nihayet şeker yüklemeyi yaptıedım. açken koldan şekerli suyu içtikten 1 saat sonra tekrar koldan olmak üzere iki kere kan aldılar. su çok kçtü değildi. yanınızda mutlaka limon götürün limonata gibi oluyo o zaman.aman bişey yokmuş be işte oldudu da bitti maşallah:) yarın da sonucu alıcam. umarım bi sorun yoktur..
ben daha hiç bişey almadım.bana daha erken geliyo. ama sanırım gelecek aydan itibaren ufak ufak bişeyler almaya başlıyacağım kızıma
bende aralıkta doğum yapacağım.iremime kavuşmama 3 ay kaldı
aramıza hoşgeldin canım, sende takvimin yap da görelim bebişinin gelişimini
ay az kaldı yaa.cumartesi günü en yakın arkadaşım doğum yaptı allahım bizede göstersin hayırlısıyla o günleri...ben git gide sabırsızlanıyorum . ya siz..
hülya küstüm sana beni nasıl unutursun yaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bende çok heyecanlıyım.az kaldı gerçektende ama sanki zaman daha yavaş geçiyor.şikayetler daha çekilmez oldu.çok şükür havalar biraz serinledi yoksa neyapardık.Ben geçen hafta oğlum için alışveriş yaptım eve gidip bakıp bakıp duruyorum.perşembe günü doktora gittim oğlumu gördük eşimde ilk kez gelebildi annem kızkardeşim hepsi gördü ultrasonda çok güzeldi.bende durumlar böyle.
canım benim neler aldın bakalım oğlişineeee
benim kızımın herşeyi tamam....bi tek bez şampuan ıslak mendil ve biberon alacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?