bayram etsek...topiğinde hayırlı olsun ayrıca bol hamişlerle dolsun

evet canım sağol hayırlı olur inş. kalp kalbe karşıymış derler :34: bende şimdi senin topiği açtım yazmak için baktım sen yazmışsın önce ona cevap yazayım dedim

evet canım sağol hayırlı olur inş. kalp kalbe karşıymış derler :34: bende şimdi senin topiği açtım yazmak için baktım sen yazmışsın önce ona cevap yazayım dedim

özlem çok teşekkür ederim benimde dualarımda sizler varsınız.rabbim gönlünüze göre versin hamile kalamasamda sizleri burada bulunmayı çok seviyorum.sizin mutlulugunuz sevinciniz inanın benin sevincim gibi alalhım herkezin yüzünü güldürsün

amin canım hepimizin yüzünü güldürsün inş. allahın izniyle seninde haberini alıcaz inş en kısa sürede

aaayyyyyy hadi inş bakalım olsun noluuur olsun hadiii çok dua etcem

sağol gümüş
nesrinde belirtiler var ama o konduramıyo bakalım acık daha zaman geçsin tast yapar

gümüş seninde 4 aralık değilmiydi bat
yok cnm 26 aralık benm çalışmalara bile başlayamadım daha körolası bu ay uzun sürdü:47:
Heran olabilir sanırım sıra nesrin de :=))))
ayy hadi inş:21::21:

Hoşbuldumm- cok sağolun.... :34:

Valla belirti var mı diye hiç sorma canım-geçen ay bir sürü belirti hissettim durdum ama birşey çıkmadı.
Bu ay belirti hiç aramıyorum-çok bariz birşey çıkmadıkça inanmıyacağımda :26:
Bu arada ben ikinci bebeğimi istiyorum-kızım 1 buçuk yaşını bitiriyor.
Benim gibi olan var mı yoksa herkez ilk bebeğini mi bekliyor?

merhabalar benimde 22 gün sonra 3 yaşında olacak bir kızım var..bizde ikinciyi istiyoruz..kızım tüp bebekle oldu ama eşimde de bende de sorun yok..yani normal yollardan da kalabilirmişim bundan sonra..bizde denemeye karar verdik..bakalım benim de beklenmeyen adet tarihim 08 aralık :) herkese hayırlı olsun..

canımya bugun gece 3 kere uyandım.uykuda sol tarafıma dönerken bir agrı saplanıyor.birinde anam diye bayırarak uyandım.eşim bile uyandı bana bakıyo.böyle bişey hiç yaşamadım.sol tarafta bir baskı var

merhabalar benim hamileliğimde test günümden önce başlayan tek taraflı bıçak saplanır gibi sancım olmuştu hatta hastanedekiler bunun iyi birşey olduğunu söylemişlerdi ondan sonra da hamile olduğumu öğrendim..umarım seninki de bu sebepledir..

merhabalar benim hamileliğimde test günümden önce başlayan tek taraflı bıçak saplanır gibi sancım olmuştu hatta hastanedekiler bunun iyi birşey olduğunu söylemişlerdi ondan sonra da hamile olduğumu öğrendim..umarım seninki de bu sebepledir..

sanmıyorum canım şuan çok kötüyüm.umutlanmıştım haifi lekem başladı.ama hala batma devam ediyo.birdaha umutlanmayacam zaten benimki boşuna heveslenme.

Back
X