Aralık 2007 anneleri

umarım sonuçların güzel çıkar hayatım, öğrenince mutlaka yaz

aramıza hoşgeldin canım, sende takvimin yap da görelim bebişinin gelişimini

CANIM MERHABA NASILSIN BEN BUNALIMDAYIM YAA DR.A GİTTİM ŞİMDİDE KIZ DİYOR HATTA İKİ DR. BİRDEN KIZ DEDİ ARTIK İHTİMAL KALMADI KESİN KIZ DEDİLER YAA BEN 6 AYDIR OĞLUM DİYE SEVİYORDUM ŞİMDİ KIZZ DEMEYE DİLİM VARMIYOR BİR SÜRÜ ŞEY ALDIM OĞLUM OLACAK DİYE NE YAPACAM BEN YAAAA
klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:

denizsolmaz (2 aralık) erkek berat
sevar (7 aralık) kız elif zeynep
gul guneş (7 aralık) erkek
sema 24 (9 aralık) erkek arda
bluerain (14 aralık) kız
heb3579 (15 aralık) erkek arda
babuba (16 aralık) erkek umut
moonshine76 (19 aralık) erkek???

goddess 06 (20 aralık)kız???
caccik (21 aralık) kız
waterhardeningstell (25 aralık) kız şirin

kelebek.81 (26 aralık) erkek metehan
hülyacemre(26 aralık) erkek???

mavia (...) kız irem
yigitinannesi (...)erkek mustafa yiğit

allahın izniyle 9 erkek 6 kız dünyaya gözlerini açacak yılın son ayında, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş, isimlerde değişiklikler var mı ya da gözümden kaçan biri varsa lütfen yazsın

ay az kaldı yaa.cumartesi günü en yakın arkadaşım doğum yaptı allahım bizede göstersin hayırlısıyla o günleri...ben git gide sabırsızlanıyorum . ya siz..

ay az kaldı yaa.cumartesi günü en yakın arkadaşım doğum yaptı allahım bizede göstersin hayırlısıyla o günleri...ben git gide sabırsızlanıyorum . ya siz..

aynen canım bende çok heyecanlanıyorum bu arada son döneme giriyoruz artık oğlumun büyüdüğünü hareketlerinden anlayabiliyorumm daha güçlü tekmeler atıyorr

allahım az kaldı aralık kapıda gibi...ama hiç tadım yok benim yaaaaa...heryerim ağrıyo geceleri dönemiyorum.çok daralıyorum çokkkkkkkkkkkkkk

kızlar bende çok heyecanlıyım.az kaldı gerçektende ama sanki zaman daha yavaş geçiyor.şikayetler daha çekilmez oldu.çok şükür havalar biraz serinledi yoksa neyapardık.Ben geçen hafta oğlum için alışveriş yaptım eve gidip bakıp bakıp duruyorum.perşembe günü doktora gittim oğlumu gördük eşimde ilk kez gelebildi annem kızkardeşim hepsi gördü ultrasonda çok güzeldi.bende durumlar böyle.

canım benim neler aldın bakalım oğlişineeee

denizsolmaz (2 aralık) erkek berat
sevar (7 aralık) kız elif zeynep
gul guneş (7 aralık) erkek
mavili (8 aralık) kız ruze naz
sema 24 (9 aralık) erkek arda
bluerain (14 aralık) kız
heb3579 (15 aralık) erkek arda
babuba (16 aralık) erkek umut
moonshine76 (19 aralık) erkek???
goddess 06 (20 aralık)kız???
caccik (21 aralık) kız
waterhardeningstell (25 aralık) kız şirin
kelebek.81 (26 aralık) erkek metehan
hülyacemre(26 aralık) erkek???
mavia (...) kız irem
yigitinannesi (...)erkek mustafa yiğit

canım benim neler aldın bakalım oğlişineeee

canımcım battaniye aldım biri kalın 2 tanede ayrıca aldım 1 tanesi polar diğeride penye gibi bişey ,banyo küveti ve filesi,hastane çıkışı aldım kutulu takım,biberon,çıtçıtlı tulum içine giydirmek için,bornoz ve havlu,nevresim takımı aldım.bikaçtane kalın tulum aldım.ay sonuda beşiği alıcam.taşıma çantası ve ana kucağı kaldı onuda istediğim gibi bulamadım.onun için alışveriş yapmak çok zevkli.öyle güzel şeyler varki alırken çok zorlandım.

tamam canım teşekkür ederim...
canım benim kayınvalidem bizimkiler bana bırakmadılar bile alışverişi yatağını arabassını bi de kulaktan ateş ölçer aldık biz diğer eksiklerini hep bizimkiler aldı.kalanları da ilerde alacağım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…